Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakma

Eee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdi

Babasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça