- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #9.381
Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir. ALINTIDIR.
arkadaşlar bilenleriniz vardır muhakkak ama kışın kendini yavaş yavaş göstermeye başladığı şu günlerde bunu paylaşmak istedim. biliyosunuz kızım hasta ve ilk öksürükle başlamıştı ki, hemen o gece tabanlarına viks sürüp çorap giydirdim ve şükürler olsun bi daha öksürmedi. küçük çocuğu olan annelere tavsiye ederim.(2 yaş üstü)
bizler içinde doktora danışmakta fayda var. bugünlerde doktora gidecek arkadaşlardan ricam doktorlarına bu konuyu sormaları. Şimdiden teşekkürler.
vaaay bayıldıım bu bilgiye bilmiyodum hemen deniyim.
bu arada esperanza merak etme ana organlar oluştu öenmli bi şey olacağını sanmıyorum.sen yüreğini ferah tut