2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

eşin gelecek mi bebeğini görmeye canım

bu sefer malesef canım görümcemin oğlunun sünneti var ona gidicek :26:

maşallah canım

yeni gördüm bebişini. çok tatlı görünüyor, sakince durmuş öyle. kesenin şeklide pek güzel çıkmış. Sağlıkla kucağına almanı dilerim.

evett çok sakin benim minik kuşum... kesemiz de tam bebeğin şekline girmiş aminnn

buda bizim koca gööebkli bebişimiz sata göre 11+2 gelişime göre 11+4Eki Görüntüle 405716

rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş

bende saklıyorum ultrasonları küçük kızın ultrasonlarınıda saklıyorum daha geçen elime geçmişti hatta sakladığım yeri bulursam ekleyim ben abla ve kardeşin ultrasonlarını

sağol tatlım bu arad doğum tarıhlerimiz aynı hemen hemen
evet canım 10 kişi kesin varız kasım başı doğum yapacak

maşallah canım

ne güzel, çok tatlı görünüyor. tombiş tombiş durmuş. elime alıp mıncıklayasım geldi. ayy ben bazen dayanamayıp karnımı sıkıyorum. çok manyakça yaa. bebeği ezcem :)
onu bende yapıyorum eşim bana çok gülüyor :78:
herhalde az daha bebek yapmasaymışım deve falan kesecekmişim

haha ay öle oluyo lar cnm ya bende karnıma böle elimle ufak ufak vuruyom sanki poposuna patlatırmış gibi ay banada manyakca geliyo ama dayanamıyom

sağol tatlım ama bu ultrosonların hepsi bu bebişe ait kızımınkıler daha silik malesef aslında benimde kasım başı ama sanrım rekim sonu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…