btanemmm ben geldimmm :)) şu dersi verseydimde bitseydi yeter yavvv :S Alyanın aşısı 13 ünde hayatım. bugün kontrolümüz vardı sadece. ek gıdaya basladık meyve suyu ve sebze corbası ile bakalım,kıvırabilcekmiyim bu işi :)) telefonu evde mi unuttunn ahh ahh Ayselimm kafa kalmıyor ki bizde artık,herşeyi hatırlamaya çalıştıkça daha cok karıstırıyoruz. Kime ne canım gülceksin tabii kiii güzeller güzeli sağlıklı bir kızın var daha ne olcak
canım benim maşallahınız varr

biz daha doktorla yeni başlıyoruz ek gıdaya. günde 2 kes ara ögünlerde meyve suyu yda püresi 1 kez de öğle öğünü olarak sebze çorbası,kalan zamanlarda anne sütü dedi. daha sonra yoğurt verilcekmiş. sen zaten baslamıssın düzenine. uzun zamandır da ek besin alıyor Yiğit. sadece sıralamayı değiştirebilirsin belki. sil baştana gerek yok canım. o çocuk alıssın dye az az tattırma yöntemi,yiğit zaten alısmıs azar azara ne gerek var.
canım iyi olmana cok sevindim. 2 ameliyat peşi peşine oldun,zor. inşallah te zamanda cok daha iyi olursun. kısmetinde böyleymiş. demekki Hayale kardeş gelmesi için biraz daha zaman lazımmış.
hoşgeldin tatlım,hem sen hem Denizin inşallah aktif olursunuz bundan sonra :) maşallah dünyalar güzeli melek bir kızın varmış Allah nazarlardan saklasın