- 23 Nisan 2011
- 2.757
- 678
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #3.361
ikili teste gittiğimzde bebişlerimzn cinsiyeti hakkında bi tahmnde bulunurmu dr sizce kızlar? bnm ikili testim 14. haftamda yapılıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam..birkaçgündür giremiyodum halsizlik ve bulantı baya bi zorladı beni..kusmuyorum ama midemde bulanıyo..çok şükür bu halime bide sıcaklar daha çok etkiliyo..bide bebeğimi merak ediyorum yarın 1 hafta olcak dr. a gideli ama aklıma kötü kötü şeyler geliyo..Allah korusun..
sizler ne alemdesiniz geçmişi okumadan daldım da![]()
kızlar selam..birkaçgündür giremiyodum halsizlik ve bulantı baya bi zorladı beni..kusmuyorum ama midemde bulanıyo..çok şükür bu halime bide sıcaklar daha çok etkiliyo..bide bebeğimi merak ediyorum yarın 1 hafta olcak dr. a gideli ama aklıma kötü kötü şeyler geliyo..Allah korusun..
geçmiş olsun canım iyilik sağlık herkes hemen hemen aynı yuvarlanıp duruyoruz işte![]()
ne yapcan bize toplanız topikcek gelces izmirehemde koca göbişlerimiz ve tükenmeyen iştahımızla
evine incir ağacı dikilir yawww biz gelirsek
![]()
selam bende yeni katıldım aranıza benimde midem bulanıyor baş dönmesi ve uykum var çalışıyorum uyuyamıyorumm
ikili teste gittiğimzde bebişlerimzn cinsiyeti hakkında bi tahmnde bulunurmu dr sizce kızlar? bnm ikili testim 14. haftamda yapılıcak
aynen canımn bende de kusma yok ama mide bulnatısı uyku ve halsizlik hat safhada..
meyve dışında birşey yiyemiorum zaten...aklına kötü şeyler getirme canım Allah korusun .iyi düşün iyi olsunn.....bugün akşam 10 da benim de randevum var... nasıl geçer bilmiyorum zaman. geldiğim zaman zaten szi uyuyor olursunuz.. haberimi artık dsabah okursunuz...inş hayırlı haberler alırız hepimiz
canım bende izmirdeyim ömür tıp merkezi filiz midoğluna gidiyorum bende doktorumdan çok memnunum çok tatlı vede anlayışlı bir bayan.ama önümüzdeki haftadan itibaren dokuz eylül üniversitesi hastanesinde Doç.Dr.Serkan GÜÇLÜ var ona gitmeye başlıyacağım.Eski doktorum çünkü kendisi muhtemelen doğumda dokuz eylülde olurbütün annişlere günaydııınnnn
ben izmirdeyim şuan için kordon klinikte mete tarcan'a gidiyorum. doğumum için egepol hastanesini düşünüyorum. başka izmirli hamişler var mı aramızda??
aynen canımn bende de kusma yok ama mide bulnatısı uyku ve halsizlik hat safhada..
meyve dışında birşey yiyemiorum zaten...aklına kötü şeyler getirme canım Allah korusun .iyi düşün iyi olsunn.....bugün akşam 10 da benim de randevum var... nasıl geçer bilmiyorum zaman. geldiğim zaman zaten szi uyuyor olursunuz.. haberimi artık dsabah okursunuz...inş hayırlı haberler alırız hepimiz
zaten 2 li testte hormanların oranına göre belli oluyomuş cinsiyeti ama doktorlar emin olmadan söylemiyorlarmış daha 16. haftayı bekliyorlarmış usg de görüp söylemek için
aha da yakaladım seniiiiiii
kızlar merhaba bende mart annesi olucam ALLAH verirse yarından itibaren 8 haftalığızbende memorial hizmet hastanesi sait halil'e gidiyorum kontroller için
![]()
kısslarrrrr ya bende aranızaaaa yeni katıldımmmm dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küserim benimle konusmazsanızzz![]()
yawww benim bebiş geçen büyük çıktı ama ben tickerimi deişmedim ne zaman değişmez olacak günler ? birde ikili testi kan alıp kandanmı yapıyolar ensesini ölçüyolar falan diyolardı ? bana bu gün gittiğimde heralde bişey söyler 2li test için çünkü ona göre ben 9+6 yım yarın bu gün 10 bitiyo ??? bidaha başka bişey yaptırcasmı ?
günaydın kızlar
cnm ben de bursadayım sen neresindesin
2 li test 12 ile 14. haftalar arasında yapılıyor hem usg ile ense kalınlığına bakıyorlar hem kana aynı anda bakıyorlarmış hayırlısıyla bunda bişey çıkmassa inşallah 3 lü teste gerek kalmıyormuş. şimdi bebeği ölçerek artık günümüzü söylüyorlar sata bakmıyorlar. 20. haftaya kadar bütün bebekler eşit büyormuş o güne kadarda tam doğum tarihi belirleniyormuş 20. haftadan sonra artık hepsi farklılık gösterebiliyormuş annenin beslenmesi kalıtsal özellikler işte uzun boylumu olcak artık bunlara göre büyüyomuş o haftadan sonra zaten usg ile gününü hesaplamak sağlıksız olurmuş tabi bazı çocuk iri olur bazısı minyon tipli gibi..
canım hoşgeldin... bn yazmıştım sana burada olduğumu ya da yazdığımı sanıyorumee malum baş bukadr dönünce ne yaptığını net göremiyosun.
öğle yemeğimizide yedikç yoğurt fazla geldi sanırım dahada bi uyku bastıtelefon görüşmelerim bile ninni gibi geliyor
![]()