iyi geceler herkese kızlar hani bu oyalansın diye taktığımız dönenceler var ya artık tehlikeli.Bi kaç saat önce azrayı yatağına yatırdım dönenceyi de açtım bene mutfaktayım birden ses geldi bi gittim dönenceyi çıkarmış yerinden oyuncaklardan asılmış ve yatağına düşürmüş Allahtan kafasına falan gelmemiş uzanıp alıyo artık sizlerde tek bırakmayın dönenceyle
evet canım haklısın artık tutup çekmedikleri şey kalmıyor. Allah korusun artık cok tehlikeliler.
Anammm bune? dünden beri bi sayfa mı ilerlediii nerde bu mart anneleri

fehmiye gidenleri de kınıyorum burayada uğrayın beaaa

Gülnihali penye battaniyeyle yatırıyordum yavrum kaç gündür geceleri uyanıyor üstünde pijama da var ama hava serin bizim evde serin oluyor akşam yorganını çıkardım yumuldu yorgana ve sadece bi defa emmek için uyandı nasıl suçlu hiss ettim bu çocuk üşüyormuydu da öyle hep uyanıyordu acaba :26:
Veee günün bombası Gülnihal yüz sütü sürünmeye başladııııı

Dün akşam battaniye açtım yere Gülnihali de üstüne yatırdım bende onun yanında oturmuştum önce oyuncağını fırlattı sonra yüz üstü döndü ve bi kaç hamle sonra oyuncağını aldı

Annemi ve kardeşimi aradım hemen sonra eşimi aradım berbere gitmişti ona da söyledim o heyecanla şimdi de size söylüyorum
ohhhh Gülnihalime benim hayırlı olsun. emeklicek kız bu minnoş ben sana söyleyim :) darısı benim minik kuşumun başına inşallahhhh.
Kızlar geçen hafta çok fena hastalandım.Öksürük-boğaz ağrısı,burun tıkanıklığı ve ateş sebebi ile antibiyotik kullanmaya başladım.
Bebeğimde ise 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var.Serum fizyolojik ve aspiratör kullandım halde geçiremedim tıkanıklığı.Son 3 gündür hem tıkanıklığı arttı hemde kuru öksürük başladı.
Sizce endişelenmelimiyim ?
Şuan için burun tıkanıklığı kendisini zorlasa da keyfi gayet yerinde.Antibiyotik falan kullanmak istemediğim için doktora götürmek istemedim ama gitmelimiyim yine de ?
canım mutlaka götür doktora kontrol etsin. Allah korusun ben korkarım hastalıktan,ciğerlerine inmeden tedavi olsun. Antibiyotik kimse kullanmak istemez ama öksürük kuru diyorsun hemde tedavisini olsun yavrum,gerekiyorsa antibiyotikle olsun.
canım kerime haklı aslında. İlk bankamdı benim o. Sonra iki tane daha değiştirdim, şimdikinden de memnunum ama garanti başka bence. Satış baskısını bilemem tabii ama diğerleri de pek farklı değildir baskı konusunda bence.
Yaa Garantideki sistem hiçbir bankada yok,herşey elimizin altında. Nakit oldugum için ben Atm ler çok önemli,para sayma makineleri desen ayrı önemli,diger bankalardaki arkadaslarımla görüştügümde bizden geride bu araclar misal. Ama işte Garantideyken hep çıksam da kurtulsam derdim,şimdi çıktım kurtuldum mu geri dönmek mi istiyorum karar veremedim. Diğer bankalarda da satıs baskısı başlamış zaten,yakın gelecekte bizimki kadar olur.Hakkımda hayırlısı ne diyim. Benim içim dön diyor eşimde kurtuldun başka yerde dene şansını.
güaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) 6. ay aşılarımızı olmaya gittik bugün 3 iğne ve bir damla şeklinde olan aşılarımız da bitti çok şükür 1 yaşına kadar başka aşı yok kuzum çok ağlamadı yine ama benim içim parçalandı kilomuz boyumuz iyi çok şükür burada konuştuğumuz için sordum doktora vajinal yapışıklılk var mı diye baktık yokmuş ferfo sanol yerine pekmez verelim dedim günde 1 tatlı kaşığı ver dedi artık düzenli olarak ek gıdalara başlıyoruz meyve püreleri yoğurt ve sebze çorbaları sırayla vericem hepsini. Topiğin ilk konuşan bebeğin annesine de gözü aydın diyelim :) benim kız da anne baba dedi birer kez ggerisi gelmedi :) darısı bizimkilerin de başına
Geçmiş olsun canım, bu ay da oldunuz bitti aşılar. Kan ilacına gerek olmamasına sevindim adına. Genelde hamileliğinde annede çok düşükse kan bebektede kansızlık olabiliyormuş. Bizimki kullan dedi benim kansızlığım yüksekti ama işte kan sonuçlarına bakıp demedi. Ben vermiyorum hala içim el vermiyor ne bilim

Bizde başlayalım artık ek gıdaya lüttfeennn. Bende herobaby yolladıgı mamaları denedim doktorumdan gizli. Dün elmalısı mükemmel,benim bile yiyesim geldi :) Kızımda bayıldı. Sonra bu bahçe sebzelerini verdim bu sabahta,tattırdım yani. Onu da yedi 4-5 kaşık verdim hepsini yedi. Ama Allahımm ne iğrenç kokudur lezzettir o öyle
Bide kızlar dün benim poklu kızım her tafarı batırdı

Eşim işden gelene kadar barbunya allmıştım onu temizleyim dedim Gülnihalde mama koltuğunda yanımda oturuyordu sesler ve kokulardan kaka yaptığını anladım az bişey kalmıştı bitirip de alayım dedim bitirdim kucağıma aldım havlusunu almak için odaya gittik,eşofmanın altını çıkarmak için bizim yatağın üstüne yatırdım bide oyun oynarak çıkarıcam ya tutttum eşofmanı ters yaparak çıkardım vee çıkarmamla elimin ve yeni aldığım pikemin üstünün kaka olması bi oldu :) nasıl yapmışsa taşırmış hep önce Gülnihali yıkadım pakladım sonra hemen pikeye giriştim krem rengi bide leke kalmasın diye makineye attım çok şükür ki leke kalmadı eşofmanın belindeki etiken bilem kaka olmuıştu Mervee ne etcez bi bu dötü pokluları yaaa
Ayselimmm bebeğimmmm sanki beni anlattınnn :) Bende yeni yatak örtüsü aldıydım üstüne etti Alya:) Dedim ki dur şurdan badi falan alım üstünüde değiştirim miniğimin koydum yatağın üstüne. Allahımm sanki koymamı beklemiş gibi saniyesine tırtttttt her yer b.k

Bizim leke geçmedi,yepyeni gıcır gıcır yatak örtüm

Kurutemizlemeye vereydim iyiydi de ben hala götürmedim,kullanılmadan bir köşede duruyor.