- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #5.421
merhaba canım.mesajında bölge hastanesindeki yeliz akçelik hanıma gittiğini yazmışsın.ben de ilk defa ona gittim.aynen sizin dediğiniz gibi çok güler yüzlü idi.ve çokiyi davrandı.yalnız bu hastaneye yeni gelmiş.daha doğrusu yeni uzman olmuş.ben çok korkuyorum.gerçi hamileliğim daha çok yeni 6 hafta filan ama.çok kararsız kaldım.sizin hamileliğinizin kaçıncı haftası?buradan görüşüp düşüncelerimizi paylaşsak iyi olur diye düşünüyorum.ben çarşamba günü kontrole gideceğim.gidince halkla ilişkiler bölümüyle görüşüp fikir edinmeye çalışacağım.sana da yazarım istersen![]()
bende 9 haftalık oldum evet doktordan çok memnunum ama benim için sorun hastanede doğum için gidiğinde eğer doktorun yoksa nöbetçi doktor doğum yaptırıyormuş komşum doğum için gitmişti de o demişti.ama ben doktoruma gidersem sorucam birde doktor yeni olduğu için doğum konusunda nasıl sezaryen mi yoksa normal doğum mu yanlısı bilemiyorum benim için bu çok önemli bazı doktorlar hemen bi bahane ile sezaryene alıyor ben normal doğum yapmak çok istiyorum bu konuyu da nasıl öğrenirim diye düşünüyordum.canım sen eğer bir şeyler öğrenip de bana söylersen çok sevinirim aynı şekilde bende sana söylerim.