2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bacak arası agrısını okadar cok cektimki agrıdan agladıgımı bilirim hep yere oturup kaldıgımı oda bunları sölüyor bende kocama haksızlık yapamam tek dayanagım o benim cok anlayışlı ama bebegi söz konusu olunca herseyin az riskli olanını ve en iyisini istiyor duygusal bide ben kıyamıyorum kocama nese ona olan askım anlatılmaz...amin haaytım inş basarıcaz sendende mutlu haberler bekliyoruz canım

nezaman yapcan hayatım dogumu tarihi nezaman aman heyecanım artıyor benimde

Slm kızlar bende 36 + 5 im bugün, 2 gün önce oğum 3.400 gr geldi normal dogum zor dedi doktorumuz iri bebek olacakmış tosbağ oğlm 8 yada 10 mayıs gibi dedi doktorumuz daha belli değil ama sezeryan olacak %90 :)

ilkim cim seninde benim gibi mayıs sonu gözüküyor tarih için erken değilmi sezaryan mı olucan kesin ki

Evet canım erken aslında ama annemlerin izin alması gerekiyor. O yüzden tahmini bi tarih verirse ona göre izin alacaklar. Ben daha önce miyom ameliyetı geçirdiğim için sezeryan olmam gerekiyor canım malesef. Senin nasıl olacak?

Slm kızlar bende 36 + 5 im bugün, 2 gün önce oğum 3.400 gr geldi normal dogum zor dedi doktorumuz iri bebek olacakmış tosbağ oğlm 8 yada 10 mayıs gibi dedi doktorumuz daha belli değil ama sezeryan olacak %90 :)
maasallah. daha hamileliginde erken bir donemdesin aslinda dogum sancilarin baslayinca da sezeryana girebilirsin boylece bebek cikmaya hazir oldugunda kendisi sinyallelrini verdiginde cikarirlalr bebegi bu sayede emzirmek icin vucut kendini hazirlamaya vakit bulmus olur sut gelme sorunun minimuma iner. sen ve bebegin birbirinize daha hazir bir sekilde kavusmus olursun. bir de 5 kilo cocuk deyip de 3.5 kilo doganlar da var ileriki kontrollerdeki kilo degerlendirmelerine dikkat etmek gerek.

simdiden Allahj anali babali buyutsun senin ve bebegin icin en hayirlisi ne ise oyle olsun cnaim

Bebek yatağı nasıl olmalı? Yatak sorunsalı… «

benimle aynı sorunu yaşayan varsa okumasını tavsiye ederim...resmen içimi dışımı benim yerime dökmüş bi kardeşim...........
bıtanem ben park yatak aldım 75*110 kraft. içine de baby maxın yatagını aldım 89 ytl ye vıscolex sevmıyorum ben yumusak olması bebegın ıcıne gomulmesı ıyı bısey degıl . bu dedıgım yatak sıkılstırılmıs koton mu ne ?? ama cok guzel . alezi var ustunde sök cıkar yıka tak :)) sen park yatak ıcıne mı dusunuyorsun

merhaba mayıs annişleri...dün doktordaydım benim kızın keyfi yerindeymiş gelmeye niyetli değil gibi duruyo dedi doktorum...3.497 gram olmuş...ben normal doğum istyrm ama biraz daha beklerse daha çok kilo alacak nasıl doğurucam ben yaa:)

evet canım; park yatak aldım ben de içine yatak alamadım..hem üst katı hem alt katında kullanabileceğim bebek için en sağlıklı olacak yataklardan alayım isiyorum ama bu konuda o kadar çok yorumlar yapılmış ki kararsızlığımdan bi türlü alamadım ee bebek için de yatak çok önemli omurga gelişimi rahat yatması buna bağlı..normalde bu kadar kararsız değilimdir ama bu konuda niyeyse böle kalakaldım....

merhaba mayıs annişleri...dün doktordaydım benim kızın keyfi yerindeymiş gelmeye niyetli değil gibi duruyo dedi doktorum...3.497 gram olmuş...ben normal doğum istyrm ama biraz daha beklerse daha çok kilo alacak nasıl doğurucam ben yaa:)

Herkese kucak dolu sevgiler gelecegin anneleri;
Dogum yapacak hanimin sihhat ve kolaylikla dogumunu yapmasi niyetiyle once Ayetel Kursi okunur sonra Felak ve Nas surelerini okunur. Bende bugunden itabaren tum anneler icin okumaya basladim... hem baskalari icin yapilan dualar daha makbulmus ins mevlam kabul eyler Amin.

benim söylediğim kocalara haksızlık durumu falan değil. onların da duyduğu ettiği normal doğum daha iyi daha sağlıklı diye.ama bunu dayatma gibi sunmaları can sıkıyor.
sadece bu konu üzerinden eleştirdim böyle olan kocalarımızı.

onun dışında benim de kocam en büyük destekçim.hert hareketimi kontrol eder,eğilmeme izin vermez.kalkarken mutlaka elimden tutar destek verir.geceleri bin kere üstümü açarım sağa sola dönerim üstümü örter.tuvalete kalkınca hemen uyanır tutar düşmeyeyim diye.öğünlerimi atlatmaz.çikolatamı ihmal etmez:)Allah razı olsun ondan.

Benim kocamda normal doğum yapmamı istiyordu çünkü internette sezeryan doğumu izlemiş ve açıkçası biraz rahatsız olmuştu..Endişesi tabiki benim ve bebeğin sağlığı açısındandı ama sonuçta sezeryanla doğum yaptım ve son derece rahat bir doğum oldu..
Biz kendi korkularımızı belki çok daha rahat dile getiriyoruz..Mesela burda paylaşıyor olmamız bile sıkıntılarımızı, endişelerimizi azaltıyor..Oya ki erkekler bu konuda o derece rahat değiller..Onlara da hak vermek gerekiyor yani..Sakın yanlış anlama, sen haksızlık yapıyorsun demiyorum..Sende kendine göre haklısın..Çünkü sonuçta doğum yapacak olan da sensin..Ama kimbilir eşi doğuma girmiş ya da girecek kocaların içinde ne fırtınalar kopuyordur
Son birşey daha söylemek istiyorum..Doğumdan sonra ne kayınvalide, ne anne..İnsan birtek kocasını istiyor yanında..
Allah herkese sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin..

kızlar şimdi dr den geldim.. benimki içeride gayet rahat:)) nst, suyu herşey normal.3400 gr :). gelmeye niyeti yok daha:)) haftaya çatı muayenesi var bakalım:) 37+1 iz :)

kızlar şimdi dr den geldim.. benimki içeride gayet rahat:)) nst, suyu herşey normal.3400 gr :). gelmeye niyeti yok daha:)) haftaya çatı muayenesi var bakalım:) 37+1 iz :)

anladım canım hayırlı olsun..ben normal istiyorum doktorumda tamam diyor.. ama şimdilik çünkü çatı muayenesi olmadım daha belki burdaki birçok arkadaşın olduğu gibi çatın dar deyip sezaryan yapar bebegimde aşırı kilolu değil daha 3000 kğ bile olmadı tek sorunum çatımın uygun olup olmaması...

kızlar benim bebikim de 3100 gr olmuş ağır ve geriden geliyor miniğim yeter ki sağlıklı olsun sancım çıkmadı yine.. ne bilim sanki hiç doğurmucakmışım hep içimde kalcakmış gibi geliyor hadi hayırlısı:)))

canım dün gece 3 kez falan adet sancısı gibi sancılarım oldu doktorum bunu söylediğimde çok güzel dedi demek ki olması gerekiyor ve iyi birşey

sevgi ne zamana aldın gününüüüüü

yaaa benimki de gelcek gibi hissetmiyorum napcaz biz 41lere gelip sonra sezeryan mı olcaz:S:S:S:S

arkadaşlar unnado dan indirimdeki çantalardan almış birini hastane çantası yapmak istiyorum.. deterjanla silmeme makinada durulatmama rağmen plastik kokusu geçmedi parfüm falan sıksam hepten iğrençleşecek kokusu o şekildede kullanmak istemiyorum ne yapsam güzel kokması için...

cnm benım ıns bugunun guzel gecer ve saglıkla kucagına alırsın bebısını ıns...aynı senelerde evlendık senınle 2009 yaz ayı sen 2009 sonbahar ayında ben evlendım dugun resımlerını vss gormustum ıns bebısınıde burda görmek nasıp olucak ve ıns sezaryen fıkrın en dogru olanıdır ben normalde dogum fıkrıne alısamayanlardandım o yuzden dr uma hep sezaryen dıodum son ana kadar gecen 10 gun onceydı sanırsam altımdan kan geldı nışan olabılır dıe hemen dr umu aradım dr a gıtmek zorunda kaldım sadece nişan degıl bebek benı cok kasıyor vede gun boyunnca hep kusuyordum neyse 38 haftamda olması gereken catı muayenesı gıttıgımde olmustu ve dr um catımın genıs oldugunu ve muayenede de hıc sorun cıkarmadıgımı soledı ama gercekten catı muayenesınde hıc kasmadım kendımı vede acıda hıssetmedım dogum konusunda normal dogumu dusunebılırsın dedı ve fıkrım tamamen degıstı hersey normal gıderken sırf cnm yanmasın dıyede sezaryen olursam dedım bebısıme yanlıs yaparım belkıde o normal yollarla gelmek ıstıyor ben engellıcem dedım kendı kendıme...sezaryende normalde her ıkısıde zor nıhayetınde ama normal dogumda en azından kesık olmuyor o yuzden suan tamamen normal doguma odaklandım her hangı bı sorun olursa sayet yıne sezaryen olurum fakat hersey normal gıderken sezaryen olmak ıstemıorum..
erken dogum rıskım var cunku 1 cm acıklıgım olmus ıns erken olmaz sayet olursa mayısta dogurucam bakalım kısmet o yuzden sureklı atıorum annemler ablamlar gelıor temızlıgıme yuruyus bıle yasak dendı ben pek takmıorum ama:))
kızlar Allah bı avazda kurtarsın ınsss hepımızı....
zaman ne kadar cabuk gectı dogum zamanı yaklastı ınsss kuzucuklarımızı koklaya koklaya uyucaz emzırcezzz ne muthıs bı duygu annelık Allah herkese nasıp kısmet etsın ınsss

14 mayıs da dogcak ınsallah bebısımm sezeryan ilee aslında normalde ıstıorum o gune kadar normal yolla gelmek ısterse gelır bebısım ama daha fazla bekleyemem:))))) cok az kaldı yaa turuncu dogurmustur kucagındadır bebısııı allahım ıkısınede saglık versınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…