- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #4.981
Benimki de 2 gün küçük çıkıyor yumurtlama tarihiyle ilgili bir durum o. Ben 16. günde yumurtluyorum adet tarihine göre hesaplayıcılar 14. günü alıyor ortalama o yüzden oluyor.
İkinci soruna gelince seni mutlu eden şeyler bebeğin için en sağlıklısıdır bence. Annenin ruhsal durumu etkiliyor bebeği.
teşekkür ederim. benim ruhsal durumu hiç sormayın iş yerinde tam felaket sağolsun çalışma arkadaşlarım anlayışsız insanların teki, sinir katsayım tavan yapıyor, çoğu zaman cevap vermemeye ve konuşmamaya çalışsamda insan yinede sinirleniyor, yaptığım iş zaten çok stresli, bebeğim elektrik çarpmış gibi çıkmasa bari içimden
canım Lilypie ve tickerfactory den kabul ediyo. daisypath formata uygun değilmiş. eğer ordan yaptıysan.. ama babygaga dan da kabul ediyo
canım benim bebiş de 4 gün geriydi 2 hafta önce, şuan ne durumda bilmiyorum. tamamlayabiliyor gününü. doktor bana da normal dedi. sorun yok yani.
diğer soruna gelince... o senin bebeğin ve doğumdan önce istersen kitapları yala yut ama iş pratiğe gelince herşey değişiyor. ben kucağımda bebek tutmayı bilmezdim. ama kızım doğduğunda sanki yıllardır bebek bakıyomuşum gibi hissettim. İnsanın içinden öyle bi şevk geliyor ki. Yüce Rabbim bileri de böyle yaratıyor demekki. Sen bunlar için hiç kafanı yorma güzelim.
hee bu arada benim bebiş şuan beni duyuyor sa yandık!!! ablası beni sinirlendirdikçe öyle çok bağırıyorum ki.. kızım yapma, kızım etme, kızım hadi çabuk vs vs :)))
inşallah dediğin gibi olur polly. kucağıma alınca bende senin gibi hissederim