2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??

canım aynı sıkıntı bizde de war tam kapanmadı gobegındeki yara ama her gecen gun kuculyo gibi ben alkolle temizlemeye dewam ediyorum inş.tez zamanda kapanır

kızlaaaarr kolesterolüm 240 çıktı doktorum çok endişelendirdi beniii diyet yap bebeğe zarar gelir falan dedi sizede böyle olmuşmuyduu

kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??

canım ben bu sorunu yasadım bebegimin karnı baya bir süre kanlı durdu ben içine alttan cıtcıtlılardan giydiriyordum sonra altlı üstlü takımlarıdan giydirdim içinde sadece onun iç atleti vardı ve gecti bence o cıtcıtlılar sürttükce kanattı cnkü her acısımda kan ona geciyordu sen ne yapıyosun bilmiyorum ama bende yasadım

Selam kıslar,
Kısmetse yarın oğluşuma kavuşacağım..Suni sancı işlemi inş. başarılı olur..Dularınızı eksik etmeyin..

Selam kıslar,
Kısmetse yarın oğluşuma kavuşacağım..Suni sancı işlemi inş. başarılı olur..Dularınızı eksik etmeyin..

İnşallah başarılı olur canım rabbim yardımcınız olsun dualarım seninle ve tüm doğumu bekleyenlerle
sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah doruk'unu kucağına :13:

denizdery, hayırlı haberlerini bekliyorum.

melegim34, 3 mayıs kardeşliğimiz var seninle canım

Evt canim 3 Mayista oyle cok mayis annesi dogurdu ki hatta su muhabbet baslamisti! acep 3 mayis anneleri diye formmu acsak diye ama guzel dedin 3 Mayis kardesligi guzel oldu valla tuttum bu kardesligi super bence

cnm ben daha hamileyim 4 buçuk aylık.. kolesterolüm var szdede olmuşmuydu dedimm ama yinede saolll

Benim oğlumun göbeği 10.gün düştü.2 hafta sonrasında dr.a gittiğimizde dr.göbeğinin kanadığını fark etti.
Bende kurumuş kan şeklinde görüyordum hep ama endişelenmemiştim.
Doktor bu durumun beyinde hasara yol açabileceğini,normalde doğumda bir doz k vitamini vurduklarını fakat doğumdan 2 hafta sonra tekrar göbekte kanama görülürse bir doz daha vurulması gerektiğini söyledi.Biz bi kere daha k vitamini vurdurduk.O vitaminden 1 hafta sonra yine kanama olunca bu defa doktor yakma denilen bir yöntem ile göbeği yaktı ve artık kanamıyor.Yakma derken yanlış anlaşılmasın.İşlemin adı yakma ama hiç acı vermiyor.

kızlar geceleri kocalarınız yardımcı oluyormu bebilere bakmanızda.. valla benimki top atsan uyanmıyor.. ancak ben kaldırısam..
tek başıma bakıyorum.. ahhh ahh ne oluyorsa analara oluyor zaten

slm kızlar..doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz..bu günde papatya gidicekti doğum için inş kuzusuna rahat bi şekilde kavuşur..bizde hafta sonu bebeğimi yeni doğan sünneti için hastaneye götürdük pipisinde çok hafif bi eğrilik vardı doktora onuda sordum sünneti şimdi yapmayalım önce bi çocuk cerrahı görsün büyük ihtimal ameliyat olabilir dedi o sırada sünnet olmasını önerdi ucunun fazla kısmını kullanabilirler ameliyat esnasında dedi moralim çok bozuldu o minicik bedeniyle nasıl dayanır bebeğim çok kafama taktığım içinde bi göğsümdeki sütüm tamamen gitti birinde de çok az var yetmiyo oğluma:2: 2 gündür kakasınıda çok zor yapıyo kıvrana kıvrana sizlerin bebeklerinde de oluyo mu?dün karnına yağ ile masaj yaptık onun etkisiyle mi bilmiyorum çok az yaptı.bu gün daha iyi meleğim..anne olmak bambaşka bi şeymiş.zorlu bi süreçten geçiyoruz bi çoğumuz.. bebeğim ağlayınca ben hiç dayanamıyorum

kızlar geceleri kocalarınız yardımcı oluyormu bebilere bakmanızda.. valla benimki top atsan uyanmıyor.. ancak ben kaldırısam..

off off nerde bakacak adam sadece sevmesinde vardırlar
ama zora gelince bi tek biziz cnm boşuna dememişler cennet
annenin ayağı altında canım

aynen....bıraksam 24 saat memede kalacak.bende cok ağlayınca sussun diye veriyorum memeyi canım acıyana kadar cekiyo...... acile 3 kere gittim sabaha karşı cocuk perişan hale gelinceye kadar elimden geleni yaptım...her defasında farklı ilaç veriyorlar fitil bile verdiler ama banamısın demiyor walla...acilde soyuyorlar ateşine bakıyor muayene ediyorlar arabada sustugu için anlıyorum artık gaz sancısını zaten ilaç veriyor yolluyor ama dr.ların dediğine göre 6 ay çekecekmişiz çaresi yok birde benm kuzum gece 12:30 sabah 7:30 sancı çekiyor... ne bende ne onda hal kalıyor gündüzleride var mesela suanda dizimde ters yatıyor bende devamlı ayak titretiyorum rahatlıyor ayaklarım kopuyo:)

Allah kimseye yaşatmasın walla hele gece bir ağlıyo cırpınıyor resmen cocugum ya elimden birşeyde gelmiyor mahvoluyorum üzüntüdenn...

benim ailem vs. yanimda kimsem olmadigi icin esim cok yardimci ..

gece benimle birlikte bakiyor..ben cok daralinca yanimdan alip goturuyor ben uyuyorum biraz eger oyle olmasa cok fazla bunalirim ve iyice sinirlerim bozulur zaten lohusalik farkli bi psikoloji..yeri gelince altini bile degistirir..ailem yanimda olsaydi tabiki bu kadar yardimci olmazdi..

bizde oğluşumla 6 gün önce kavuştuk.her şey yolunda sayılır azcık sarılığımız var ama değerler düşüyor.yarın sarılık kontrolü,sağlık ocağında topuk kanı ve diki aldırma var.darısı doğum yapmayan arkadaşlara olsun.bu arada babamızda bizimle hala

25 gunluk olduk bugun ve iki kez disariya ciktik ilkinde cok zor olmustu emzirmek falan cok problem oldu ama alisinca sorun olmaz sanirim..dunde parka gidip hava aldik biraz cok iyi geldi ...tavsiye ederim

Nerdeee ...gece degilde isten geldiginde bazen yardim eder oda aglarsa tutar iste biraz
anam bu adam sehzadem deyip duruyor bu oglana ama derdini az cekeyim demesi yok oyle hazir yiyiciler iste

Cnm hayirlis olsun bebesin allah anali babali buyutur ins... sana da cok gecmis olsun; gozun aydin kutlarim seni

Cok gecmis olsun canim kizcene; yaa bizimki de oyle diyecem ama seninki daha fenaymis allah yardimcin olsun
bizde 3 gun kaka yapamadik oldum oldum dirildim resmen millet yagmur duaasina cikar bizde kaka duasina ciktik bu bebeklerin butun dertleri galiba su bagirsaklardan yana oluyor! sindirim sistemleri daha gelismemis habire sorun yasiyorlar ne yapak artik gulunu seven dikenine katlanir misal sabredicez artik

Beni de alın kardesliğinize,benim kuzum da 3 mayıs doğumlu
:)
Oyy canim tabikine 3 mayis olan herkese acik kardesligimiz
cnm ben daha hamileyim 4 buçuk aylık.. kolesterolüm var szdede olmuşmuydu dedimm ama yinede saolll

Canim kolesterol degilde seker cikti bende 7. aydan sonra ama senin sorununda herhalde diyet gerektirir bence dikkat et istersen bir doktora danis

Ben annemlerde kaldığım için eşimle haftasonu görüşüyoruz anca.
Geldiğinde gün içerisinde elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor ama geceleri pek bir faydası olduğu söylenemez.
Aslında bebeğin sesini duyup uyandığında yardım etmeye çalışıyor ama genelde sesini duymadığı için pek bi yardımı dokunmuyor.
Hatta dün bebeğim normalden biraz fazla ağladığı halde bizimki kalkmış " ne güzel bu gece hiç sesi çıkmadı değil mi" diyor...
Ben çocuğun nefes alışına uyanıyorum,bizimki top patlasa yine duymayacak

İlginç....
Benim oğlumda doğduktan 7 gün sonra sünnet oldu.Çocuk cerrahı pipisini kontrol ederken pipide eğrilik olduğunu fakat bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.Sadece pipide eğrilik olduğunu bilin ki sünnet sonrası bu eğrilik iyice ortaya çıktığında buna sünnetin sebep olduğunu düşünmeyin dedi.Çok da büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ben.Alt tarafı arada bezini açtığımda karşıya doğru değilde hafif yan tarafa doğru kaçırıyor bizimki .(sünneti üroloji doktoruna değilde çocuk cerrahına yaptırmanızı tavsiye ederim)
Bence için rahat olsun.Benimde sütüm oğlumu doyurmuyor.Lütfen kafana takma ki o bir damla süttende bebeklerimizi mahrum etmeyelim.Birde bebeğin ağladıkca mümkün mertebe sakin olmaya çalış.Kulağına onu çok sevdiğini ve sancılarının geçeceğini fısılda.Eğer sende o ağladıkca streslenirsen bebekler daha çok hırçınlaşıp avunmaları daha uzun sürüyor.
Bu arada benim oğlumda bazen 2-3 gün kakasını yapamıyor ve çok sancılanıyor.Sonra yapıncada maaşallah bir bez dolusu oluyor..Ben kakasını yapamama olayını içtiği hazır mamaya bağlamıştım ama bilmiyorum.
Birde gaz için nurse harveys ve metsil kullanıyorum ben.Gün içerisindede humananın kimyon-rezene bitki çayından veriyorum ve yüzüstü yatırmaya çalışıyorum devamlı.
İlk günlere nazaran çooooook ama çoook rahatladı kuzum.Hatta dün hiç sancılanmadan akşama kadar bırttt bırttt ederek kendisi çıkardı hep gazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…