Kızlar iyi akşamlar hepinize. Umarım bebişler ve sizlerin keyfiniz yerindedir. Biz çooooook iyi ve mutluyuz. Çünkü bugüün doktorumuza Uşak a gittik ve Yasminka yani Yasemin ve kızı Ekin ile buluştuk

Tek kelime ile harika bir gündü. Eşim de bende çok sevdik Yasemin'i ve eşini ve deeeee tabiki Ekin'i. Allahım yok böyle bir tatlılık ve güleçlik :)) Kızlar 41 kere maşallah Ekin o kadar şeker ki ayrılmak istemedik. Sanki Yasemin ile birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik. Yani ben kendi adıma öyle hissettim. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Yasemin ve eşi o kadar iyi insanlarki Allah bin kere razı olsun onlardan. Lidyacık çok sakindi bugün, hava çarptı onu :)))) dışarıyı çok seviyor benim kızım. Keşke gün bitmeseydi

( İyi bir arkadaş kazandım burası sayesinde ne güzel :)) Ve inanılacak giibi değil ama Yasemin ile öyle tesadüfler yaşamışız ki...Eski jinekologlarımız, doğum yaptıran doktorumuz, doğum yaptığımız hastane, bebeğimize alışveriş yaptığımız yer ve aldığımız park yatağa kadar herşeyimiz aynı :)) Kader bu olsa gerek. İşte böyle kızlarrrr. Şimdi foto yükleyeyim de görün buluşmayı :))
Eki Görüntüle 500929
Eki Görüntüle 500930
Eki Görüntüle 500931
Eki Görüntüle 500932
Eki Görüntüle 500933
Eki Görüntüle 500934
Eki Görüntüle 500935
Eki Görüntüle 500936
Doktor kontrolümüzde güzel geçti.. Lidya'nın genel durumu iyi çok şükür. 7800 gr. olmuş, 66 cm boyu. Kalça grafisi çektirdik onda da her şey normal çıktı. Eşim de ve bende miyop olduğu için doktorumuz 6. ayda gözlerine baktıralım demişti ve de baktırdık, sanırım kızım da miyop olacak kızlar, göz muayanesinde öyle çıktı. 3 yaşında belli olur dedi. Sizlerde de varsa baktırın derim. Doktora sorduklarım ve söylediklerini yazayım.
-Kıyma ve tavuk için erken daha vermeyelim dedi.
-Çorbalarına piştikten sonra zeytinyağı ekle dedi.
-Kan damlası ve D vit artık verme dedi. Kan damlasının durumu belli değil karışık dedi. A,C D vitaminlerinin olduğu vitamin verdi.
-Hazmedemediği yiyecekler olursa zorlama 1-2 ay bekle dedi.
-Destekli oturtabilirsin dedi, hatta oturtarak tarttı.
-Ek gıdadan en az 1 saat sonra istiyorsa mama ver dedi, ama 1 saat olmalıymış arasında.120 cc verebilirsin dedi.
-Çocuğum mama yiyor, obez olur falan diye sakın düşünme bu aylarda aldıkları gibi kilo bir daha almayacaklar, bırak alabildiği kadar alsın dedi.
-Gaz damlası sıkıntısı olursa ver yoksa verme dedi.
-Kan tahlili yaptıralım mı dedim kansızlığı var mı diye. Hayırrrrr dedi uzunca. 1 yaşında dedi neden bilmem. :))
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım faydası olur. Öptüm siziiii.