ıyı geceler kızlar benım gıbı uyumayan aglayan varmı yataga gırdım donemıyorum nefesım kalıyor geldım odaya bı aglama tutu cok korkuyorum nasıl dogurcam acaba sezeryanmı olsam yurdısındayım yapa yanlızım cok korkuyorum keske hıc cocuk yapmasaydım allahım yardım et neolur
Ahhh canım yaaa kafanı rahat tut hepsi sırayla yoluna girer inş...eşin de yardım eder acık acık yaparsınız...Allah herşeyi gönlüne göre nasip etsin canım....Allahh kolaylık versin...iyi geceler kızlar...ne güzel mayıs anneleri pıt pıt dökülmeye başlamış...dogum yapanlara ve bebişlerine Allah sağlık versin...
turuncu ve eflatuun yarın bebişlerinize sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah...Allah yardımcınıa olsun...
bana gelince canım sıkkın biraz...iki hafta önce ev taşımıştım ve hala yerleşemedim(annem çalıştığı için yardıma gelemiyor.eşim akşam geç geldiği için bişi yapamıyor ben ise son bir haftadır çok ağırlaştım. 10 dakikada yoruluyorum.zaten geceleri uyuyamıyorum.gecelerim kabus gibi.şişkinlik uyutmuyor.ve garip bir terleme geliyor geceleri...çok huzursuzum çünkü henüz ogluymun ne odası hazır,ne beşiği hazır. ne eşyaları yıkandı ((( hastane çantam da cabası (((
ve ben kilitlenmiş durumdayım gün içinde hiçbişi yapamıyorum...yemeği zor hallediyorum...
bütün bunların üstüne bir de hemoroid sorunum var((ne krem ne fitil fayda etmiyor ((
cumartesi doktor doğum şeklini konuşalım dedi...normal istiyorum...bari cumartesi günü güzel şeyler duyayım yaaaa(((((((((((
bu kadar negatiflik saçan bir mesaj yazdığım için hepinizin affına sığınıyorum ama elimde değil...
ıyı geceler kızlar benım gıbı uyumayan aglayan varmı yataga gırdım donemıyorum nefesım kalıyor geldım odaya bı aglama tutu cok korkuyorum nasıl dogurcam acaba sezeryanmı olsam yurdısındayım yapa yanlızım cok korkuyorum keske hıc cocuk yapmasaydım allahım yardım et neolur
İlk defa bu gece uykusuzluk canima tak etti hüngür hüngür agladim, dönemiyorum yanima, her tarafim agriyor..dua ettim allahim kavustur hayirlisiyla evladima diye..o da kıpır kıpır hic durmadi zaten.cok cirkinlesmeye basladim burnum sisti ilk defa bu kadar dün..
hiiiççç takmıyorum tatlım benn:) kendimi telkin ediyorum ve hala annemi yanıma çağırmadım bir çanta da o hazırladı hadi dememi bekliyor ist. da ben bursa daNapalım canım moralimizi bozmamaya çalışalım kendimizi alıştıralım beklemeye en azından bir 10 gün daha,gerçi dediğim gibi ben normal olacak diye 10 beklesem zaten normal doğuramayacağım kilo bakımından,o yüzden salıya kadar bekleyeceğim,salı kontrol var, doğumun gidişatı belli olur heralde kilosundan 3900 filan çıkarsa yine 300 gram alırsa meleğim doktor sezeryana almak zorunda kalır heralde mecburen.Bir de şu çatı durumunu da merak ediyorum çatıya bakmadı hala doktorum acaba uygunmu ki çatım normal doğum için o da kafama takılıyor.Off herşey kafaya takılıyor ya,çalışmak bu yüzden iyiydi işte,çalışırken yorgun geliyordum zaten düşünmeye vakit kalmıyordu şimdi yok öyle mi yok böyle mi düşün dur.Amaaan düşünmeyeceğim ya allahım hayırlısını versin,nasılsa hayırlı öyle olsun canım kendimizi alıştıralım,sağlıkla gelsin meleklerimiz.Sen de takmamaya çalış canım.
GÜNAYDIN FINDIKLARRRRRRRRRR
ben bugün dr.a gidiyorum bakalım ne dicek benm cadaloz tepikcan kaç kg. olmuş gecen hafta 3.450 idi ve böyle giderse sez dediii:) ben normal diyorum normal normal çok istiyorum yaşamayı umarım rabbim kısmet eder... dün bunaldım öyle çok ağladımki hiç durmadım kocam izin almış bugun sabah cay ve tosta uyandımm ohhhh:)sen dedim yanımda ol ben 10 tane daha doğururummm sanki dün ağlayan ben değildim... az sonra ütümüzü yapıp duş alıcaz sonra doğru dr.cuğuma... kızlar ben suni sancımı istesem diye düşünüyorum benim zıbıdık sürekli büyümektee...suni sancıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??? lütfen cvppp verinnn ihtiyacım var 3 de kontrolum bakalm olmazsa isticemmm bir el atıverinn
hiiiççç takmıyorum tatlım benn:) kendimi telkin ediyorum ve hala annemi yanıma çağırmadım bir çanta da o hazırladı hadi dememi bekliyor ist. da ben bursa dasakinim ben sakinimmmmmm:18:
ahhh cnm ahhh zaman zaman hepimiz düşündük bunları....bende dün oturdum hüngür hüngür ağladım...benden anne manne olmaz dedim...insan cocugundan şikayet mi edermiş dedimmm dedimm dedimmm keşke bende dedim ama sonraa geçtiii. ağla ağla rahatlarsın canım sıkma bakalım canını
Canım benim çok ta kafana takma bu doğum şekli meselesini....doktorunla açık açık konuşşş bebişinin kilosuyla normal doğuma müsaitsen yaparsın yok müsait değilsen de zaten sezeryan olursun bu konuda tamemen dr unla birlikte hareket etmen gerekir...artık dr larımıza güvenip onlar ne derse onu yapacaz tabi dr umuza güveniyorsak her manada...eğer açılman varsa doğum başlamışsa suni sancıyla normal doğum yaparsın ama açılma yoksa bilemiyorum suni sancı nasıl olur dediğim gibi en iyisi dr unla her türlü açık açık konuşman...biz ne desek yanlış olabilir herkesin durumu farklı...Allah hakkında hangisi hayırlı olacaksa öyle olmasını nasip eder inş...ben dr unun senin için hangisi daha mantıklı ve hayırlı olacaksa öyle karar verecğine inanıyorum canım üzme kendini....bak eşin de yanında destek olmak için izin almış...dua et herşey güzel olacak...:)
herkese günaydın kızlaröncelile bugün doğumu olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Benim de yarın kontrolüm var bakalım doğum için tarih alabilecek miyim:18:
GÜNAYDIN FINDIKLARRRRRRRRRR
ben bugün dr.a gidiyorum bakalım ne dicek benm cadaloz tepikcan kaç kg. olmuş gecen hafta 3.450 idi ve böyle giderse sez dediii:) ben normal diyorum normal normal çok istiyorum yaşamayı umarım rabbim kısmet eder... dün bunaldım öyle çok ağladımki hiç durmadım kocam izin almış bugun sabah cay ve tosta uyandımm ohhhh:)sen dedim yanımda ol ben 10 tane daha doğururummm sanki dün ağlayan ben değildim... az sonra ütümüzü yapıp duş alıcaz sonra doğru dr.cuğuma... kızlar ben suni sancımı istesem diye düşünüyorum benim zıbıdık sürekli büyümektee...suni sancıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??? lütfen cvppp verinnn ihtiyacım var 3 de kontrolum bakalm olmazsa isticemmm bir el atıverinn
öncelikle merhabalar bence bebeğin kilosu normal neden normal doğurmaktan korkuyorsun 3450 den azdır kilosu ben 37 haftamda 37+1 de 3100 çıktı heftada 200 gr aldı normal olacak inş ilki normaldi çünki ilkinde suni sancıyı ben kendim istemiştim suyum gelmişti ve beklemem gerekiyodu sancı yoktu bende istedim nprmal sancının daha sık sık olanıymış bende normal sancıyı bilmediğim için ama çekilmeyecek bişey değildi senin durup dururken suni sancı istemeni gerektirecek bişey yok belki bebek 40. haftayı beklemez hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?