selam kızlarrr...bir kısmınızla zaten tanışıyoruz. ben ertelene ertelene geldim kasıma :) aslında eylül topicini ben açmıştım, eylülde tedaviye başlayacaktım ancak kısmet olmadı, yumurta kistleşmiş diye bir ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. bu ay da işlemlerim bayrama denk geleceği için doktorum erteledi. onun için inşallah hayırlısıyla kasımda tedaviye başlayacağım. bizde sorun sperm azlığı ve morfoloji, tüm değerlerimiz sürekli düşüyor. en son sperm sayımız 400 bin ve morfoloji %0. genetik testimizi yaptırdık, temiz çıktı çok şükür. eşimin işteki strsinden kaynaklandığını düşünüyoruz. çünkü 1 buçuk yıl önce doğal yoldan hamile kalmışlığım var, ancak ne yazık ki kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
kasım topici hayırlı olsun hepimize...ben de aranıza katılmak isterim, ama eylül topicini de yalnız bırakamayacağım için çok sık gelemeyebilirim belki. skyline'cım yalnız listeni beğenmedim hatunum haa :))) düzelt onu, güzel yap, tablomuz afili olsun ki bebişlerimiz gelsin de mi? kutulu kutulu olandan yapsan ya hatunum. bizim eylül topicindeki gibi yapsana. destek istersen söyle yardım ederim şekerim.
kasım topici hayırlı olsun hepimize...ben de aranıza katılmak isterim, ama eylül topicini de yalnız bırakamayacağım için çok sık gelemeyebilirim belki. skyline'cım yalnız listeni beğenmedim hatunum haa :))) düzelt onu, güzel yap, tablomuz afili olsun ki bebişlerimiz gelsin de mi? kutulu kutulu olandan yapsan ya hatunum. bizim eylül topicindeki gibi yapsana. destek istersen söyle yardım ederim şekerim.