2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm
ben resmini çekmedim sabah ama kreşten gönderirlerse buraya yüklerim
ya cnm kaç kere söyledim her dediğini yapma,ağlasa da yapma diye ama beni dinlemiyor
defne de öğrendi,parmağında oynatıyor resmen

kv hastaneden çıkmış,sevindim cnm

sibelcim 1. hamilesin2. bir küçük çocuğğun var 3. çalışıyosun ee sen niye haftaiçi misafir kabul ediyosun hafta sonu gelsiler cnm:
benicim bende daha ityiyim cnm aman dikkat diyeyim inş hasta olmazsın kvye sevindim cnm.
kurabiyemi he he heşu yarışmayı nezaman oylayacağız yaaaa:
bu arada bizde büyük annanane yok şuanda cnm yaklaşık 20 gün önce teyzeme gitti 2 buçuk ay sonra gelecek yine.
babaanede gidiyo bugün nil annaneyle kalıcak.

Ins cnm takvıye yapıyorum bakalım..
Ay bıde benım chek uup muayene vardı pazartesı zorla gıttım ama tahlıller ıyı cıktı sukur ama bogazda guatr dan suphelendı tekrar kan aldı ona bakılacak bakalım.. Bıde ası oldum tetenoz dıfterı bıtane daha vardı karısık tek ıgne, 10 sene de bır olmak lazımmıs bılmıyorum..
Kurabıye yarısması oylaması 24 ocakta baslıyo sanırım cnm haber verırım o zaman:)

inş birşey ıkmayacak cnm.
bu arada negüzel düşünüyolar sağlğınız burda nerdeeee:

Herkese Günaydın kizlar hayırlı cumalar
sibelcim geçmiş olsun canım ikinizede
benicim kv çıkmış hadi Gözünüz aydin ay bende denemek istiyorum uzun zamandır kurabiyeyi bi türlü nasip olmadı ya
guldencim seninde kv gidiyormuş hadi seninde gözün aydin evde herkesin aynı anda sözü geçemiyor yanlız olmanız daha iyi
betul bakalım pasa beğenecek mi kurabiyeyi yarın yaz
fundacim ben de yiyim o ressam defneyi masallah ona resmi bekliyoruz
guldencim malesef biz ev hanımları devamli giremiyiruz biliyorsun sende evde olunca nasıl zor oluyor bizi mazur gör yasemin gelene kadar ins yanlız kalmazsin

evet teyzoşlar kreşten resim geldi
fırçası önündeki halıya düşmüş

Masallh defneyeee:))cok guzel olmuş. .

Beni dikkat et cnm hastalik cok kötü. .ben baya kotulestim yaburnm tikanti iyice hiç nefes alamiyorum...((

Ben geldım guldencım 15 dakkalıgına:) beyzayı almaya gıdıcez bıraz sonra..
Funda masallah cok tatlı cıkmıs ressam hanım:) kreste pokoyo da ızlıyolar sanırım tv degılmı arkadakı garıp geldı bıraz:)

İlk fırsatta dene cnm ıns memnun kalırsın
Yarısma bolumunde daha ayrıntılı paylastım hamurun kıvamı falan:)

inş birşey ıkmayacak cnm.
bu arada negüzel düşünüyolar sağlğınız burda nerdeeee:
Ins cnm bır ay sonra falan muayene:)
Evet yakalayınca bırakmıyolar cok ıyı aslında ama ben dr gıtmeyı sevmıyorum:) en yakın zamanda kadın dr sınede gıtmemız lazımmıs yıllık muayene ıcın ne zamsn gıderım bılmıyorum:)

git cnm git ihmal etme ..
ay bi uykumgeldi sormayaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…