2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nişanım geldi dün sabah dr a gittim açılman yok gelen nişan dedi ama nst de sancım 100 gösteriyodu ne olucak bundan sonra çok korkuyorum doğum yapanlar tecrübelerinizi yazın bana acayip tırsağım ben....bu arada dünden beri belim kopuyor sanki acaba rahim açılıyomudur....

Bebisgeliy,pembevemaviler tesekkür ederiz teyzeleri darisi basiniza insallah.
Asutrk canim benim nisanla su bi arada geldi hastaneye gttigimde 3 cm acilmam vardi.sancilarin 5 dk.ya düsünce git hastaneye suni sanci cok zor cünkü.rabbim kurtarsin insallah

öncelikle Rabbim evladını sana ve babasına bağışlasın çok tatlı uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömrü olsun inşallah.. çok korkuyorum ya panik atağım bide öyle iğneden falan korkarım kapalı yerde duramam fazla napıcam bilmiyorum en ufak bişiyde tansiyonum düşer Rabbime sığınıyorum bu bel ağrıları açılmayı sağlarmı acaba offff hayırlısıyla evladına kavuşsun herkez bende Yarabbim çok özledim oğlumu...

canım çok geçmiş olsun nişanım derken o ne oluyo canım
benimde ilk olduğu için teccrübem yok malesef :26::26::26:

canım hadi Allah yardımcın olsun hiç korkma ne güzel kendine moral ver ben elimden geleni yapacağım de darısı başıma inşallahh sancılarının sıklaşmasını bekle sonra tekrar git doktora

Amin canhm sagol.hic korkma korkarsan zorlanirsin ben sanci gelince znrda olsa derince nefes alip verdim dogum kolay oldu o yüzden bagrmadim hic bagirinca dogumda hali kalmiyo insanin.bol bol dua oku rabbim sizinle nlsun

canım benim ilk hamileliğimde nasıl oldu biliyomusun.. iki kere nişan geldi. ilki tam 7 günönce ikinci de geldiği gün doğum oldu. herkeste farklı olur bu işler. doğumun yakın, telaşlanma.. bütünişlerini bitir. hazırlıklarını tamamla.. korkulacak hiçbişey yok. benim su gelmişti ondan sonra sancılar başlamıştı.. senin belden başlamış. adet sancısı gibi hissedersin sancıları .. öyle bir şey kiçocuk çıktığı an hafifliyosunn, herşeybitiyo. eski haline dönüyosun.. ben şunu derim hep: normalde peşin ödenir acı,, sezeryanda taksitlee :)

sonuçta hepsi acılı.. ama bebişinin kokusu herşeyi unutturacakk.. öpüyorum bize de dua ett.. Allah kolay doğum nasip etsin sana bana hepimizeee

EDAN nişan denen şey rahminönünde tıkacın açılması. kahverengi bir akıntı.. doğumun habercisii

siyahlale25 canım bebeğini Alah baışlasınn , hayırlı bir bebk olsun, gözlerin aydın doğurdun kurtuldun bizlere de dua et

siyah lalecim suyun gelmeden önce bebek hareketlimi oluyor yoksa sakinmi

Canim benim bebek kipir kipirdi normalde.son günler hareketleri yavaslamisti.hatta o gece bebisimle konustum kizim gel artik seni cok özledim diyd 3 5 hareket anca vardi.ama yine hareketliydi yani nst ye bagladilar kimilerinin 20 dk.da 5 kezhareketediyodu benimki 20 dk.olmadan 10 kez hareket ediyodu.sanirim bebekten bebege degisiyo.

cnm nisan hamilelik boyunca rahim agzini tikayan pembemsi sumuksu bisiy o gelince dogumun yaklasmis oluyo venimde ilk bende cok tecrubesizim korkumda var insallah Rabbim hepimizi kolaylikla saglikla kurtarsin hayirli dogumlar cnm bu arada dogum ne zaman

selam kzılar..

bende ağustos annesi olucam inş:)

doğumlar ne zaman heycan nasıl yaa:)

Ay canım ya duygulandım bak şimdi yazdıklarını okuyunca salya sümük hat safhada bu aralar zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tombik:) kızını. İnşallah Allah kalbine göre verir ve anneannesiyle aynı günde doğar. O boş konuşanları da hiç takma canım ağzı olan konuşuyo. Herkes doktor kesiliyo başımıza.

Rabbim izin verirse sen, ben ve pembevemaviler aynı gün doğuracağız bakalım sıralama nasıl olacak hastanede kaç gün kalacağız acaba
aynen cnm 5 kısı olduk heralde 3 mayıs annesı olarak hakkımızda hhayırlısı olsun ınsallhhhh
Ve ben kizlar o gun herhalde dogum yapacak 4 kisi olucaz ve benim hastanede kalma surem en az 3 veya 4 gun olucak burda prosudur boyle ve sabah 7 de,, ilk galiba benim dogum

ben 2 gun kalıcam hastanedee

bende var cnmsureklı agrıyo hle ayakta kalım daha cok agrıyoo

sıyahlale cnm bnm hayırlı olsun bebısın cok guzel masallh kızın Allah bagıslasın bende persembe alıcam oglusumu kucagıma dua et bana nolur optm bebısınıde senıde cnm

Kızlar ben de bir tavsiyede bulunacağım,bebeğinizi ara ara kendi sütünüzle yüzünü filan silin,benim rahmetli anneciğim benim yüzümü ,vücudumu hep kendi sütüyle sildiğini söylerdi,ondan mıdır bilmem ama hiç ter kokusudur bilmem,bir de eşim hep bebek gibi bebek maması gibi koktuğumu söyler,bir de cildim kendimi bildim bileli hep pürüzsüzdü,anne sütünden mi bilmiyorum ama bende kızımı sütümle silmeyi düşünüyorum,size de söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…