2012 kasım bebekleri büyüyor..

açıkçası kadını ben de tebrik ederim
defnenin kreşinde de bi veli var
29 aylık oğlu var 8 aylık ikizlere hamile
ikizler de erkekmiş
bir de eşi
4 erkekle uğraşacak
fundacım o kdın ikiz olacağını nerden bilsin ama bu benim dediğim kadın hem ikizlerden şikayetçi hemde tekrar hamile kalıyo nben onu anlamadım.

iKızlar nasil birakayim bilmiyorum yani izin hakkimi kullanicam zaten de.ist bakicilar ucuk hele bizm muhit fena1200tl tek cocuk ve cogu hic ev isi yapmiyo.e krese de bi o kadar.yani asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik.bi digr konu sozlesmeliyim ve sözleşmm dolmadan gidemem yüklü bir tazminat gerek....ha bide bakicilar kamera istemiyo kesinlikle.gelmiyolar eve.

nediyeyim sibelcim hakkınızda hayırlısı.. olsun.

cesaretli annelere kocaman bi alkışşş:)
cnm bakıcıya söylemem zaten kamerayı. belki insan haklarına aykısı ama sadece ben izlerim eşime izletmem kesinlikle

cesaretli annelere kocaman bi alkışşş:)
cnm bakıcıya söylemem zaten kamerayı. belki insan haklarına aykısı ama sadece ben izlerim eşime izletmem kesinlikle
ha ha ha ha zeki gördüm sizi şekerimmmm:
ben o çocuklara davranışlarından sonra o cesaretli anneyi alkışlıyamıyacağım malesef he hehe: şekeirmmm

ne yapıyordu ki???????
hangisini anlatayım yemek yemediklerinde korkutmalar:
beşiğin içinde bırakmalar.
vurmalar.
vee tabi sürekli bağarmalar çocuklarla hiç birşey oynarken görmedim ben taki süper dadı gelene kadar
çocukları okadar nasıl korkuttularsa çocuklar mola paspasını duyunca titremeye başladılar sen düşün artık..

ne diye korkutuyor ki?yazık çocuklara
bence tedavi görmeleri şart o ailenin
ben defneye bağırdığımı farkettiğim anda psikiyatra gittim
çünkü sinirlenip bağırıyordum.bağırmak da yetmiyordu kendime vuruyordum.çocuğun psikolojisini bozacağım diye çok korktum

masamı topladım işlerimi devrettim. kısa bi uğurlama yapıldı. çeyreğimi aldım:)
yarın gelip ilişiğimi kesicem inş.

fundam onlar doktora gidecekleri yerde 3. yapmışlar ayyy neyse dayanamıyorum işte ben böyle olunca bence sen engüzelini yaptn cnm..
yaseminim tekrar hakkında hayırlısı olsun cnm..

masamı topladım işlerimi devrettim. kısa bi uğurlama yapıldı. çeyreğimi aldım:)
yarın gelip ilişiğimi kesicem inş.
yeni yer yeni iş
hayırlısı olsun cnm benim
fundam onlar doktora gidecekleri yerde 3. yapmışlar ayyy neyse dayanamıyorum işte ben böyle olunca bence sen engüzelini yaptn cnm..
yaseminim tekrar hakkında hayırlısı olsun cnm..
valla cnm çocuğun suçu yokki niye ona eziyet ediyim değil mi ama

amin cnm benim inş. yarın benim çin zor bir gün olacak dua edin benim için kızlar...
canım beniiiiim ama sen böyle yaparsan olmaz ki
sen güçlü duracaksın ki annen üzülmesin,ömer üzülmesin değil mi ama
bak sen 4 saat uzaktasın ben aileme 8 saat uzaktayım
bir de böyle düşün
allah başka türlü ayrılık vermesin.en azından görebileceksin
ya annesi babası ölenler ne yapsın?onlar ömür boyu göremeyecekler
uzakta olsunlar ama sağ olsunlar bu daha önemli

aynen fundam çocukların suçu yok onları dünyaya getirip bakamayanlarda sıkıntı..
yaseminim üzüleceksin mutlaka zor geçecek yarın ama hayırlısı böyle cnm öyle düşün hem annenler gelecek 2 hafta sonra he hehe:

içim sıkılıo bugün ne işten gidesim var eve ne de kalasım... geçecek bi şekşlde ... rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir inş. yarın görüşmek üzere kızlar sabah dr randevum var geç gelirim.ii bakın kendinize

ay seni anlıyorum tatlım hayırlısı tekrar öpüyorumçok dikkat et kendine ve ömerciğe zeynebime tabi bu arada ay merakta bırakma haberver bize.

Hic gecmis olmamis
Günaydın hepinize ben minibüsteyim ise gidiyorum acayip soguk hava

Gunaydin herkese...bana pek aymadi gerci(meryemin öksürüğü artti iyice genz akıntısı basladi..bende hastalandm bogazm yanıyor burnm akıyor; ((((bizden haberler bnlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…