- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #9.541
Sevgili berkerdem çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bebeğin senden ayrılmayacak...
Bol bol dinlen canım. kendini üzme...
aaa sen artık gerilme ve stres hakkını doldurdun bundan sonra kafana hiçbişey takmıyacaksın...
valla duymak istemiyoruz... bebeğinin sağlıklı olmasınıa çok sevindim canım. zaten sana boşuna panik yapma demiştik.
duaların bebeğinle olsun...
Bol bol dinlen canım. kendini üzme...
slm kızlar,
bugün farklı bir hastanede konusunda oldukça iyi bir dra daha gittik, tekrar ayrıntılı usg çekildi ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendk. korkulacak bişey olmadığını herşeyin yolunda olduunu söyledi drumuz. testlerde bazen böyle sonuçlar çıkabiliyormuş bu kaydadeğer bişey değildir dedi, tabiki yaşınız 35in üstünde değilse. içimiz rahatladı, derin bir ohhh çektik. dün gecemiz çok kötü geçti ama, eşim de ben de uyuyamadık sabaha kadar. neyse Allah bi daha yaşatmasın. eşim de saolsun çok gevşek ağızlı olduğu için dün olanlardan bahsetmiş birinin yanında. bu şekilde ailesinin de kulağına gelmiş. annesi sabah biz evden çıkarken geldi ve demediğini bırakmadı eşime. nie haberi yokmumuş die, sanki ilgilendiği var. iice sinirlerim gerildi, sanki tartışma sırası. o an zaten ne kadar üzgün ve gerginiz yani. bide ona sinir olduk.
berkerdem cnm sana da çok geçmiş olsun
aaa sen artık gerilme ve stres hakkını doldurdun bundan sonra kafana hiçbişey takmıyacaksın...
valla duymak istemiyoruz... bebeğinin sağlıklı olmasınıa çok sevindim canım. zaten sana boşuna panik yapma demiştik.
duaların bebeğinle olsun...