2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar günaydınnnnnnnn,

İş yerinde bir ark. çok güzel kurabiyeler pastalar yapıyor. Oğlum için kısmet olursa kurabiye yapacak :) Hastanede ziyarete gelenler için vereceğim. Ayy çok cici yaa isminide yazmış üstüne Doruk diye :) kalptende don yapmış.

İlk defa bu gece uykusuzluk canima tak etti hüngür hüngür agladim, dönemiyorum yanima, her tarafim agriyor..dua ettim allahim kavustur hayirlisiyla evladima diye..o da kıpır kıpır hic durmadi zaten.cok cirkinlesmeye basladim burnum sisti ilk defa bu kadar dün..

Ahhh canım yaaa kafanı rahat tut hepsi sırayla yoluna girer inş...eşin de yardım eder acık acık yaparsınız...Allah herşeyi gönlüne göre nasip etsin canım....Allahh kolaylık versin...

Yalnız değilsin canım hiç karamsarlığa düşme ağlama...hem kimse yoksa bile yanında Rabbimiz her zaman yanımızda...ona sığın ona dayan...bak göreceksin herşey sırasiyle olup bitivereverek kaç kadın doğum yapıyor günde sen de yapacaksın...ve bebişini kollarına aldığın anda dünyanın en mutlu insanı olacaksın bu sefer de sevinçten ağlayacaksın...güçlü ol canım hepsi geçecek...hani yalnızım dedin ya bebişin doğunca artık hiç yalnız olmayacaksın o sana eşinle beraber ömür boyu yoldaş olacak inş bunları düşün....

Allah kolaylık versin canım bak hepimiz böyleyiz artık doğumlarımız yaklaştı sıkıntılarımız var..Ama rabbimin izniyle hepsi geçececek...hem bebişin doğunca ne kadar güzel bi anne olacaksın biliyor musun?hiç öle çirkinleştiğini filan düşünme...annelik melek gibi gösterecek seni ve zamanla zaten hamillelikten önceki formuna da kavuşacaksın yeter ki bebişler sağlıklı olsunlar iyi olsunlar...Hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım inş..:):)

herkese kocaman kocaman günaydınlar.. birazdan kızımı görmeye gidiyorum:)

bizden de herkese gunaydınn ..bende yarın kontrole gıdecegım..carşamba nts sancım cıktığı ıcın doktor cantanla gel dedı

bakalım yarın ne olacak

hayırlı cumalar herkese..bu gün doğuma girecek arkadaşlar vardı allah yardımcıları olsun..bir avazda kurtarsın inşallah..

günaydınlarrr..... öncelikle doğuma girecek olanların allah yardımcıları olsun....

bizde dün gittik doktora... ilk defa girdim nstye... doktorum tık yok dedi bu arada herşey normal maşallah kızım 3200gr boyuda 51 cm olmuş... bakalım doğuma kadar ne kadar büyür daha tombişim

GÜNAYDIN FINDIKLARRRRRRRRRR
ben bugün dr.a gidiyorum bakalım ne dicek benm cadaloz tepikcan kaç kg. olmuş gecen hafta 3.450 idi ve böyle giderse sez dediii:) ben normal diyorum normal normal çok istiyorum yaşamayı umarım rabbim kısmet eder... dün bunaldım öyle çok ağladımki hiç durmadım kocam izin almış bugun sabah cay ve tosta uyandımm ohhhh:)sen dedim yanımda ol ben 10 tane daha doğururummm sanki dün ağlayan ben değildim... az sonra ütümüzü yapıp duş alıcaz sonra doğru dr.cuğuma... kızlar ben suni sancımı istesem diye düşünüyorum benim zıbıdık sürekli büyümektee...suni sancıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??? lütfen cvppp verinnn ihtiyacım var 3 de kontrolum bakalm olmazsa isticemmm bir el atıverinn

hiiiççç takmıyorum tatlım benn:) kendimi telkin ediyorum ve hala annemi yanıma çağırmadım bir çanta da o hazırladı hadi dememi bekliyor ist. da ben bursa da sakinim ben sakinimmmmmm:18:

ahhh cnm ahhh zaman zaman hepimiz düşündük bunları....bende dün oturdum hüngür hüngür ağladım...benden anne manne olmaz dedim...insan cocugundan şikayet mi edermiş dedimmm dedimm dedimmm keşke bende dedim ama sonraa geçtiii. ağla ağla rahatlarsın canım sıkma bakalım canını

Herkese günaydın kızlar Öncelile bugün doğumu olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Benim de yarın kontrolüm var bakalım doğum için tarih alabilecek miyim:18:

Canım benim çok ta kafana takma bu doğum şekli meselesini....doktorunla açık açık konuşşş bebişinin kilosuyla normal doğuma müsaitsen yaparsın yok müsait değilsen de zaten sezeryan olursun bu konuda tamemen dr unla birlikte hareket etmen gerekir...artık dr larımıza güvenip onlar ne derse onu yapacaz tabi dr umuza güveniyorsak her manada...eğer açılman varsa doğum başlamışsa suni sancıyla normal doğum yaparsın ama açılma yoksa bilemiyorum suni sancı nasıl olur dediğim gibi en iyisi dr unla her türlü açık açık konuşman...biz ne desek yanlış olabilir herkesin durumu farklı...Allah hakkında hangisi hayırlı olacaksa öyle olmasını nasip eder inş...ben dr unun senin için hangisi daha mantıklı ve hayırlı olacaksa öyle karar verecğine inanıyorum canım üzme kendini....bak eşin de yanında destek olmak için izin almış...dua et herşey güzel olacak...:)

aslında benim aklıma bunu sokan eşim...işyerinde soruyorlar ben cok aşırı regl sancısı cekiyorum oda cok ağrısı var deyince suni sancıyla doğum yapmış bir arkadaşı öyle bir tavsiyede bulunmuş...eşim teklif etti bende bir sormak istedim sizlere bir yandanda forumları okuyorum ki bilgilenip gideyim dr.uma diye canım...eşim acı çekmeme taktı sez. diye tutturdu kaç gün dünden beride suni sancıyı soralım acı çekme artık diyo çünkü bazen cok feci sancılanıyorum gıkımı cıkarmıyorum üzülmesin diye artık çok hassas...çok dua ediyorum canım ama fikirlerinizi merak ettim:) konuşcam bugun bakalmm neler duyucaz

Hayırlı cumalar...

Eflatunben Turuncu Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, darısı zamanında hepimizin başına, güzel haberlerinizi bekliyoruz....

Bizimde dün kontrolümüz vardı biraz geç gittiğimiz için sezeryan tahlilerimi yaptırdık ama sonuçlarını alamadık. NST ye girdim çok şükür sancım falan yok, pazartesi tekrar gideceğim anestezi uzman ile görüşeceğim tahlilerim değerlendirilecek. Allah izin verir o güne kadar bir problem yaşamazsak 4 Mayıs da kuzum kollarımda olacak....

Allah'ım hepimize gönlüne göre sağlıklı doğumlar nasip eder...

herkese günaydın kızlar öncelile bugün doğumu olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Benim de yarın kontrolüm var bakalım doğum için tarih alabilecek miyim:18:

ilkim cim seninde benim gibi mayıs sonu gözüküyor tarih için erken değilmi sezaryan mı olucan kesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…