• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

:17::17::17: ttmmm tamam sorucam:17::17: ya ben 5-6 basamaklı sayıları 3 basamaklı sayılara bölemiyorum.. bölünenin basamaklar 5 i geçince,böleninde basamakları 2 yi geçnce yapamıyorum:17::17::17: mesela 18096:75:17::17: çok uğraştım öyle böldüm ama hepsine o kadar uğraşrsam kafayı yerm:17::17: bu kitapta pratk olsun die 1 syfa böle bölme vermşler. rakamlar büyünce turktum kaldım başıma ağrılar girdi:17::17:

kızlarrrrr kolay gelsinnn ve başarılar şimdiden..

bende kpss hazırlanıyorum ilk defa giricem bu sene suan 2 ünite 2ünite bütüm dersleri ilerletmeye çalışıyorum matematik hariçç napıcm hic bilmiyorum :(

şuan çalıştıklarımı aradan zaman geçtiği için unuttum gibi geliyor.kendime nasıl bir program hazırlamalıyım.uzakten eğitim yardımıyla ders alıyorum .allak bullak oldum unuttum gibi geliyor ya. matematkte zamanımı aldığı için en son 1 ay ona zaman ayırmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yapıyorumm :(((

kızlarrrrr kolay gelsinnn ve başarılar şimdiden..

bende kpss hazırlanıyorum ilk defa giricem bu sene suan 2 ünite 2ünite bütüm dersleri ilerletmeye çalışıyorum matematik hariçç napıcm hic bilmiyorum :(

şuan çalıştıklarımı aradan zaman geçtiği için unuttum gibi geliyor.kendime nasıl bir program hazırlamalıyım.uzakten eğitim yardımıyla ders alıyorum .allak bullak oldum unuttum gibi geliyor ya. matematkte zamanımı aldığı için en son 1 ay ona zaman ayırmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yapıyorumm :(((

hoşgeldn cnm bölüm ne???

hoşgeldn cnm bölüm ne???

hoşbuldummm tatlım.işletme ama alan dışı tercih edebilirm yanii genel yetenek genel kültürden giricemm .nasıl sistem tamda bilmiyorum ya :s

hani diyorumm mat zzayıfım diğerlerine mi yönelsemm türkçem çok iyi gidiyorr ne yapacağımı şaşırdım :(

günaydın kızlarrrrr yemeklerim pişmekk üzere başlıycm ders çalışmayaa:ssz:anlatım bozukluğunu bitiricem bugn 200 türkçe 50 mat sorusu hedefim bakalım hedefe ulaşabilcekmiyim:29:siz hangi konuya çalışıyosunuz bakalım bugün kızlarr:39:

hoşbuldummm tatlım.işletme ama alan dışı tercih edebilirm yanii genel yetenek genel kültürden giricemm .nasıl sistem tamda bilmiyorum ya :s

hani diyorumm mat zzayıfım diğerlerine mi yönelsemm türkçem çok iyi gidiyorr ne yapacağımı şaşırdım :(

cnm matematkten net çıkarıyor musn:55: kaç net çıkarıosun??????

henüz konu çalışıyorum :( soru çözmeye başlamadım.mat anlatılanı anlıyorum ama soru gelince nasıl çözebilecğimi bilemiyorum çok sinirlerim bozuluyor

vay işemi girdin yoksa kızzz:112::118:

bir ykb personeli olarak vadaaaaaa diyorum :52::52::52::52::52::52::52::52:
iş teklifi ettiler bugün pzt eğitim var 3 hafta yokum sonra iş başı :27::27:
birazdan çıkıcam belgeleri hazırlıcam onları araştırıyom şimdi yarın 12 ye kadar fax lamam lazım :52:

birazdan çıkıcam belgeleri hazırlıcam onları araştırıyom şimdi yarın 12 ye kadar fax lamam lazım :52:

ay hadi çok sevindim canım hayırlı olsun özlücem seni :29: işe başladıktan sonra akşamları gelirsin topiğe bırakma bizii:27:

ay hadi çok sevindim canım hayırlı olsun özlücem seni :29: işe başladıktan sonra akşamları gelirsin topiğe bırakma bizii:27:

saol canım benim :29:
canım zaten pzt cuma çalışıcam bi de yoğun olduğunda yine burdayım yani :23:
sadece 3 hafta yokum ama kpss kitaplarımıda alıcam ayrılamayız biz :ssz:

ahh şu kpsss ömrüm hayatım bıktımm ders çalışmaktann :((

saol canım benim :29:
canım zaten pzt cuma çalışıcam bi de yoğun olduğunda yine burdayım yani :23:
sadece 3 hafta yokum ama kpss kitaplarımıda alıcam ayrılamayız biz :ssz:

al tabi kitaplarınıda ihtiyaç yayınlarını al özellikle :23: çalışmadığın günlerde gelirsin çözeriz soruları bende bugün anlatım bozukluğuna çalışıp türkçeyi bitiriyorum :6:
mattanda 2 konum klıyor olasılık fln bu hafta onuda bitirip artık tarihe geçicem bakalım nasıl halledicm tarihi bilmiyorum:27:

ayyy canım gözün aydın hadi hayırlısı olsun bakalım
:21:

kitaplarını al tabi mutlaka buralarda yoğluğunu çok hissetcez ama hersey senin iyiliğin için :43::7:

Back
X