- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #65.821
Şimdi bana sorabilirsiniz senin burda ne isin var sen Samsun'a düğüne gitmedin mı
Ah ah sormayın 2.kez vâliz hazırladım cuma sabah otobüse bincektik Perşembe bı fena oldum Eyüp'e nuby emziğini sipariş vermiştim onu âlmaya eczâneye gittim eczacıya sordum ilacın yan etkisi filan dedi astım alerjim çıktı bide bu arada neyse aksama daha kötü oldum mide bulantisi hat safhada ishal başladı elim ayağım titriyor acile gittik sıra tam bana geldi bekliyoz kardesimle ben bayıldım orda.
Mide kanamasiymis meger 2serum 2igne Enes'te sabahtan beri hasta ateşli annemde onu getirdi acile hallettik eve gitcez arabaya binerken midem bulandı kustum kan geri acile girdik iğne yaptılar iyi oldum şükür sabaha karsı 3te evdeydik yattık 4te kalktım Eyüp nasıl agliyo yataklar cis kaka ve kusmuk icinde ateşi 39 ona da şurup verdim sabah oldu nihayet tabi ben gidemedim annemleri yolcu edip kaynanamlara bıraktı esim aksam üstü gelip aldı evmeyiz yatıyoruz ilaçlarımı düzenli aldıkca bı sorun yok şimdilik
Endoskopi yapılacak inşallah tahmin edilen şey değildir annem 2kanser atlattı ailede cok kanserden ölen var ülsere raziyim anlicaniz
Opuldünüz
canım çok geçmiş olsun.İnşAllah kötü birşey çıkmaz,iyi düşün sen..bebişlerin ve ailenle sağlıklı nice güzel günler göresin.