2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugün doğuma gireceklerin allah yardımcısı olsun sonrada herkesin kolaaylıkla saglıkla olsun herşey nisan annesi forumu oldu burası herkes dogururyor hatta mayısın 5 ine kadar baya bi kişi alcak bebişini kucagına tekmelerini özlicekmişim gibime geliyor kızımda bu kadar hissetmemiştim bunla oynuyorum resmen benimde normal olacak aksilik çıkmazsa doum şeklini takmayın hayırlısı olsun hepimiz açısından normal dersin pat sezaryen olur napalım herşey olacagına varır sonuçda önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması ikisindede bi yerlerin kesiliyor ikisindede sancı var biri doğumdan önce biri sonra sonuçda sizden bi bi can çıkacak herşekilde bi iz bırakacak ama unutuluyor kızımdan sonra hep doğumdan korktum ama şuan çok istiyorum tekrar unuttum tek hatırladıgım dogduktan sonraki o an kuş gibi oldugum bıraksalar o halde o masada bi gün uyurdum heralde ..
hiç bişede diretmemek en iyisi ne normalde ne sezaryende hangisi bize uygunsa o olur inşallahh.....

öncelikle merhabalar bence bebeğin kilosu normal neden normal doğurmaktan korkuyorsun 3450 den azdır kilosu ben 37 haftamda 37+1 de 3100 çıktı heftada 200 gr aldı normal olacak inş ilki normaldi çünki ilkinde suni sancıyı ben kendim istemiştim suyum gelmişti ve beklemem gerekiyodu sancı yoktu bende istedim nprmal sancının daha sık sık olanıymış bende normal sancıyı bilmediğim için ama çekilmeyecek bişey değildi senin durup dururken suni sancı istemeni gerektirecek bişey yok belki bebek 40. haftayı beklemez hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucagına[/QUOTE]

haklısın,teşekkür ederim

nasılsınız şehzade annelerı prenses anneleri artık sayılı gunler kaldı allah hepımıze yar ve yardımcı olsun.

canım hersey eslerden cıkıyor bide ben karısmam diyip işin içinden cıkıyolar bana öle bir konustuki sezeryn tarihi aldım ve herseyim normalken senin gibi agrım var ve ben doguramazmısım şimdi diyoki iptal edersen ben o hastaneye gitmem napcam bilemedim sen bence bekle sancım gelince gitcem askım ama doktoruma sorarım de ama sezeryn olmak zorundaysan ol bence benim gibi yapma hayatım

kuru erik ve kuru kayısı ye uzerıne bol su iç,ayrıca yulaf ezmesı de yıyebılırsın yogurtla karıstırıp bagırsak probllemıne ıyı gelıyor.cok gecmıs olsun

canim sabahlari ac karnina kuru kayisi veya erik ye ustune ilik su ic ..

bol bol sivi tuket corba vs. ic ,muz,patates,pirinc turu yiyecekler yeme ,umarim rahatlarsin ,bende tam tersi durumdayim:26:

kayısı ıyı gelır bol bol ye acıda barsakları calıstırır ayrıca ebnde senın gıbıydım doktor fıtıl verdı daha rahat cıktım sende soyle sana versın

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar çook sağol deneyem bunları
çook tşk ederim kızlar sizleri çook seviyorum iyiki varsııınııızzz

herkese merhaba hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.HZ ALİ'nin duasını edelim bugün cuma (Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)

herkese merhaba hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.HZ ALİ'nin duasını edelim bugün cuma (Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)

coook duygulandım kız gercekten tam bizlik dua edelim hayırlısıyla alalım bebşlerimizi kucagımıza

kusura bakma ama eşleri anlayamıyorum.neyin dayatması bu?iptal edersen gitmemmiş.Allah'ım ya bari bu konuda adam gibi özgür olalım.benim eşimde 2-3 öncesine kadar normal doğum diye tutturdu.şimdi inşallah gerek kalmadan normal olur yoksa meecbur sezeryan olacak.artık o da bilincinde durum ne gerektirirse o olacak.

arkadaşların durumları hakkında üzüldüm.ama aynı ağrılar, huzursuzluklar bende de var. Allah yardımcımız olsun.

bu arada bugün doğuracak arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Allah hayırlı uğurlu etsin.
hepinizi çok öpüyorum.siz benim gizli dert ortaklarımsınız.

elleriniz açık ,kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağnak sağnak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun

Topiğimiz eskisi kadar yoğun değil. Doğuranlar bebişleriyle ilgileniyor. Heran doğuracaklarda hazırlıklarla :)
İş yerinde son 1 haftam...Hayırlısıyla biran önce geçsin istiyorum..Evimde dinlenmek son hazırlıklarımı yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne kusuru kız ben bile eşimi anlamadım neden böle yapıyor inş bana dua edin bebegimi normal dogurayım bugun dogum yapanlara ALLAHIM ve tüm melekleri yanlarında olsun yardımcıları olsunlar ve dünyaya gelen meleklerimize Allahım uzun saglıklı bir hayat nasip eylesin amin...

Canım biliyosun aynı durumdayız,bence bekle biraz daha,en azından suyumuz gelse ya da çatımızda açılma filan olsa suni sancıyla zaten normal doğuma alır,suni sancı doğurtmak için genelde veriyorlar zaten,ben de hiçbişey olmazsa önümüzdeki salıya kadar bekleyeceğim,salı kontrol var tekrar bebeğin kilosuna göre karar verir heralde doktor belkide gel suni sancıyla deneyelim diyecek.Bi arkadaşın öyle olmuş hem de benim doktoruma giden arkadaş,kız kontrole diye gidiyo suni sancı verip doğurtturmuş 38.haftada hemde,bana daha bişey demedi bakalım salı günü ne diyecek.Seni de merak ettim şimdi doktordan gelince haber ver canım,hakkımızda hayırlısı olsun.

yok yok benimki kıyamadığındankocamada laf söyletmem...benim eşim doğuramazsın demiyorda acı çekmene kıyamıyorum diyo yoksa o bana yaparsın yaparsın diyo 3 tane doğurmuş sanki:) şaka bir yana da bakalım tatlım hazırlancam az sonra dr.a gitcem nst ye felan gircem gelmeden gir gel dedi...benim tek sıkıntım benm gibi regl sancısı çeken varmı yani benim gibi uzun uzun çeken varmı:) 2 saat durmadan ağrıdgı oluyor... ama dün birisi demiş ya dr.u demiş sancı çekmen güzel diye mutlu oldum hadi bakalım kısmetse doğuralım da yazayım sana beykoz normal yaptım normal diye sende yapıcaksın...biz bunu başarıcaz Allah'ın izniyleee

merhaba arkadaslar. sizi arada sirada takip edebiliyorum malum hamile halde bir de 2 yasinda bir bebek pesinde kosuyorum

ben de doktor kontrolune almanyada dun gittim, 38+3 deyim ve bebek 2.600 kilo. kilosu az diye biraz moralim bozuldu cunku nette kilosunun bu haftalarda 3 civari olmasi gerektigi yaziyordu ama oyle bir sey yokmus burdaki insanlar genetik olarak daha iri olmalarina ragmen doktor normal dedi. zaten ilk oglum da 40. haftasindan sonra 3 kilo dogmustu demek bizde genetik olarak zayif oluyorlar herseysi iyi normal elh. kalp atislarini dinledik. parmaktan kan alip demir oranima baktilar demirin gayet iyi cikmis. hepatit testi icin kan aldilar. Nst de biraz sanci cikti ama cok degilmis. bundan sonra ...dogum zamani yani 7 mayisa randevu verdiler oncesinde bir aksilik olmadigi surece 7 mayisa kadar gitmicez daha. viyanadaki hastanem 41. haftada hala dogum baslamazsa sezeryana aliriz demislerdi burda da sordum onu doktor cok rahat bizde oyle birsey yok 42. hafta bitene kadar zamani var bir sorun yoksa ne kadar icerde dursa o kadar iyiymis . eee avusturya daha dogu kaliyor tabi dogu ulkelerinin insanlari birbibine benziyor, batiya gittikce uygulamadaki farki goruyorsun. suda dogumu sordum ilki sezeryan oldugu icin onermiyorum dedi. ama dogum taburesinde ya da yukardan bir ipe tutunarak dogum gibi bir kac alternativ saydi. dogum basladigi zaman geldiginizde hangisiyle daha rahat ederseniz o sekilde deneriz o zaman dedi kadin. hastanenin rahatligi beni de rahatlatti bir de nette okumustum daha once aklima geldi dogumdan sonra bebegin esini yani plasantayi kozmetik firmalarina satiyormus bazi hastaneler sizde oyle bir uyagulama var mi dedim. doktor zaten sizin izniniz olmadan boyle birsey yapmak yasal degil ve ben son 20 yildir doktorluk yapiyorum almanyada boyle bir uygulama gormedim cok eskiden belki ama son 20 yildir boyle bir sey yapilmiyor dedi....

selam kızlarrr artık dogumlar basladı ben de son hazırlıklarımı yapıorum pazartesı temızlıkcı gelcekkk temızlık ısınıde halledınce herseyım hazır olmus oluo sonra yavrumu beklıcem ınsalllah... ben epidural sezeryan olmak ıstıorumm normal dogumdan sogudumm vallaa :)) eşim kayınvalıdem görümcem herkes normal dogurmanın ıyı yonlerını anlatıp duruolarrr normal dogurmaya uygunmusumm ama bılmıolarkı ben sezeryan gunumu bıle aldım:))))))) amelıyatmıs ayaga kalkamazmısım sankı gelıp kendılerı bakacaklarrr bana yorum yapılmasından hoslanmıorumm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…