2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar çok ne soruyorsunuz benim hiç sorum olmuo
kusuyo gazı çok vs nin dışında

ohooo neler sormuyoruz ki
kilosu iyi mi?
boyu normal mi?
beslenme düzeni şöyle, uygun mu?
şu saatlerde uyuyo ne dersiniz?
mama şunu kullanıyorum ölçeği artırayım mı?
gaz masajı
gözüne damla kullanalım mı
aşıdan önce ateş düşürücü verelim mi
kalça ultrasonu
kulak temizliği
............

bunlar son doktor kontrolümüzden bazı sorular :)) yarım saat filan sürdü muayene daha sorularımda vardı aklıma gelenler bunlar..

yok canım yemiyorum kuru fasülye nohut filan.. mercimek çorbasıda hiç yapmıyorum.

demir ilaçlarımı tekrar içmeye başlıycam sanırım. benimki şurup versiyonu olduğunda sevmiyorum içmeyi ama kızım için değer.
sütün yağlı olup olmaması genetik olabiliyormuş.
pek bişey bulamadım yani.. Neyse ben sık sık emzirmeye devam edeyim. önümüzdeki aya duruma göre bakarız artık

cnm maşallah 600 gr üstü iyi diye biliyorum ben hem boyuda gayet güzel bana birisi sütten gaz geçmez demişti ben herşeyi yiyorum valla çünü et yemiyorum onlarıda yemezsem hepten nanay.çok şükür yok öyle gaz falan bizde

çoook geçmiş olsun. havalar bi sıcak bi soğuk bide kombiyi açsakmı kapasakmı karar veremedik kızın elleri hep buz eldivenleri geri taktım bende.

Dmf cook gecmıs olsun canım,yakın bı sure once bende cok cıddı enfeksıyon gecırdım,sonra esıme bulastırdım ama sukur kızıma gecmedı,bol bol nane lımon ıcmıstım o ara sukur hemen toparlandım

bebeğime bugün aşı yapıldı 2 aylık oldu.ateşine bakıyorum ne zamana kadar ateşini ölçmem gerekiyor ve ne yapmam gerekiyor.

bebeğime bugün aşı yapıldı 2 aylık oldu.ateşine bakıyorum ne zamana kadar ateşini ölçmem gerekiyor ve ne yapmam gerekiyor.

bizimde bugündü aşılarımız.. ben 2 kez ölçtüm şuana kadar şimdidlik sorun yok.
hemşiremiz ateşi yükselirse 1 çay kaşığı ateş düşürücü verebileceğimi söyledi.
İnşallah çıkmaz

Herkese selam kızlarr soyle bır goz atayım dedım saolsun annem bebısımı uyutuo:) melıke bebısım o mınık mıraya aldıgnz salncktan memnunmusun bende arastrmalara gırdım en sonunda nasıl bısey alcgıma karar veremdm ufk bısey olsun heryere rht tasınsın dıyorum lakın onlarnda kg dusuk oluo benm oglanın masallahı var o 9ay dıosa benm oglan 3 ay anca bıner:)) nerden aldn nekdra aldın saglammı kullanılırmı bana ne onerırsın:))

MElıke cıkmak ıcın benım gelmemımı beklıoduunnnnnnnnn:)))) gecms cokca bırıkms bakamdım pek hasta olanlar var sanırım hepınıze coook gecmıs olsun sekerlerım benı sorck olursnz ben ıyıyım lakın halaa safak saymaktayım safak 6 adet gormektn bahsetmssnz benmde basıma gelck dıye korkuorum alsmısım mıs gıbı dogrduktn sonra okdr zor geldıkı bana:)) hakkımda hayırlısı dıorum:)) semracımbebısını kontrole gotrmussun gozun aydın bende gotrmk ısterdm lakn dr bana bunun yağı suyu ıyı sımdı gıt bıdaha 2. ay gel dedı:))) bende merk edıorum kılo aldımı dıyee senın taktıgı uygulasmmı bırlkte tartıya cıksak:)) sende durum dogrumu cıktı yoksa yanıltıcımı??? merek ettım:))

benimde doktorum aynısını söyledi acaba ekstra birşey yapmam gerekir mi merak ettim.ateşi ne zaman kadar kontrol etmem gerekir

Kızlar sız bebeklerınızı nasıl gıydırıyosunuz,ıclerıne kat katmı gıydırıosunuz
ben bi sıdır kol zıbın giydiriyorum içine.üstüne bi uzun kollu-bi alt.üstüne de aynen bi uzun kollu bi alt...ha bide en alta kısa çorap, ayakları çok çabuk üşüyo..evler pek sıcak değil, o yüzden 2 kat giydiriyorum..biraz daha ısınsa tek kata indiricem...tabi uykudan uyanınca da ince bi yelek giydiriyorum üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…