- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.641
ha ha ha habetül 6066 olduk beeeeee..sibel geçmiş olsun canım
büyüyoruz ama kimsecik yazmıyooooooolduk kız :) aneem büyüyoruz şükürler olsun :):):)
funda daha geç yazıyor genelde cnm ama ama ben çok yanlızımya sende hep yazmıyonki betülüm şimdi yaseminimde yok pöfffffyasemin dr a gidicekti bugün gidiyorlar dimi samsuna onlar
funda nerelerdeki
günaydın cnmHic gecmis olmamis
Günaydın hepinize ben minibüsteyim ise gidiyorum acayip soguk hava
günaydın sibel geçmiş olsun ikinize deGunaydin herkese...bana pek aymadi gerci(meryemin öksürüğü artti iyice genz akıntısı basladi..bende hastalandm bogazm yanıyor burnm akıyor; ((((bizden haberler bnlar...
günaydın cnmgünaydın kızlar:
evetya betülüm hiç geçmiş yokkkkçok üzülüyorm ama benyaaa:
sibel ikinizede çok geçmiş olsun cnm aman dikkat diyeyim..
buralardayım cnmyasemin dr a gidicekti bugün gidiyorlar dimi samsuna onlar
funda nerelerdeki
şükür iyiyiz cnmgünaydın fundam nasıl keyifler ?
ohhhhh şimdiden afiyet olsun paşaya nil çok seviyoo kurabiyeleri betül .
nil kuzum iyi çok şükür bu ara eline kalemi alıp mikrofon yapıyo bize şarkılar söylüyo ay sonrada alkış beklioy sıpaaa: bugün babaannemiz gidiyo .
aynen cnm yaayyyy ben o ressamı yeerim ama yaaaa:
getirir tabi her dediğini yaparsa kv olacağı budur iyi yapmış kv hakkından sadece defne gelir ha ha haha:
cnm onlar bu elbiseyi giyeceksin diyolar oyüzden giymiyo bizimkiler inatlaşmadan yapmak lazım ama malesef anlamıyolarki.aynen cnm ya
gün arkadaşları da beni haklı bulmuşlar
defnenin her dediğini yapmamasını söylemişler,funda doğru söylüyor,çok aklı başında bi kız demişler
dern
dya dün kv elbise giydirmek istemiş defne giymemiş,altını değiştirtmemiş,kimseye gitmemiş vs
valla cnm malesef defne çok inatlaşıyor kv ilecnm onlar bu elbiseyi giyeceksin diyolar oyüzden giymiyo bizimkiler inatlaşmadan yapmak lazım ama malesef anlamıyolarki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?