2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR SELAMMMMMMMMMMMMMMM,
Sabahtan beri oku oku geçmişi anca bitirebildim,doğum yapan arkadaşlar olmuş,doğum tarihi alan arkadaşlarımız olmuş herkes için hayırlısı olsun.Biz de kızımla evdeyiz,salı günü 38.haftamız bitti,kızım 3600 gram,doktorumuz normale uygun herşey şu an,her an herşey olabilir dedi,bekleyip göreceğiz dedi,nts de sancım filan çıkmadı ama sancı olmadan da suyun
gelebilir dedi,daha 2 hafta var önünde dedi,bekleyebilir de gelebilir de dedi.Bizi böyle muhallakta bıraktı anlayacağınız.Canım çok sıkılıyor kızlar,yavrum sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin ama artık beklemek zor geliyor,bu haftada izine ayrıldığımız ilk hafta çalışmayınca evde zaman çok zor geçiyor bir de 3 ay izin kullanacaktım,şimdi iznimi doğumdan önce boşuna kullanmışım gibi geliyor.Gerçi boşuna değil biliyorum çünkü artık bu durumda çalışmak zor olurdu,biraz yorulsam ayaklarım şişiyor,sağlıklı olan dinlenmek doğuma kadar zaten az kaldı ama sabırsızlanıyorum,çevremdeki herkes de kızlar erken geliyor kesin 38.haftada doğurursun deyip durdular,şartlamışım sanki kendimi bu hafta doğacak diye,bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek meleğim.Normal olsun diye bekliyorum ama kilimuzda fazla zaten suyum gelse diye beklemeye kalksak 3600 gramdı bu hafta,her hafta 400 grama yakın kilo alıyor,haftaya 4 kiloya yaklaşacak kilosu bu seferde doktor mecburen sezeryana alacak.Herşey muhallakta yani cok canım sıkılıyor.
Canım hayırlısı olsun senin için ,seninle satlarımız aynı sanırım,bizimde kilomuz fazla ama çatı muayenesi yapmadı henüz,niye yapmadı bilmiyorum,belki benim çatım da dar çıkacak boşuna beklemiş olacağım,biraz canım sıkılıyor o yüzden.Ama sizin adınıza sevindim canım inşallah sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın,dualarımız seninle....Kimbilir ne kadar heyecanlısındır şimdi ayyyyy ne güzel ya....
Zeynepçim çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,uzun ömürlü olsun yavrun.Senin doğuma gireceğini okumuştum ama doğum haberini alamamamıştım,bugün geçmişi okurken hep senin doğum haberini aradı gözlerim,denk geldi şükür.Kendine ve meleğine dikkat et canım,kimbilir ne kadar mutlusundur allahım herkese nasip etsin inşallah....

canim sabahlari ac karnina kuru kayisi veya erik ye ustune ilik su ic ..

bol bol sivi tuket corba vs. ic ,muz,patates,pirinc turu yiyecekler yeme ,umarim rahatlarsin ,bende tam tersi durumdayim:26:

mutluyum bende aynı durumdayım seninle...benimkide gitgide büyüyor ve ben inanılmaz normal istiyorum...yarın tekrar kontrolum var bakalım...benm dr.um acıkca zor olacak kendini her iki durumada hazırla ama denicem sen istedigin için dedi ki zaten normal taraftarı bir dr. muallakk benide üzsede pozitif düşünüyorum hep...ama kız erken gelir,karnın düşmüş laflarını bende öyle çok duydum ki kendimi 2 hafta önceden hazırlamıştım ve inan korkunç bir hayal kırıklığı yasıyorum hatta ağladım bugun oturup neden gelmiyor kızım diye...kimsemde yok burda eşime yalvar yakar izin almış yarına benimle ilgilenebilmek için... kendimi erken hazırladığıma çok pişman olsam da hala 4 gözle bekliyorum 2 haftam olmasına rağmen... amma yazdım ama çok içime oturdu bu durum kızlar yaa çok üzüldüm bugün hele öyle gerildim ki ....ki çok pozitif sürekli gülen bir tipim neyse:)

ayy bben bu dualara var yaaa çok saol cnm bnm helali hoş olsun söyledim 2 kere:) kendini sıkma lütfen rahat ollll!!!!! ve kocaman AMİN

edan: incir kayısı yumuşatır ama önce içindekileri atman lazım... daha öncede yazdım sana hakiki zeytinyağını pamuğa dök sür deliğe...her wc giriş çıkışında yenile pamuğu yağlı yağlı koy poponun arasına 1 saate yumuşar bir popo kaslarını cok azıcık kas-gevşet ben öyle çare bulmuştum hemde zararsız cnm...katılar cıkınca incir kayısı işine yarayacaktır...şuanda bağırsakların tıkalı önce onları hallet....biyolog konuşuyo yabana atmaaa:)

cok saol canım dedigin gibi ben kafamda karar vermeliyim bide doktorum dedi normal diyip sonra sezeryan dersen olmaz dedi ben gecende gece dogum için hastaneye geldim normal yapıcaktı sezeryan istedi sinirlendim dedi

evet canım dua edelim birbirimize inş bebeklerimizi sag salim alırız kucagımıza

merhaba kızlarrr, yine doğum haberleri var.. sağlıcakla gelsin bebişler inşallah .. bekleyenler meraklanmayın ben de bekleyenlerdenim , normal düşündüğümüz için..
her gün hurmamı yiyorum, doğumu kolaylaştırıyomuş.. inşallah kolay olur..

turuncu ve eflatunben, hayırlı doğumlarınız olsun inşallah, sağlıkla bebişlerinize kavuşun.. ne heyecanlı ya, yarın kucağınızda olcak minikleriniz.. bizlere dua etmeyi unutmayınnn

canım geçmiş olsun, dr sölemiş doğunca geçer inşallah.. sıkma canını, dua edelim bebişler için, sağlıkla doğsunlar, bebişinin bu durumuda kendiliğinden düzelsin.. Allah başka bi sıkıntı vermesin..

kolay değil valla, yine de en güzeli normal doğum.. drum sancım var desem, güzel diyor, artık bunların olması lazım .. bi engel yoksa normal olmasında fayda var canım

evet canım ama cok kararsızım ben normalde cok istiyorum yapamam diyede düşünüp sezeryanı istiyorum neden böleyim anlamadım :26:
canım sen kararsızsın bekle bence :)) pişman olmayasın sonra.. bebişin kendiliğinden uslu uslu gelsin inşallah.. ben kızımla konuşuyorum, benim akıllı kızım, fazla gecikme, güzel güzel anneyi yormadan gel diyorum .. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
senin açılman varmış demek, benim yok.. ama sancım var.. aynen benimki de cok büyük değil en son 3180 grdı.. normal bekliyoruz bakalım.. evet bana da öle diyor, yürüyüş şart ..

hayırlı olsun canım.. Allah analı babalı büyütsün, bebişini size bağışlasın ..

günaydın güzel anneler...

doğuma gidiyorum...bana dua edin siz dualarımdasınız...
bebişinle beraber Allaha emanet olun.. heralde kavuşmuşsunuzdur.. güzel haberlerini bekliyoruz..
ayy ne çok konuşuyolar yaa.. valla en doğrusunu yapıyosun, gül ve cevap verme bence.. ağzı olan konuşuyo resmen ..
çok şirinler hepsi birbirinden güzel.. ellerinize sağlık.. güle güle dağıt bebişinin şekerlerini..
kızlar su kıları nasıl alıyorsunuz ben gorremıyorum karnımdan of yaa agdada vurdum gecen canım cıktı mosmor oldu agadayla yapamam yaa,bu acıya dayanamıyorum nasıl dogurcam bılmıyorum
ben eldiven artı makineyle alıyorum :26: görmek imkansız gibi, aynalarla idare ediyorum..

ayyy bu cümlelere çok ihtiyacım var gerçektennnnnn:)

Herkese merhaba, bizim bugün cati muayenemiz vardi hiic korkmayin.. Cok kisacik sürdü hic acimadi da..doktorumuz hersey iyi.istiyorsan nOrmal doguma müsaitsin dedi.. Kızım 3110 gr olmus..haftada 300 gr alio eger bôyle giderse ve 3 hafta daha beklerse 4 kg oluo.. O sekilde nasil normal dogururum bilmiorum.. Korkmaya basladim ben..doktorum da 11-17 mayis arasi yokmus onada üzüldüm..hayirlisi bakalim nasilsa öyle olsun herkes icin

kayısı ıyı gelır bol bol ye acıda barsakları calıstırır ayrıca ebnde senın gıbıydım doktor fıtıl verdı daha rahat cıktım sende soyle sana versın

Napalım canım moralimizi bozmamaya çalışalım kendimizi alıştıralım beklemeye en azından bir 10 gün daha,gerçi dediğim gibi ben normal olacak diye 10 beklesem zaten normal doğuramayacağım kilo bakımından,o yüzden salıya kadar bekleyeceğim,salı kontrol var, doğumun gidişatı belli olur heralde kilosundan 3900 filan çıkarsa yine 300 gram alırsa meleğim doktor sezeryana almak zorunda kalır heralde mecburen.Bir de şu çatı durumunu da merak ediyorum çatıya bakmadı hala doktorum acaba uygunmu ki çatım normal doğum için o da kafama takılıyor.Off herşey kafaya takılıyor ya,çalışmak bu yüzden iyiydi işte,çalışırken yorgun geliyordum zaten düşünmeye vakit kalmıyordu şimdi yok öyle mi yok böyle mi düşün dur.Amaaan düşünmeyeceğim ya allahım hayırlısını versin,nasılsa hayırlı öyle olsun canım kendimizi alıştıralım,sağlıkla gelsin meleklerimiz.Sen de takmamaya çalış canım.

iyi geceler kızlar...ne güzel mayıs anneleri pıt pıt dökülmeye başlamış...dogum yapanlara ve bebişlerine Allah sağlık versin...

turuncu ve eflatuun yarın bebişlerinize sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah...Allah yardımcınıa olsun...

bana gelince canım sıkkın biraz...iki hafta önce ev taşımıştım ve hala yerleşemedim(annem çalıştığı için yardıma gelemiyor.eşim akşam geç geldiği için bişi yapamıyor ben ise son bir haftadır çok ağırlaştım. 10 dakikada yoruluyorum.zaten geceleri uyuyamıyorum.gecelerim kabus gibi.şişkinlik uyutmuyor.ve garip bir terleme geliyor geceleri...çok huzursuzum çünkü henüz ogluymun ne odası hazır,ne beşiği hazır. ne eşyaları yıkandı((( hastane çantam da cabası(((
ve ben kilitlenmiş durumdayım gün içinde hiçbişi yapamıyorum...yemeği zor hallediyorum...

bütün bunların üstüne bir de hemoroid sorunum var((ne krem ne fitil fayda etmiyor((

cumartesi doktor doğum şeklini konuşalım dedi...normal istiyorum...bari cumartesi günü güzel şeyler duyayım yaaaa(((((((((((

bu kadar negatiflik saçan bir mesaj yazdığım için hepinizin affına sığınıyorum ama elimde değil...

canım bu ne karamsarlık.. içini ferah tut, zamanla oturuyor herşey.. bak bende yeni taşındım evime, 2 hafta olmadı daha.. çantamı da bugün yerleştirdim :))..
yeni yeni yerleşiyorum.. ama annem sağolsun temizletmişti taşınmadan önce evimi.. he bi de kayınvalidem geldi güya yardıma.. 1 haftam ona hizmetle geçti.. onu da kırmak istemedim ama beni çok bunalttıı, yazmıştım.. bi yardımı dokunmadı aksine kalabalığımın arasında, o ne yer ne içer onu düşündüğümden rahat bile çalışamadım.. hamile halimle iş yaparken, yardıma geldiği için en azından bırak ben yaparım demesini beklerdim, nerdeee..bazen yalnız kalmak daha iyi oluyomuş.. eşim sağolsun yardım etti, o yardım ederkende oturduğu yerden baktı güldü bize..
ama haklısın, taşınmak zor gerçekten, Allah yardımcın olsun.. hemoroidini dr biliyo dimi, ona göre karar verirsiniz sanırım.. hakkında hayırlısı olsun..

canim hepimiz ayni durumdayiz inan,gece uykulari parca parca,yorgunluk,halsizlik hepsi var ..

ama bi yerden baslamak lazim dimi..islerini gun icine paylastir mesela bi gun yikama ve utuleme,bi gun cantayi yerlestirme gibi..

haftasonuda esinle yada yardimci kadinla evi yerlesirip hallet goreceksin yapiliyor sonrada dogumunu bekle..kendini kasma bu kadar is bitmiyo dedikce bitmiyo

bugün son hazırlıklarımızı yaptık çantam hazır kuaförv işini de hallettim...şimdi oğlumla vakit geçireceğim.karnımdaki son tekmelerini seveceğim.çok duygusallık çöktü üstüme.inşallah bugün onu son hissedişim olmaz...dua edin bize turuncucum sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.

hepinizi öptük oğlumla...

arkadaslar catlamısımmmm bır cızgı gordum ıcerden mor gıbııı baklaımm ıns bununla kalırrr artmazz:18::18::18::18::2::2::2:

ıyı geceler kızlar benım gıbı uyumayan aglayan varmı yataga gırdım donemıyorum nefesım kalıyor geldım odaya bı aglama tutu cok korkuyorum nasıl dogurcam acaba sezeryanmı olsam yurdısındayım yapa yanlızım cok korkuyorum keske hıc cocuk yapmasaydım allahım yardım et neolur

bende sendenim :) uyuyamıyorum... tv açık nette dolanıyorum. Kendimi dinliyorum. HEr gün bu gece doğarmı acaba diye yatıyorum :)))

Ağlama , keşke yapmasaydım olaylarını son 2 haftada aştım şükür. Onun dışında bütün hamileliğim ağlayarak geçti inan bana... herkesin psikolojisi bir iolmuyor. Bir de ne biçim anneyim ben diye ayrı bir yükleme de bulunurdum kendime. HAmd olsun atlattım. HAyırlısı ile doğuralım inşALLAH. Çoğu gitti azı kadlı... Anne olmak ne kadar zormuşşşşşşşşşşşşşşş

aynen cok zor olan bıze oluyor kocalar mısıl mısıl uyuyor uyuzlar benım ıkıncı cocuk bunu esım cok ıstedı dıye yaptım ama bıdaha ona kanmıycam cunku benı cok uzdu bu hamılelıgımde dunyamı karartı neyse allah buyuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…