- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.661
Gecmıs olsun cnmŞükür yarın tatil.nasil yoruldm bu hafta anlatamam her aksam bi kosturmaca ile gecti.misafirler hazırlıklar toplantilar)kaldiramadm yahu:)
günaydın cnmGunaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
Herkes ıyıdır umarım hadta anneler ıyılestımı bakım?
Bende katılıyorum sanırım bu kervanabogazım fena acıyo cay yaptım sımdı..
Ressam defneyı merak ettım ben:)
Ayrıca kv de her dedıgını yaparsa defnede boyle yapar ıyı yapmıs
Yasemın hayırlı yolculuklar sımdıden cnm yenı yuvanda saglıkla huzurla oturun, annen ıns cok uzulmez sızıde uzmez
Gulden sızde baya kalabalıktınız dımı annanne babanne buyuk annanne nılde sasırır ıstedıgınıde yaptırmaya calısır kalabalık olunca
Bırı kurabıyemı dedıbende tahınlı kurabıye denemek ıstıyorum bugun bakalım olucakmı
Betul ıns begenır senın pasa
Ay yarısmada bı arkadas denemıs cok begenmıs cok mutlu oldum
Kızlar kv de cıktı dun hastaneden cok sukur..
Ins cnm takvıye yapıyorum bakalım..sibelcim 1. hamilesin2. bir küçük çocuğğun var 3. çalışıyosun ee sen niye haftaiçi misafir kabul ediyosun hafta sonu gelsiler cnm:
benicim bende daha ityiyim cnm aman dikkat diyeyim inş hasta olmazsın kvye sevindim cnm.
kurabiyemi he he heşu yarışmayı nezaman oylayacağız yaaaa:
bu arada bizde büyük annanane yok şuanda cnm yaklaşık 20 gün önce teyzeme gitti 2 buçuk ay sonra gelecek yine.
babaanede gidiyo bugün nil annaneyle kalıcak.
inş birşey ıkmayacak cnm.Ins cnm takvıye yapıyorum bakalım..
Ay bıde benım chek uup muayene vardı pazartesı zorla gıttım ama tahlıller ıyı cıktı sukur ama bogazda guatr dan suphelendı tekrar kan aldı ona bakılacak bakalım.. Bıde ası oldum tetenoz dıfterı bıtane daha vardı karısık tek ıgne, 10 sene de bır olmak lazımmıs bılmıyorum..
Kurabıye yarısması oylaması 24 ocakta baslıyo sanırım cnm haber verırım o zaman:)
Sagol cnm ıns ılerlemezMasallh defneyeee:))cok guzel olmuş. .
Beni dikkat et cnm hastalik cok kötü. .ben baya kotulestim yaburnm tikanti iyice hiç nefes alamiyorum... ((
İlk fırsatta dene cnm ıns memnun kalırsınHerkese Günaydın kizlar hayırlı cumalar
sibelcim geçmiş olsun canım ikinizede
benicim kv çıkmış hadi Gözünüz aydin ay bende denemek istiyorum uzun zamandır kurabiyeyi bi türlü nasip olmadı ya
guldencim seninde kv gidiyormuş hadi seninde gözün aydin evde herkesin aynı anda sözü geçemiyor yanlız olmanız daha iyi
betul bakalım pasa beğenecek mi kurabiyeyi yarın yaz
fundacim ben de yiyim o ressam defneyi masallah ona resmi bekliyoruz
guldencim malesef biz ev hanımları devamli giremiyiruz biliyorsun sende evde olunca nasıl zor oluyor bizi mazur gör yasemin gelene kadar ins yanlız kalmazsin
Ins cnm bır ay sonra falan muayene:)inş birşey ıkmayacak cnm.
bu arada negüzel düşünüyolar sağlğınız burda nerdeeee:
git cnm git ihmal etme ..Ins cnm bır ay sonra falan muayene:)
Evet yakalayınca bırakmıyolar cok ıyı aslında ama ben dr gıtmeyı sevmıyorum:) en yakın zamanda kadın dr sınede gıtmemız lazımmıs yıllık muayene ıcın ne zamsn gıderım bılmıyorum:)
Kız uyuyup kalma sakın tel basında degılmıydın sen:)git cnm git ihmal etme ..
ay bi uykumgeldi sormayaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?