- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #63.761
ne güzel evin mis gibi olmuştur bizim evinde temizliğe ihtiyacı var bi kadın bulsam bende çağırıcam valla şirinevler yakınlarında güvenilir biri varsa alabilirim.klasik hafta sonu topiği kimsecikler yok :) bizdede bugün temizllik var yaşasın her yer temizleniyo gerçi sabah yağmur yağdı tam kadını arayıp iptal edecektim ama neyseki durdu yağmur ohhh mis gibi olacak evim ama 1 hafta sonra yine aynı halini alır :) malum bütün camlar açık
canım 6-7 defa çok fazla acaba doymuyomu geçenlerde benim de biraz sütüm azdı gece doymadı sanırım çok sık kalktı ama normalde 5-6 saat uyur.Herkese ii pazarlar ....Kimsecikler yok,gezmelerdeler heralde.Biz de dün bol bol gezdik.Şimdi de evde pinekliyoruz.Amaaa haftaya 25 günlük tatilimiz başlıyoooooorrr.Deniz kum güneş beni ve oğlumu bekliyor:>Gece uykularımız bozuldu bizimkinin.Gerçi çoook uzun bir zamandır böyle gece 6-7 kere kalkıpemmek istiyor.Öyle derdi ten teması falan değil,bildiğin meme:>Baya yorucu ama geçecek inşş.
ben onun ruhsal sağlığı açısından küçükken olmasından yanayım ama biraz büyüyüp aklı erince bende oğluma sünnet kıyafetleri alıp gezdirmek istiyorum belki düğün biile yaparımbana kalsa küçücükken yaptırırdım (gerçi hala küçücük)
ama babası hatırlaması taraftarı ama sanırım ikna ettikVİRÜS
ömerin amcası var 4 yaşında bayram sonu sünnet ettireceklermiş
amcasıyla birlikte bizimki de olacaken azından şimdilik planımız buVİRÜS
bizim sanırım eski usül olacak hastanede değil yani herhalde:26:
bi de bu ay dönmeye başlarsa zor olabilir belki
siz en güzelini yapmışsınız erken yaptırmakla
nasılsa olacak bundan kaçış yok
al birini vur ötekine
![]()