• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı:((( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir. Ben geçen yıl adet olucam sanıyordum bi türlü olamıyorum diye düşünüyordum günüm geçmişti ama ağrılar devam ediyordu göğüslerim yanıyordu dokunamıyordum ateş basıyordu sürekli belim ağrıyordu herşeye ağlıyordum böyle tam 10 gün bekledim o kadar emindimki adet olacağımdan test bile yapmamıştım sonradan tesadüfen öğrendim bende inşallah sende hamilesindir

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah hamilesindir. Ben geçen yıl adet olucam sanıyordum bi türlü olamıyorum diye düşünüyordum günüm geçmişti ama ağrılar devam ediyordu göğüslerim yanıyordu dokunamıyordum ateş basıyordu sürekli belim ağrıyordu herşeye ağlıyordum böyle tam 10 gün bekledim o kadar emindimki adet olacağımdan test bile yapmamıştım sonradan tesadüfen öğrendim bende inşallah sende hamilesindir

biraz olsun içim rahatladı canımmm:))) ya günler geçmiyo resmennn eşim bana hamile muamelesi yapıyoo daha da kasılıyommm...ya bu regl ağrılarına bakarak hamile değilim dememliyim yaniiii....

dün gece margarin sürdüm o iyi geldi anında sendirdi kızarıklığı ama benm içim rahat değil margarin ya bişey yaparsa diye

margarin ne yapabilir ki, heralde yapmaz bişey canım ya

biraz olsun içim rahatladı canımmm:))) ya günler geçmiyo resmennn eşim bana hamile muamelesi yapıyoo daha da kasılıyommm...ya bu regl ağrılarına bakarak hamile değilim dememliyim yaniiii....

inş hamilesindir canım, günü gününe mi oluyorsun? mesela ben hep 4-5 gün önce olurdum, hamile olduğumda önce gelmesi gereken tarihte gelmedi ve ben öyle anlamıştım.

kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyo:47: bari onlarıda yaptırtsaymış:37: artıkın hergün kk dayım

Uzun bir aradan sonra slm bayanlar... Ramazanın son haftası memlekete gittik bir hafta önce geldik ama yerleşme eski düzene girme derken bir hafta da öyle geçti... On gün sonra oğlumun sünneti var içim bir acayip oluyor... Hayırlısıyla bunuda atlatalım inş..

Esperanzımız hamileymiş galiba. Eğer sağlık konusun da bir sıkıntı yoks aldırma bence. Bize söylemek kolay tabi ama benim ablamla aramda yaklaşık 1,5 yaş var. Ve iyikide öyle.. Hem arkadaşım hem ablam hem sırdaşım herşeyim oldu benim.. Beraber büyürken sen daha zorlanacaksın ama sonra içimizde en rahat sen olacaksın...

Herkese iyi geceler...

kızlarrrr bugün itibariyle artık evimdeyim:) 1,5 ay oldu be..eşim evide temizletmiş oh mis gibi olmuş..ama ütüler duruyo:47: bari onlarıda yaptırtsaymış:37: artıkın hergün kk dayım

hoşgeldin canım özledik seni :34: misssss gibi eve gelmek süperdir heralde

Bende varım bendeee:1::1: Ama siz geç geldiniz olmaz anacım ben geldiğimde kimsecikler yoktu :ssz:

bir daha gelirken öte yandan dürt sende :1:

Uzun bir aradan sonra slm bayanlar... Ramazanın son haftası memlekete gittik bir hafta önce geldik ama yerleşme eski düzene girme derken bir hafta da öyle geçti... On gün sonra oğlumun sünneti var içim bir acayip oluyor... Hayırlısıyla bunuda atlatalım inş..

Esperanzımız hamileymiş galiba. Eğer sağlık konusun da bir sıkıntı yoks aldırma bence. Bize söylemek kolay tabi ama benim ablamla aramda yaklaşık 1,5 yaş var. Ve iyikide öyle.. Hem arkadaşım hem ablam hem sırdaşım herşeyim oldu benim.. Beraber büyürken sen daha zorlanacaksın ama sonra içimizde en rahat sen olacaksın...

Herkese iyi geceler...

hoşgeldin canım sende, sünnet mi olacak yavru, inş sorunsuz geçer :34:

Herkese iyi geceler...

canımmm sünnetiniz mi var Allah yardımcınız olsun sağlıkla atlatın inşallah. oğlunun da ağrısı sızısı olmasın hayırlısı ile.

margarin ne yapabilir ki, heralde yapmaz bişey canım ya

inş hamilesindir canım, günü gününe mi oluyorsun? mesela ben hep 4-5 gün önce olurdum, hamile olduğumda önce gelmesi gereken tarihte gelmedi ve ben öyle anlamıştım.

28 günde bir olurum hiç şaşmaz canımmm.. bakalım hayırlısı artıkk...

iyi akşamlar kızlar ;)
haller keyifler iyidir inşallah..ben ek gıdadan halliceyim:)
bu hafta Aselin kontrolünde doktorumuz gelişim uzmanına yönlendirdi o da ek gıdaya başla artık dedi ve bir liste verdi elime
liste içerisinde kahvaltıda reçeli gördükten sonra listeden soğuyuverdim:)ben zaten kendimce başlamıştım bişeyler vermeye,kendi düzenimi devam ettiriyorum..ilk hafta sebze çorbası ile başladım,2. hafta mevye ekledim pazartesi de yoğurt ekliycem inşallah..meyvede sıkıntı yok ama sebze çorbasında sıkıntı yaşıyorum doktorun verdiği listde tarhana çorbası seçenek olarak sunulmuş,ama çok karışımlı olduğu için benim içime sinmedi çok erken gibi geliyor..ek gıdaya başlayan arkadaşlar çorbaları nasıl yapıyorsunuz?bernacım sen paylaşmıştın zannediyorum Selçuk içiyordu tekrar paylaşırsan sevinirim canım

canım ben de 2 gündür pirinç unuyla milupanın mamasından muhallebi yapıyorum. yulaf unundan yapmak istedim ama malesef marketlerde yulaf unu bulamadım:( ben de bugün ülker hery baby ve milupanın ek gıda kutularını inceledim laktoz ilişti gözüme içimden yapmak gelmedi..sen deneyince paylaş deneyimlerini,ben de denerim Asmin severse

:[/COLOR]

kuzucum selçuğa yaptıım çorba şöyle:
soğan,sarımsak,patates,kabak,havuç bunları rondodan geçirip kavuruyorm çok az sonra suyla beraber mercimek ekliyorm ve pişiriyorm..piştikten sonrada tekrar rondo tane kalmaması için..çok seviyo valla..ama aynı zmnda kendimize yaptımız bi çorba bu..çok lezzetli oluyo..bu arada hipp organik yulaflı var onu kullanabilirsin..yulaf unu aramana grk yok..büyük marketlerde bulablrsn

herkeslere günaydınnnnnn yne sabahın köründe kalktık üst dişleri kabarmış kızımın ve bu üs dişler altlara göre daha zor çıkıyo benimkinde uyku düzenimiz yine bozuldu benim gözümden uyku akıyo ama azranınkinden oyun akıyo sürekli oynayalım istiyo :)

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Umarım bebişler ve sizlerin keyfiniz yerindedir. Biz çooooook iyi ve mutluyuz. Çünkü bugüün doktorumuza Uşak a gittik ve Yasminka yani Yasemin ve kızı Ekin ile buluştuk :16: Tek kelime ile harika bir gündü. Eşim de bende çok sevdik Yasemin'i ve eşini ve deeeee tabiki Ekin'i. Allahım yok böyle bir tatlılık ve güleçlik :)) Kızlar 41 kere maşallah Ekin o kadar şeker ki ayrılmak istemedik. Sanki Yasemin ile birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik. Yani ben kendi adıma öyle hissettim. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Yasemin ve eşi o kadar iyi insanlarki Allah bin kere razı olsun onlardan. Lidyacık çok sakindi bugün, hava çarptı onu :)))) dışarıyı çok seviyor benim kızım. Keşke gün bitmeseydi :(( İyi bir arkadaş kazandım burası sayesinde ne güzel :)) Ve inanılacak giibi değil ama Yasemin ile öyle tesadüfler yaşamışız ki...Eski jinekologlarımız, doğum yaptıran doktorumuz, doğum yaptığımız hastane, bebeğimize alışveriş yaptığımız yer ve aldığımız park yatağa kadar herşeyimiz aynı :)) Kader bu olsa gerek. İşte böyle kızlarrrr. Şimdi foto yükleyeyim de görün buluşmayı :))

Eki Görüntüle 500929 Eki Görüntüle 500930 Eki Görüntüle 500931 Eki Görüntüle 500932 Eki Görüntüle 500933 Eki Görüntüle 500934 Eki Görüntüle 500935 Eki Görüntüle 500936

Doktor kontrolümüzde güzel geçti.. Lidya'nın genel durumu iyi çok şükür. 7800 gr. olmuş, 66 cm boyu. Kalça grafisi çektirdik onda da her şey normal çıktı. Eşim de ve bende miyop olduğu için doktorumuz 6. ayda gözlerine baktıralım demişti ve de baktırdık, sanırım kızım da miyop olacak kızlar, göz muayanesinde öyle çıktı. 3 yaşında belli olur dedi. Sizlerde de varsa baktırın derim. Doktora sorduklarım ve söylediklerini yazayım.
-Kıyma ve tavuk için erken daha vermeyelim dedi.
-Çorbalarına piştikten sonra zeytinyağı ekle dedi.
-Kan damlası ve D vit artık verme dedi. Kan damlasının durumu belli değil karışık dedi. A,C D vitaminlerinin olduğu vitamin verdi.
-Hazmedemediği yiyecekler olursa zorlama 1-2 ay bekle dedi.
-Destekli oturtabilirsin dedi, hatta oturtarak tarttı.
-Ek gıdadan en az 1 saat sonra istiyorsa mama ver dedi, ama 1 saat olmalıymış arasında.120 cc verebilirsin dedi.
-Çocuğum mama yiyor, obez olur falan diye sakın düşünme bu aylarda aldıkları gibi kilo bir daha almayacaklar, bırak alabildiği kadar alsın dedi.
-Gaz damlası sıkıntısı olursa ver yoksa verme dedi.
-Kan tahlili yaptıralım mı dedim kansızlığı var mı diye. Hayırrrrr dedi uzunca. 1 yaşında dedi neden bilmem. :))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım faydası olur. Öptüm siziiii.

çok tatlısınız yaaa..ne ara buluştunuz gizliden :46:

Back
X