- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #10.341
oyyy maşallah ben bu gün ilk alışverişimi yaptım diğer topicte gördüm kızlar neler neler almışlar çok özendimnetten çok beğenip alamadım dokunmam görmem lazım
yavaş yavaş tamamlarız inşallah biberonu bende cam düşünüyorum aventi çok öneren oldu nettende araştırdım şimdi onun toptancısı bulucam fiyat alıcam sizede haber veririm almayanlara belki katkım olur
bende bebek odası yapacağım odayı bi hale yola koymak için uğraşıyorum duvar kağıdı varmış bebeklere özel zararsızmış onu düşünüyorum ama çok pahalıya mal olursa mecburen badana yaptıracağım temiz temiz olsun
halı ve perde almam gerek ama mobilyaya bağlı hepsi çok fazla bişey olsun istemiyorum odada bakalım ne yapacağım :76: aldıklarım gelsin resimlerini çekip bende göstercem
ne kadar çok alınacak şey yapılacak iş warrr
bizim evimiz yeni yapıldı taşındık hemen
iyi oldu uğraşmadım hiç gardorobu filan direk oraya koydum
gardrobu arapsabunu ile güzelce sildim havalandırdım şimdi aldığım eşyaları koyuyorum içine
anakucağı almıştım zaten sadece kutusunda duruyo aldıklarımda öyle
polor battaniyesini yıkadım bi tanede penye battaniye aldım
böyle böyle aklıma geldikçe alıyorum son aylara kalırsa almak güç olur hemde zevkli oluyo onun için bişeyler almak bebek mağazalarını gezmek filan çok hoş
geçen weniceye gittim çok uygun fiyata kıyafetler hastane çıkışları filan üstelik çok tatlılar bayıldım
arkadaşımın 1 buçuk yaşındaki kızına ordan pembe bi hırka aldım ama çok güzel çokta yakıştı
orayada uğrayacağım tekrar