GÜNAYDIN FINDIKLARRRRRRRRRR
ben bugün dr.a gidiyorum bakalım ne dicek benm cadaloz tepikcan kaç kg. olmuş gecen hafta 3.450 idi ve böyle giderse sez dediii:) ben normal diyorum normal normal çok istiyorum yaşamayı umarım rabbim kısmet eder... dün bunaldım öyle çok ağladımki hiç durmadım kocam izin almış bugun sabah cay ve tosta uyandımm ohhhh:)sen dedim yanımda ol ben 10 tane daha doğururummm sanki dün ağlayan ben değildim... az sonra ütümüzü yapıp duş alıcaz sonra doğru dr.cuğuma... kızlar ben suni sancımı istesem diye düşünüyorum benim zıbıdık sürekli büyümektee...suni sancıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??? lütfen cvppp verinnn ihtiyacım var 3 de kontrolum bakalm olmazsa isticemmm bir el atıverinn
neden sunı sancı ben ılk cocukta
verdıler canım cıktı doktor uygun gordukce verır zaten ınsanlar sunı sancıdan kacıyor sende ozelılkler ıstıyım dıyorsun bakarsın kendı sancıların acılmana yeterlı olur allah yardım etsın
ben bugün dr.a gidiyorum bakalım ne dicek benm cadaloz tepikcan kaç kg. olmuş gecen hafta 3.450 idi ve böyle giderse sez dediii:) ben normal diyorum normal normal çok istiyorum yaşamayı umarım rabbim kısmet eder... dün bunaldım öyle çok ağladımki hiç durmadım kocam izin almış bugun sabah cay ve tosta uyandımm ohhhh:)sen dedim yanımda ol ben 10 tane daha doğururummm sanki dün ağlayan ben değildim... az sonra ütümüzü yapıp duş alıcaz sonra doğru dr.cuğuma... kızlar ben suni sancımı istesem diye düşünüyorum benim zıbıdık sürekli büyümektee...suni sancıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??? lütfen cvppp verinnn ihtiyacım var 3 de kontrolum bakalm olmazsa isticemmm bir el atıverinn
neden sunı sancı ben ılk cocukta
verdıler canım cıktı doktor uygun gordukce verır zaten ınsanlar sunı sancıdan kacıyor sende ozelılkler ıstıyım dıyorsun bakarsın kendı sancıların acılmana yeterlı olur allah yardım etsın
çok çok haklısınız eşim girdi beynime ama sizlere sordum çok haklısnız...
aslında benim aklıma bunu sokan eşim...işyerinde soruyorlar ben cok aşırı regl sancısı cekiyorum oda cok ağrısı var deyince suni sancıyla doğum yapmış bir arkadaşı öyle bir tavsiyede bulunmuş...eşim teklif etti bende bir sormak istedim sizlere bir yandanda forumları okuyorum ki bilgilenip gideyim dr.uma diye canım...eşim acı çekmeme taktı sez. diye tutturdu kaç gün dünden beride suni sancıyı soralım acı çekme artık diyo çünkü bazen cok feci sancılanıyorum gıkımı cıkarmıyorum üzülmesin diye artık çok hassas...çok dua ediyorum canım ama fikirlerinizi merak ettim:) konuşcam bugun bakalmm neler duyucaz
kuru erik ve kuru kayısı ye uzerıne bol su iç,ayrıca yulaf ezmesı de yıyebılırsın yogurtla karıstırıp bagırsak probllemıne ıyı gelıyor.cok gecmıs olsun
akşamdan bir bardak suya iki ,üç tane kuru kayısıyı(gün kurusu olan,koyu renkteki,sarartılmış olan deği)koy.sabah aç karına kayısıları ye suyunuda iç,hatta üstüne bir bardak daha ılık su iç.benim hamile kalmadan önce de sürekli kabızlık problemim vardı.hamilelikte bu şekilde rahatladım.özellikle kahvaltıdan sonra wc ye çıkmaya çalış....benden bu kadar....
selam kızlar giremedim bugun inşallah herşey yolundadır yeni bebeklerimiz oldumu yoksa ben yokkkeennn
bende çok çektiğim için o dertten hemen önerilerimi paylaşmak istiyorum..kayısı kompostosu ve incir inanılmaz iyi çalıştırıyor bağırsakları sabah aç karnına incir yada yumuşamış kayısıyı ye üzerine 1 bardak su iç kesin faydasını görürsün... bu arada bir hafta uzun bir zaman o nedenle doktora sorsaydın ilaç verirdi sana ben çok sorun yaşadığım için ilacımda var adı duphalac baklava şerbeti gibi bir şey rahatsız etmiyor ve oda iyi geliyor...
canim sabahlari ac karnina kuru kayisi veya erik ye ustune ilik su ic ..
bol bol sivi tuket corba vs. ic ,muz,patates,pirinc turu yiyecekler yeme ,umarim rahatlarsin ,bende tam tersi durumdayim:26:
mutluyum bende aynı durumdayım seninle...benimkide gitgide büyüyor ve ben inanılmaz normal istiyorum...yarın tekrar kontrolum var bakalım...benm dr.um acıkca zor olacak kendini her iki durumada hazırla ama denicem sen istedigin için dedi ki zaten normal taraftarı bir dr. muallakk benide üzsede pozitif düşünüyorum hep...ama kız erken gelir,karnın düşmüş laflarını bende öyle çok duydum ki kendimi 2 hafta önceden hazırlamıştım ve inan korkunç bir hayal kırıklığı yasıyorum hatta ağladım bugun oturup neden gelmiyor kızım diye...kimsemde yok burda eşime yalvar yakar izin almış yarına benimle ilgilenebilmek için... kendimi erken hazırladığıma çok pişman olsam da hala 4 gözle bekliyorum 2 haftam olmasına rağmen... amma yazdım ama çok içime oturdu bu durum kızlar yaa çok üzüldüm bugün hele öyle gerildim ki ....ki çok pozitif sürekli gülen bir tipim neyse:)
ayy bben bu dualara var yaaaçok saol cnm bnm helali hoş olsun söyledim 2 kere:) kendini sıkma lütfen rahat ollll!!!!! ve kocaman AMİN
edan: incir kayısı yumuşatır ama önce içindekileri atman lazım... daha öncede yazdım sana hakiki zeytinyağını pamuğa dök sür deliğe...her wc giriş çıkışında yenile pamuğu yağlı yağlı koy poponun arasına 1 saate yumuşar bir popo kaslarını cok azıcık kas-gevşet ben öyle çare bulmuştum hemde zararsız cnm...katılar cıkınca incir kayısı işine yarayacaktır...şuanda bağırsakların tıkalı önce onları hallet....biyolog konuşuyo yabana atmaaa:)
kayısı ıyı gelır bol bol ye acıda barsakları calıstırır ayrıca ebnde senın gıbıydım doktor fıtıl verdı daha rahat cıktım sende soyle sana versın
herkese merhaba hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.HZ ALİ'nin duasını edelim bugün cuma (Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)
canım hersey eslerden cıkıyor bide ben karısmam diyip işin içinden cıkıyolar bana öle bir konustuki sezeryn tarihi aldım ve herseyim normalken senin gibi agrım var ve ben doguramazmısım şimdi diyoki iptal edersen ben o hastaneye gitmem napcam bilemedim sen bence bekle sancım gelince gitcem askım ama doktoruma sorarım de ama sezeryn olmak zorundaysan ol bence benim gibi yapma hayatım
herkese merhaba hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.HZ ALİ'nin duasını edelim bugün cuma (Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)
kusura bakma ama eşleri anlayamıyorum.neyin dayatması bu?iptal edersen gitmemmiş.Allah'ım ya bari bu konuda adam gibi özgür olalım.benim eşimde 2-3 öncesine kadar normal doğum diye tutturdu.şimdi inşallah gerek kalmadan normal olur yoksa meecbur sezeryan olacak.artık o da bilincinde durum ne gerektirirse o olacak.
arkadaşların durumları hakkında üzüldüm.ama aynı ağrılar, huzursuzluklar bende de var. Allah yardımcımız olsun.
bu arada bugün doğuracak arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Allah hayırlı uğurlu etsin.
hepinizi çok öpüyorum.siz benim gizli dert ortaklarımsınız.
dünden beri kimi okuduysam bebek kilolu ve mecburen sezeryanbu yeni nesil obezmi olacak nedir şaka bi yana ultrason ölçümleri çoğunlukla biraz yüksek çıkıyor,benim gözlemim bu.ilk bebeğime 37.haftada 3500 kg. dendi 39.da 3 kilo anca doğdu
çok aşırı iri bebek olmadıktan sonra normal doğum tavsiye edilir her zamansizinkide öyle görünmüyor anladığım kadarıyla.
benim şimdi vajinal varis çıktı ve doktor normal olmaz diyecek diye ödüm kopuyor,bütün şartlar uygunsa normal doğurmak en güzeli.ama hangisi olursa olsun en önemlisi sağlıkla doğurmaktır elbette,sizede hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
ben ilk bebeğimde suni sancı aldım 1 saat kadar,evet zordu ama insan bi şekilde üstesinden geliyor.açılma 4 cm.oluncada epidural takıldı sonrası süperdi
bencede kendi sancını bekle öncelikle,baktın gelen giden yok ve günün doldu o zaman suni sancı istenebilir.
Canım biliyosun aynı durumdayız,bence bekle biraz daha,en azından suyumuz gelse ya da çatımızda açılma filan olsa suni sancıyla zaten normal doğuma alır,suni sancı doğurtmak için genelde veriyorlar zaten,ben de hiçbişey olmazsa önümüzdeki salıya kadar bekleyeceğim,salı kontrol var tekrar bebeğin kilosuna göre karar verir heralde doktor belkide gel suni sancıyla deneyelim diyecek.Bi arkadaşın öyle olmuş hem de benim doktoruma giden arkadaş,kız kontrole diye gidiyo suni sancı verip doğurtturmuş 38.haftada hemde,bana daha bişey demedi bakalım salı günü ne diyecek.Seni de merak ettim şimdi doktordan gelince haber ver canım,hakkımızda hayırlısı olsun.GÜNAYDIN FINDIKLARRRRRRRRRR
hiiiççç takmıyorum tatlım benn:) kendimi telkin ediyorum ve hala annemi yanıma çağırmadım bir çanta da o hazırladı hadi dememi bekliyor ist. da ben bursa dasakinim ben sakinimmmmmm:18:
ahhh cnm ahhh zaman zaman hepimiz düşündük bunları....bende dün oturdum hüngür hüngür ağladım...benden anne manne olmaz dedim...insan cocugundan şikayet mi edermiş dedimmm dedimm dedimmm keşke bende dedim ama sonraa geçtiii. ağla ağla rahatlarsın canım sıkma bakalım canını
canım hersey eslerden cıkıyor bide ben karısmam diyip işin içinden cıkıyolar bana öle bir konustuki sezeryn tarihi aldım ve herseyim normalken senin gibi agrım var ve ben doguramazmısım şimdi diyoki iptal edersen ben o hastaneye gitmem napcam bilemedim sen bence bekle sancım gelince gitcem askım ama doktoruma sorarım de ama sezeryn olmak zorundaysan ol bence benim gibi yapma hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?