Teşekkür ederim Canım,özel mesaj göndermiş durumumuzu sormuşsun.Yarım saattir sana yazı yazmakla meşguldüm,uzunca bi yazı yazdım ama yanlış bi parmak hareketi sonucu hepsi silindi,üstelik uyku bastırdı,hemen yazayımda uyuyayım derken oldu

özel mesaj yazmaya henüz yetkili olamadığımdan burdan cevap veriyorum.Öncekine nazaran kıza yazacam

Ben ve bebeğim gayet iyiyiz.şimdilik bi sorunumuz yok ELHAMDÜLİLLAH.Oğlum 5aylık oldu,tabi artık daha hareketli,çıkardığı seslerle evimin neşesi haline geldi.Şuan için herşey yolunda.Ben kulübe genelde hergün ve misafir olarak giriyo,topiği muhakkak okuyorum.Bugün üye girişi yapınca gördüm mesajını.Sağol ilgilendiğin ve o güzel kalbinle yaptığın dualar için.İnan bende her kim dua isterse o an hemen ona dua ediyorum.Bu topik çok güzel.herkes çok pozitif,çok merhametli,iyi.Allah herkesin kalbine göre versin.Aranızda bulunamasamda,siz beni tanıyamasanızda ben sizi tanıdım,SEVDİM.Beraber dua yapmanız,destek olmanız birbirinize,Kuranlar okumanız,yardımcı olmanız mükemmel.Sizler YILIN ANNESİSİNİZ mart anneleri olarak:) SEVGİYLE VE HOŞÇAKALIN.