pko görüntüsü var bende lh yüksekliği sperm normal, 3 aşılama oldum biri 10. haftada kürtaj diğeri boş gebelik oldu yine kürtaj oldum.Gittiğim her doktor çok fazla sorununuz yok dedi. Murat hocada aynısı söyle çok fazla bir probleminiz yok dedi aslında haklı dediğinde ,sorun embriyoda ise bunu elemiş oluyoruz dedi gebelik şansın %60 dedi.Aşılama ile hamile kalamazsın demiyorum kalırsın ama sorun embriyoda ise yine düşük yapma riskin olur dedi.Murat hoca dediğnde son derece haklı işi garanti istiyosan yol bu dedi ama direk pat diye söyledi o anda güvenemedim sonra düşününce hak verdim.Çok soğuk biri gibi duruyodu birde yani tüpe karar verirsem ona alışabilri miyim bilmiyorum.Diğer iki doktor bir kez daha aşılama olsun demişti biri benim kendi doktorumdu Murat hocanın arkadaşı o öyle dediği için açıkçası ona güvenim tam.
Bir de tüp bebek çok zor bir süreçmi hiç bahsetmedi korkuyorum bu sürece girmeye :)Murat hoca takiplere ank. tıpa gelirsin dedi orda o mu takip ediyo yoksa asistanları mı ?
Cnm size genetik test bakildi mi
Esinin sperm dnasina bakildi mi
Bunlarda sorun varsa zaten pgt li tup bebek yaptirman gerekir
Baktirmadiysan tedaviden once mutlska yaptir bunlari genartta yapiyorlar
Bn tedavi surecimde murat hoca bskimindan cok rahattim istedigim zaman ulastim
Kendisi muayene etti hep
Cok ilgiliydi transferim cok zor oldu kastigim icin ara verdik agladim teselli etti tekrar isleme aldi filan
Elektriginizin uyusmamasina sasirdim aslinda