- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.621
fundacım o kdın ikiz olacağını nerden bilsin ama bu benim dediğim kadın hem ikizlerden şikayetçi hemde tekrar hamile kalıyo nben onu anlamadım.açıkçası kadını ben de tebrik ederim
defnenin kreşinde de bi veli var
29 aylık oğlu var 8 aylık ikizlere hamile
ikizler de erkekmiş
bir de eşi
4 erkekle uğraşacak
belki kazayla olmuşturfundacım o kdın ikiz olacağını nerden bilsin ama bu benim dediğim kadın hem ikizlerden şikayetçi hemde tekrar hamile kalıyo nben onu anlamadım.
hiç öyle bir hali yoktu ama ay banana ne oluyosa kadına çok kızdım şahsennnn:belki kazayla olmuştur
nediyeyim sibelcim hakkınızda hayırlısı.. olsun.iKızlar nasil birakayim bilmiyorum yani izin hakkimi kullanicam zaten de.ist bakicilar ucuk hele bizm muhit fena1200tl tek cocuk ve cogu hic ev isi yapmiyo.e krese de bi o kadar.yani asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik.bi digr konu sozlesmeliyim ve sözleşmm dolmadan gidemem yüklü bir tazminat gerek....ha bide bakicilar kamera istemiyo kesinlikle.gelmiyolar eve.
ha ha ha ha zeki gördüm sizi şekerimmmm:cesaretli annelere kocaman bi alkışşş:)
cnm bakıcıya söylemem zaten kamerayı. belki insan haklarına aykısı ama sadece ben izlerim eşime izletmem kesinlikle
ne yapıyordu ki???????ha ha ha ha zeki gördüm sizi şekerimmmm:
ben o çocuklara davranışlarından sonra o cesaretli anneyi alkışlıyamıyacağım malesef he hehe: şekeirmmm
hangisini anlatayım yemek yemediklerinde korkutmalar:ne yapıyordu ki???????
ne diye korkutuyor ki?yazık çocuklarahangisini anlatayım yemek yemediklerinde korkutmalar:
beşiğin içinde bırakmalar.
vurmalar.
vee tabi sürekli bağarmalar çocuklarla hiç birşey oynarken görmedim ben taki süper dadı gelene kadar
çocukları okadar nasıl korkuttularsa çocuklar mola paspasını duyunca titremeye başladılar sen düşün artık..
yeni yer yeni işmasamı topladım işlerimi devrettim. kısa bi uğurlama yapıldı. çeyreğimi aldım:)
yarın gelip ilişiğimi kesicem inş.
valla cnm çocuğun suçu yokki niye ona eziyet ediyim değil mi amafundam onlar doktora gidecekleri yerde 3. yapmışlar ayyy neyse dayanamıyorum işte ben böyle olunca bence sen engüzelini yaptn cnm..
yaseminim tekrar hakkında hayırlısı olsun cnm..
canım beniiiiim ama sen böyle yaparsan olmaz kiamin cnm benim inş. yarın benim çin zor bir gün olacak dua edin benim için kızlar...
ay seni anlıyorum tatlım hayırlısı tekrar öpüyorumçok dikkat et kendine ve ömerciğe zeynebime tabi bu arada ay merakta bırakma haberver bize.içim sıkılıo bugün ne işten gidesim var eve ne de kalasım... geçecek bi şekşlde ... rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir inş. yarın görüşmek üzere kızlar sabah dr randevum var geç gelirim.ii bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?