cnm şimdiden allah kolaylık versin suni sancın için ben acıbademin sancı odasını hatırlamak istemiyorumsonu güzel olsada. bide bebegin dogumunda her hangi saatte olursa olsun çocuk doktorun oluyo bizim mustafa beydi mustafa gögebakan dr adı ve o drla devam ediyorum şimdilik memnunum sana hangi dr gelecek bakalım sonrasında degiştirebilirsin zaten dr hayırlı dogumlar.
teşekkür ederim canım siz onamı gidiyorsunuzz...
sanki benim yerime yazmışsın turuncucum
uyusun diye gözünü gözlüyorum gece 4ten sonra saat başı ayaktayım 9dan bu yana yarımşar saat uyudu 2 kere :s
kızarıklıklar desen aynı bizde de var hergün yıkayacağım artık
nasıl uyuyacak bunlar ya mevlid hazılrığı yapamıyorum sğürekli kucağımda memede ya da anakucağında sallantı halinde
slm kızlar bende bi süredir giremiyorum oğlum saolsun fırsat vermiyo:)çoğu kişide olduğu gibi bizde de aynı sorunlar var gaz ve suratında minik sivilcelerbebeğimi kontrol için doktora götürdüğümde sordum sivilceleri çok normal olduğunu çoğu bebekte olduğunu 1 ay içinde geçiceğini 1 ay içinde geçmezse krem vericeğini söyledi sanki bu gün biraz daha az.internnetten kendim araştırdım çoğu bebekte görülebiliyomuş.emziriken yüzüne süt gelirse silin ve sütlü bırakmayın yazıyodu.ben bi kaç gündür kaynatılmış ve soğutulmuş suyla yüzünü pamukla siliyorum(su ılıkken)..silince mi iyi geldi azaldı bilmiyorum kafasının içine doğru yol almıştı sivilceler çok şükür ki azaldı..gaz içinde OM-X diye bitkisel bi şuruba başladık biraz rahatlattı onu içince daha rahat uyuyo yavrum.daha rahat uyumasına yardımcı oluyomuş zaten prospektüsünde öyle yazıyodu..kontrole gittiğinde bebeğim kilo kaybetmemişti.doktor şişliği gidip kilo vermesi gerekiyodu dedi ve çok iyi olduğunu söyledi tontişim üstüne 100 gr daha almış ama boyunu ölçmedi bende unuttum.bu hafta sonu yada bi daha ki hafta içi yeni doğan sünneti için bebeğimi yine götürücez ama ben ya çok ağlarsa diye şimdiden ağlamaya başladım:)canı acır diye şimdiye kadar bekledim korkumdan ama erken olması daha iyi büyüyünce daha zor olur..doğuramayan arkadaşlar hadi doğurunda katılın aramıza:)
teşekkür ederim canım..sana suni sancı vermeden önce açılman varmıydı.hiç açılma olmadan sancı vermiyolar diye duydum.bide çocuk doktoru doğumdan sonra geliyor demi doğum anında falan olmuyor..
slm kızlar bende bi süredir giremiyorum oğlum saolsun fırsat vermiyo:)çoğu kişide olduğu gibi bizde de aynı sorunlar var gaz ve suratında minik sivilcelerbebeğimi kontrol için doktora götürdüğümde sordum sivilceleri çok normal olduğunu çoğu bebekte olduğunu 1 ay içinde geçiceğini 1 ay içinde geçmezse krem vericeğini söyledi sanki bu gün biraz daha az.internnetten kendim araştırdım çoğu bebekte görülebiliyomuş.emziriken yüzüne süt gelirse silin ve sütlü bırakmayın yazıyodu.ben bi kaç gündür kaynatılmış ve soğutulmuş suyla yüzünü pamukla siliyorum(su ılıkken)..silince mi iyi geldi azaldı bilmiyorum kafasının içine doğru yol almıştı sivilceler çok şükür ki azaldı..gaz içinde OM-X diye bitkisel bi şuruba başladık biraz rahatlattı onu içince daha rahat uyuyo yavrum.daha rahat uyumasına yardımcı oluyomuş zaten prospektüsünde öyle yazıyodu..kontrole gittiğinde bebeğim kilo kaybetmemişti.doktor şişliği gidip kilo vermesi gerekiyodu dedi ve çok iyi olduğunu söyledi tontişim üstüne 100 gr daha almış ama boyunu ölçmedi bende unuttum.bu hafta sonu yada bi daha ki hafta içi yeni doğan sünneti için bebeğimi yine götürücez ama ben ya çok ağlarsa diye şimdiden ağlamaya başladım:)canı acır diye şimdiye kadar bekledim korkumdan ama erken olması daha iyi büyüyünce daha zor olur..doğuramayan arkadaşlar hadi doğurunda katılın aramıza:)
Merhaba arkadaslar, biraz gecmisi okudumda bende yazmak istedim, benim kizimda 5.5.2012 de epidural sezeryanla dunyaya geldi, cok korkutmuslardi tehlikeli diye, cok guzel bir dogum yasadim, bebegimi ilk ben gordum, hemen sutum gelmedi 3. Gun sicak bir banyo sonrasi sutum de bol bol geldi, tabiki bol su ve bozaninda etkisini gordum, kizimda suan sadece annesutuyle guzel kilo aliyor, bircogumuzun yasadigi sivilce sorunu bizdede var, dr. Normal dedi, ve tabikide en buyuk sorunumuz olan gaz var. Zinco kullandik hicbir ise yaramadi, corek otu yagi ve suyu, badem yagi, denenenler arasinda. Suan sab simplex die bir damla kullaniyoruz biraz rahatlatti, buda ise yaramazsa nurse harveys surubuna gecicez, dr hepsini sirasiyla deneyelim dedi, yani geceleri hep ayaktayiz, melegim simdi gogsumde misil misil uyuyor, onun icin uykusuz kalmaya deger:) kendinize ve bebislerinize iyi bakin kizlar:))
kızlar herkese günaydın...dün itibariyle kızımla başbaşayım...annem gitti.sudan çıkmış balık gibiyim...o kadar okul okudum...o kadar kitap bitirdim...bir insan yavrusuyla başbaşa kalmak...ona zarar vermeden büyütmek inanın daha zormuş...bazen"ben napcam şimdi" diyorum...artık o meşhur "annelik" iç güdüsüne güvenerek yoluma devam edicem.rabbim yardımcımız olsun...doğumdan beri de bebeğiyle tek başına ilgilenen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum...
dün kızım bir aylık oldu ve aşımız için sağlık ocağına gittik..bir ayda 850 gr almış...3 cm uzamış...pamukçuk ve pişik sorunumuz azaldı...yalnız emdikten sonra gazımız çıkmıyor..akşama da birikince 7-12 tam mesai ağlayıp emiyor...buna bir çözüm yolu bulmam lazım...kimyonu hiç denemedim...bir de onu denemek istiyorum...
kızlar herkese günaydın...dün itibariyle kızımla başbaşayım...annem gitti.sudan çıkmış balık gibiyim...o kadar okul okudum...o kadar kitap bitirdim...bir insan yavrusuyla başbaşa kalmak...ona zarar vermeden büyütmek inanın daha zormuş...bazen"ben napcam şimdi" diyorum...artık o meşhur "annelik" iç güdüsüne güvenerek yoluma devam edicem.rabbim yardımcımız olsun...doğumdan beri de bebeğiyle tek başına ilgilenen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum...
dün kızım bir aylık oldu ve aşımız için sağlık ocağına gittik..bir ayda 850 gr almış...3 cm uzamış...pamukçuk ve pişik sorunumuz azaldı...yalnız emdikten sonra gazımız çıkmıyor..akşama da birikince 7-12 tam mesai ağlayıp emiyor...buna bir çözüm yolu bulmam lazım...kimyonu hiç denemedim...bir de onu denemek istiyorum...
merhaba kızlar uzun süredir yazamadım merak etmişsiniz msjlarınız gelmiş çok sağolun. Bebeğim çıktı yoğun bakımdan onunla uğraşırken giremedim nete hiç. Çok şükür sağlığı iyi, şu an sadece böyle bi süreç atlattığımız için çok sımarttık sanırım hep ilgi isteyen bi bebek hiç vaktim olmuyo.
Merhaba mayıs anneleri..
ben haziran annelerinde geliyorum
hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle..
bişey sormak istiyorum.
göbek bağı kaç günlükken düşüyo bebişlerin, bide o düşmeden banyo yaptırdınız mı ??
merhaba kızlar uzun süredir yazamadım merak etmişsiniz msjlarınız gelmiş çok sağolun. Bebeğim çıktı yoğun bakımdan onunla uğraşırken giremedim nete hiç. Çok şükür sağlığı iyi, şu an sadece böyle bi süreç atlattığımız için çok sımarttık sanırım hep ilgi isteyen bi bebek hiç vaktim olmuyo.
yok bugünde gelmiyo kızım kıpırdadıkça ağrım oluyo sadece bazen bacaklarıma vuran ağrılar bunlar ama çok düzensiz
beklerken iyice cesaretim kırıldı normal doğum konusunda salı gününe kadar kendi gelmezse suni sancı verilcek oda olmazsa sezaryene alıcaklar çok korkuyorum
suni sancıya dayanabilirmiyim bilmiyorum etki edermi etmezmi oda muamma
bu şekilde olup doğumu rahat geçen varmı kızlar hem sancı çekip sonrasındada sezaryene alınmak istemiyorum
cnm sab simplexle zinkoyu bir arada kullan 6 saatte bir damlatılıyo ya damlalar, 3 saatte bir ya da çok aşırı rahatsızlığı yoksa 4er saatte bir bi onu bi onu damlat 3er damla. Doktor bize ikisini bir arada kullanın zinko bitkisel olduğu için ikisini bir arada kullanmanın zararı olmadığını söyledi.
Gözün aydın canım. Allah bir daha yaşatmasın.
Selam canım senle aynı durumdayız..Seninde doktorun benimkisi gibi bekletmek istemiyor. Kısmetse Pzt sabahtan yatışım yapılacak. Suni sancı verecekler. İnş. diyorum bu kadar beklemişken sonra suni sancısı çektikten sonra sezeryan olmazAllah yardımcımız olsun
Merhaba mayıs anneleri..
ben haziran annelerinde geliyorum
hepinize hayırlı olsun diyorum öncelikle..
bişey sormak istiyorum.
göbek bağı kaç günlükken düşüyo bebişlerin, bide o düşmeden banyo yaptırdınız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?