eşin gelecek mi bebeğini görmeye canım
maşallah canım
yeni gördüm bebişini. çok tatlı görünüyor, sakince durmuş öyle. kesenin şeklide pek güzel çıkmış. Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
buda bizim koca gööebkli bebişimiz sata göre 11+2 gelişime göre 11+4Eki Görüntüle 405716
ayyy yerim onu maşallahkocamann... keseyi nasıl da doldurmuş
buda bizim koca gööebkli bebişimiz sata göre 11+2 gelişime göre 11+4Eki Görüntüle 405716
bende saklıyorum ultrasonları küçük kızın ultrasonlarınıda saklıyorum daha geçen elime geçmişti hatta sakladığım yeri bulursam ekleyim ben abla ve kardeşin ultrasonlarınıbuda diğer resimlerimizEki Görüntüle 405728
evet canım 10 kişi kesin varız kasım başı doğum yapacaksağol tatlım bu arad doğum tarıhlerimiz aynı hemen hemen
onu bende yapıyorum eşim bana çok gülüyor :78:maşallah canım
ne güzel, çok tatlı görünüyor. tombiş tombiş durmuş. elime alıp mıncıklayasım geldi. ayy ben bazen dayanamayıp karnımı sıkıyorum. çok manyakça yaa. bebeği ezcem :)
maşallah canım
ne güzel, çok tatlı görünüyor. tombiş tombiş durmuş. elime alıp mıncıklayasım geldi. ayy ben bazen dayanamayıp karnımı sıkıyorum. çok manyakça yaa. bebeği ezcem :)
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş
bende saklıyorum ultrasonları küçük kızın ultrasonlarınıda saklıyorum daha geçen elime geçmişti hatta sakladığım yeri bulursam ekleyim ben abla ve kardeşin ultrasonlarını
evet canım 10 kişi kesin varız kasım başı doğum yapacak
onu bende yapıyorum eşim bana çok gülüyor :78:
herhalde az daha bebek yapmasaymışım deve falan kesecekmişim
eli ağzındamı bu bebişin nasıl tatlu çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?