- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.681
bu kadar çok ne soruyorsunuz benim hiç sorum olmuo
kusuyo gazı çok vs nin dışında
canım benımde ılk ay 750 gr aldı senın 1 kılo almış.benım sutum ılk gunler gelmemiştı sutum var çok şükürt ama bende senın gıbı dusunmedım degıl. nasıl besleyıcı yaparım dıye. aslında demır ıceren gıdalar alsak ıyı olcak ama onlarda gaz yapıyor. nohut k.fasulye yıyor musun sen?bı mercımek tuketıyorum corbada o da. bende rahatsızlıgım gecmeyınce dusundım acaba bende bı eksıkklık mı var bu etkıler mı sutumu dıye..
.........................................................................
yok canım yemiyorum kuru fasülye nohut filan.. mercimek çorbasıda hiç yapmıyorum.
demir ilaçlarımı tekrar içmeye başlıycam sanırım. benimki şurup versiyonu olduğunda sevmiyorum içmeyi ama kızım için değer.
sütün yağlı olup olmaması genetik olabiliyormuş.
pek bişey bulamadım yani.. Neyse ben sık sık emzirmeye devam edeyim. önümüzdeki aya duruma göre bakarız artık
Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...
bizi anlatmışsın..bende reflüden şüpheliyim..
yaa böyle bişey yazıp sonra siliyosunuz ya acayip merak ediyorum ne yazdığınızı:))))))))))))
bebeğime bugün aşı yapıldı 2 aylık oldu.ateşine bakıyorum ne zamana kadar ateşini ölçmem gerekiyor ve ne yapmam gerekiyor.
avent elektrikli pompa almak isteyenler
jokerde kampanyada.. bana 180tl ye geldi, 50tl hediye ceki birde %10 indirimle
benimde doktorum aynısını söyledi acaba ekstra birşey yapmam gerekir mi merak ettim.ateşi ne zaman kadar kontrol etmem gerekirbizimde bugündü aşılarımız.. ben 2 kez ölçtüm şuana kadar şimdidlik sorun yok.
hemşiremiz ateşi yükselirse 1 çay kaşığı ateş düşürücü verebileceğimi söyledi.
İnşallah çıkmaz
ben baktım da jokere, 259 lira diyo...nasıl 180 e geldi anlamadım...
Yazmıs ya kız 50 tl sı hedıye cekı % 10 da ındırım 180 ne gelms oluo yanı:)))
ben bi sıdır kol zıbın giydiriyorum içine.üstüne bi uzun kollu-bi alt.üstüne de aynen bi uzun kollu bi alt...ha bide en alta kısa çorap, ayakları çok çabuk üşüyo..evler pek sıcak değil, o yüzden 2 kat giydiriyorum..biraz daha ısınsa tek kata indiricem...tabi uykudan uyanınca da ince bi yelek giydiriyorum üstüneKızlar sız bebeklerınızı nasıl gıydırıyosunuz,ıclerıne kat katmı gıydırıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?