2012 Mart Bebişlerinin Gelişim Takipleri ve Fotoları

benim doğum yapacağım hastane dısarıdan fotoğrafcı kabul etmıyor malesef yoksa benimde bu işi profesyonel olarak yurt içi ve dışı çalışan bi arkadasım var hatta anlasmıstık onunla ama hastane kuralları planımızı bozdu bizde hastanenin kendi fotoğrafcısıyla anlastık üstelik hayli uçuk meblalar ama ne yapalım bikere olacak diye...portfolyonuza referans için doğum sonrası çekebilirsinz mevlidinde de olabilir.

05.03.2012 tarihinde Didemimizi kucağıma aldım
3220 gr 52 cm doğdu miniğim.. 1 ay sonra durum ne olacak çok merak ediyorum.. Rabbim hepimizin kuzularını korusun ve sağlık versin.

amerdacım pasa cok tatlı masallah 41.5 kere

semracım bende merak edıyordumsenı hayırlısıyla kucagına almıssın darısı dıgerlerının basına

05.03.2012 tarihinde Didemimizi kucağıma aldım
3220 gr 52 cm doğdu miniğim.. 1 ay sonra durum ne olacak çok merak ediyorum.. Rabbim hepimizin kuzularını korusun ve sağlık versin.

Gözün aydın canım hayırlı olsun sende almışsın minik kızçeni kollarına Allah uzun ömürler versin....darısı doğum bekleyen tüm annelerin başına

Cnm öncelikle çok güzel bi topik olmuş...hayırlı olsun...güzel güzel paylaşımlar olsun inş...

Benim MELEĞİMde;

22/ŞUBAT/2012 de saat 15:20 de
2840 gr 48cm olarak aramıza katıldı...!!!

Haftaya kontrolümüz var bakalım gelişimi ne durumda heycanla bekliyorum...

Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin canım maşallah bebişine,tebrik ederim darısı basımıza artık normal doğummu oldu ?
amin canım sağolasın.. ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan oldu..

amerdacım pasa cok tatlı masallah 41.5 kere

semracım bende merak edıyordumsenı hayırlısıyla kucagına almıssın darısı dıgerlerının basına
sağol canım, sende güle güle büyüt bebeğini..
Gözün aydın canım hayırlı olsun sende almışsın minik kızçeni kollarına Allah uzun ömürler versin....darısı doğum bekleyen tüm annelerin başına

teşekkürler canım.. Amin cümlemizin inşallah

Son düzenleme:

canım negüzel bebişlerimiz aynı gün doğdu demek... sen, ben ve umutluyum üçümüz 22.02.2012 de doğum yaptık...
Allah analı, babalı büyütsün...

canım negüzel bebişlerimiz aynı gün doğdu demek... sen, ben ve umutluyum üçümüz 22.02.2012 de doğum yaptık...
Allah analı, babalı büyütsün...

AMİNNN... RABBİM cümlemizin meleklerini analı babalı büyütsün...sağlıklı uzun ömürler versin...
RaNa BuĞLeM
MeRt aLi
AdEn

Son düzenleme:
bizim aşkımızın meyveside 9 mart cuma günü saat 12:05 te genel anestezi sezeryan ile dünyaya geldi çok şükür
39+1 de 3850 gr 49 cm
güzel kızımı çok seviyorum Allahım olmayanlarda versin inşallah.bebek sevgisi çok güzelmiş

canım kızım yonca mın fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• $DSC01186.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSC01182.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 133

maşallah küçük hanımda pek bi güzel pek bi süslü allah bağışlasın canım mutluluğunuz daim olsun hayırlı evlat olur inşallah....

çok tatlı bu yesin onu teyzesi...
canım dünyalar tatlısı kızın var. Allah sizlere bağışlasın... pembiş pembiş çok yakışmış...

masallah cok tatli

maşallah küçük hanımda pek bi güzel pek bi süslü allah bağışlasın canım mutluluğunuz daim olsun hayırlı evlat olur inşallah....

çok tatlı bu yesin onu teyzesi...
canım dünyalar tatlısı kızın var. Allah sizlere bağışlasın... pembiş pembiş çok yakışmış...

çok sağolun Amin canlarım benim hepimizin yavrularını inşallah

benim çılgın kızımın yeni fotosu
maşallah deyin teyzeleri

Eklentiler

• $Kadriye-0024.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…