2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

malkoc_ga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.997
7
116
Listenin ilk sırasında olmanın verdiği gururla konu başlığımızı açıyorum, hepinize sağlıklı ve zamanında hayırlı doğumlar diliyorum....

Tabloya isim ekletmek için mesaj atarsanız sevinirim arkadaşlar...

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]ANNE ADI
[/TD]
[TD]BEBEK ADI
[/TD]
[TD]CİNSİYETİ
[/TD]
[TD]DOĞUM HAFTASI
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[TD]KİLO-BOY
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]MALKOC_GA
[/TD]
[TD]BERRA :nazar:
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]33+0
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD] 1930 gr -45 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]REFİKAA
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]SÜTLÜÇÖREK
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[TD]SEZERYAN
[/TD]
[TD].
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]GAYEMM
[/TD]
[TD]İDİL
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]06.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]AMERDA
[/TD]
[TD]LEFTER AREN
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]34+3
[/TD]
[TD]07.02.2012
[/TD]
[TD]NORMAL
[/TD]
[TD]2398 gr - 48 cm
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]YELLOWWW
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]08.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD].
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]CEYLİNMELEK
[/TD]
[TD]SELİN
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]35+3
[/TD]
[TD]12.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD] .
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]UHDE
[/TD]
[TD]KIZ KUMSAL/ERKEK ADA
[/TD]
[TD]KIZ-ERKEK
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]13.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD].
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]MAG34
[/TD]
[TD]POYRAZ DORUK
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD] 3800 gr -53 CM boy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]MERİ
[/TD]
[TD]FATMA ELA
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]38+2
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD] 2230 gr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]AGU25
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD].
[/TD]
[TD]35+3
[/TD]
[TD]17.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]2900 GR-49 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]D_M_F
[/TD]
[TD]MERT ALİ
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]22.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]3500 GR- 51 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]SEVE
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]38+2
[/TD]
[TD]20.02.2012
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3925 GR- 48 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]PİLEO
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]20.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]DERİN83
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]38+6
[/TD]
[TD]22.02.2012
[/TD]
[TD]NORMAL
[/TD]
[TD]3200 GR- 52 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]HOLAA
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]21.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]3080 GR - 49 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]UMUTLUYUM78
[/TD]
[TD]ADEN
[/TD]
[TD]ERKEK
[/TD]
[TD]37+6
[/TD]
[TD]22.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]3800 GR-53 CM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ESPERANZAA
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]20.02.2012
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]STREETPIT
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]38+6
[/TD]
[TD]25.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]RUYASU
[/TD]
[TD]RÜYA
[/TD]
[TD]KIZ
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]24.02.2012
[/TD]
[TD]SEZARYAN
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR][/TABLE]

Son düzenleme:
Listenin ilk sırasında olmanın verdiği gururuyla konu başlığımızı açıyorum, hepinize sağlıklı ve zamanında hayırlı doğumlar diliyorum....

Topiğimizin ilk annesi kutluyorum seni hayırlı ve uğurlu bir evlat olsun allah uzun ömürler versin ilk pıtırcığımıza :nazar::nazar: sanada düğününde kınasında ağlayacağın günleri görmeyi nasip etsin inşallah :52::52::54::54:

Yeni başlığımız hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:
Hepimiz sorunsuz problemsiz atlatıcaz inşallah son günlerimizide ve hayırlı haberlerimizi hikayelerimizi birbirimizle paylaşıcaz bu başlık altında :49::49:

Gamzecim özelden liste gönderdim sana ama onu beğenmezsen bi tane daha oluşturdum onu kullanırsın.

Listeyi konunun ilk sayfasına kopyalaman gerekecek canım. başka türlü değişiklik yapamazsın.

öptüm

Son düzenleme:
Bu başlığı daha yeni farkediyorum:52: Topiğimiz hayırlı olsun:32: nasıl bir heyecan bastı beni, biz o kadar yakınlaştık mı yaaa:52: Rabbim hepimize tamamına erdirsin, Dün pollyanna kim ilgilenebilir diye sordu,ben çok istedim ama Tosya-Ankara arasında mekik dokuduğum için sürekli takip edemezsem diye cesaret edemedim:50:..... Tekrar hayırlı olsun:34:

Son düzenleme:
Topiğimiz hayırlı olsun...
burada güzel anılarımızı, duygularımızı, sevinçlerimizi paylaşmakta nasip olacak demekki...

birde bu topiği ilk annemizin açması ayrı bir güzellik olmuş...

Minik berramız uğur getirsin hepimize...

Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun...

aaa ne güzel olmuş bizim bu topiğimiz gamzecim ellerine sağlık Allah sağ salim doğurup doğurup anlatmak nasip etsin inşallahhhh:))

ellerinize sağlık arkadaşlar, gamzecim senin bu başlığı açman da ayrı bir güzel olmuş. doğuran gelsin yazsın bacım:9::9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yeni topiğimiz insan başlığı görünce bile heyecanlanıyor Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşş..:nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni topimiz hayırlı olsun kızlar bu sayfalara bakmak heyecanlı olcak bakalım sırada kim var doğum yapacakkkkk:5::5::5::5::5:

ayy bu başlığı yeni gördüm kızlar heyecan bastı beni görünce.güzel hayırlı doğum hikayelerini anlatmak dileğiyle inşallah:49::49::49:

Ayin 14 den sonra dogumlar basliyor hayirlisi bakalim. Bizim tatihimiz belli degil hala bir aksilik olmazsa normal olacak insallah

seninde normal olacak demek bende normal istiyorum biraz korkuyorum:18::18::18::18: ama olsun senin 2 haftan kalmış bebiş her an dışarı adım atabilir hayırlısıyla kurtuluruz inşallah:52::52::52::52:

seninde normal olacak demek bende normal istiyorum biraz korkuyorum:18::18::18::18: ama olsun senin 2 haftan kalmış bebiş her an dışarı adım atabilir hayırlısıyla kurtuluruz inşallah:52::52::52::52:
amin canimninsallah iki hafta kaldi ma doktor daha erken gelebilir dedi ama benim pasamin sanki gelmeye hic niyeti yok gibi

Evet kızlar yaklaşık 2 haftadır heyecan ve stres dolu doğum hikayemi sizlerle paylaşmak için can atıyordum..

6 şubat pazartesi günü çok garip bir ruh hali içersindeydim durduk yere ağlama krizleri geçiriyordum duvarlara bakıp bakıp ağlıyordum inanılmaz bir stres vardı üzerimde ve ben buna anlam veremiyordum çünkü sebebi yoktu...Akşam eşimin eve gelmesiyle azda olsa rahatladım tabi bu hallerime oda anlam veremedi bütün akşam :))) gece yarısına doğru sağ bacağımda uyuşmalar başladı gün içersinde çok ayakta kalmama bağladım ben bu uyuşmaları öylede bir uyku bastırmıştıki kendimi zor attım yatağa...yatakta aynı uyuşmaları belimde yaşamaya başladım sol tarafıma yatmıştım bi sağa döneyim dedim dönmemle suyumun gelmesi bir oldu hemen yataktan fırladım ve lavaboya gittim hafif bi kanamada vardı hemen telefonuma sarıldım ve ablamı aradım doğum başlıyor hemen hasteneye koşun dedi hemen eşimi uyandırdım kalk suyum geldi diye yazık garibim o heyecanla anahtarları almış eline üstünde pijamaları kapıya koşuyo :))) ilk etapta onu sakinleştirmek zorunda kaldım tabi daha sonra sonkez çantamı kontrol ettim ve hastaneyi aradık aldığımız cevap bizi şoke etti hamileliğimin başından bu yana kontrole gittiğim hastane gelmeyin boş küvöz yok cevabını verdi bize akabinde izmirdeki hemen hemen bütün hastaneleri aradık aldığımız cevap hep aynıydı küvöz yok çaresizce uzun bi süre birbirimize baktık öylece.....şaka gibiydi resmen ortada kalmıştık hemen çantalarımızı alıp bize en yakın hastaneye koştuk mecburlardı o şekilde beni ortada bırakamazlar diye düşünmüştük aldılar beni doğumhaneye sizi doğuma alıcaz ama ilk olarak bi kağıt imzalamanız gerek tüm sorumluluğu üzerinize alacaksınız küvöz yok dediler ve bunu söyleyen koskoca üniversite hastanesi.....tabiki kabul etmedik hemen çıktık ordan tek bir alternatifimiz vardı izmirin taaa öbür ucunda bir hastane boş küvöz olan tek hastane artık zamanımız azalıyordu hemen oraya gittik gece saat 3 olmuştu yani suyumun gelmesinin üzerinden tam 2 saat geçmişti hemen odaya aldılar beni bebeğin kalp atışları izlenmeye alındı herşey yolundaydı çok şükür sancılarımda başlamıştı ama açılma yoktu :((( beklicez dedi doktor bekledikte sabah saat 10 a kadar artık sancılar çok canımı yakmaya başlamıştı ama açılma sadece 2 cm di bu şekilde doğuma alamam seni bebeğin suyu bitti mecburen suni sancı vericez dediler ve ömrümün en berbat en dayanılmaz ağrısıyla tanışmış oldum sancılar geldiğinde nefes bile alamıyordum açılma 5 cm olunca doğuma aldı doktor yeterli değildi bu açılma ama bebişimin suyu bitmişti başarmak zorundaydım başka alternatifim yoktu. 3.ıkınmamda kavuştum oğluşuma işte o anki rahatlamayı ve huzuru kesinlikle anlatamam tarifi imkansız bişey 07.02.2012 saat 12:39 minik oğluşum karşımda duruyordu simsiyah saçlarıydı ilk gözüme takılan ne kadarda çoktu ama çok küçüktü minicik bişeydi bu çok küçük diye ağlamaya başladım biranda...dikişlerim bittikten sonra beni odama aldılar bebişimde yoğun bakıma 1 saat sonra hemşiremiz geldi bebişin kıyafetlerini almaya maşallah gayet sağlıklı tedbir amaçlı küvözde durdu bi süre daha fazlasına gerek yok giydirelim getirceğiz hemen yanınıza dedi nasıl bir mutluluktu bu yaa ben yoktum oan o odada ve diğerleri sadece bebeğim vardı şükür erken olmasına rağmen sağlıklıydı birazdan getirip vericeklerdi kollarıma .....o kadar uzun sürdüki o kısa bekleyiş zaman durdu sanki kapı açıldı ve oğluşum girdi içeri kocaman hastane çıkışlarıyla :))) resmen içinde kaybolmuştu o kadar sevimli duruyorduki ne yapacağımı bilemedim biran heyecandan ağzım dilim kurudu....kucağıma aldığımda ise dünya durdu herşey silindi beynimden hayattaki tek gerçeğimdi o benim nasıl inanılmaz bir duyguydu bu ağlamakla kahkahalarla gülmek arasında takılıp kalıyor insan herkese duyurmak istiyor haykırmak avazı çıktığı kadar bu minik adam benim oğlum diye :)))

işte böyle kızlar zor başladı ama harika sonuçlandı ....inşallah hepiniz bu başlık altında güzel hikayelerinizi paylaşıcaksınız bende sizlerin hikayelerini dört gözle bekliyor olucam oğluşumla

Back
X