- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #11.181
herkese günaydınnnn.
bu hafta evdeyim rapor aldım okula gitmiyorum o yüzden 10 a gelirken kalktık. şimdi de kahvaltı yapıcaz oğlumla. acıktı galiba pıt pıt vuruyo kerete
ama dayanamadım neler olmuş neler bitmiş bi bakayım dedim.
ellerine sağlık çok uğraştırıyoruz seni
bu hafta evdeyim rapor aldım okula gitmiyorum o yüzden 10 a gelirken kalktık. şimdi de kahvaltı yapıcaz oğlumla. acıktı galiba pıt pıt vuruyo kerete
sen kendini üzme canım yaaa. yavrun da üzülür. hem doğunca eşin nasıl değişcek bak. kızlar kıymetli olur. babaya düşkün olur. babacım babacım dedikçe utancak yaptıklarından. sen mutlu olmaya çalış. hem mutlu annelerin bebekleri daha huzurlu oluyorlar doğduktan sonra. zır zır ağlayanlardan olmasın kuzun. onu düşün.O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki inanın tanıyamamışım ya o kadar çok içim acıyor ki,umarım yanlış değildir değişmez değişse bile söylemicem ona.Şu hormonlar yüzünden zaten iyice ağlar oldum çok üzüldüm çok![]()
günaydın polly cim eşinin işiyle le ilgili sıkıntılarınızı okumuştum. umarım sizin için hakkınızda en güzeli olur. sen de hep bunu iste. ayrıca listenin gelmesine de çok sevindim.hepinize günaydın arkadaşlar...
şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
SİZLERDEN DUA İSTİYORUM NE OLUR ARKADAŞLAR..
Son düzenleme: