kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??
kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??
Selam kıslar,
Kısmetse yarın oğluşuma kavuşacağım..Suni sancı işlemi inş. başarılı olur..Dularınızı eksik etmeyin..
denizdery, hayırlı haberlerini bekliyorum.
melegim34, 3 mayıs kardeşliğimiz var seninle canım
Evt canim 3 Mayista oyle cok mayis annesi dogurdu ki hatta su muhabbet baslamisti! acep 3 mayis anneleri diye formmu acsak diyeama guzel dedin 3 Mayis kardesligi guzel oldu valla tuttum bu kardesligi super bence
canım ben bu sorunu yasadım bebegimin karnı baya bir süre kanlı durdu ben içine alttan cıtcıtlılardan giydiriyordum sonra altlı üstlü takımlarıdan giydirdim içinde sadece onun iç atleti vardı ve gecti bence o cıtcıtlılar sürttükce kanattı cnkü her acısımda kan ona geciyordu sen ne yapıyosun bilmiyorum ama bende yasadım
kızlar geceleri kocalarınız yardımcı oluyormu bebilere bakmanızda.. valla benimki top atsan uyanmıyor.. ancak ben kaldırısam..
tek başıma bakıyorum.. ahhh ahh ne oluyorsa analara oluyor zaten
canım bendede aynı sorun var çıldırıyor resmen gece gündüz farketmiyor sadece memede susuyor istiyorki memem hep agzında dursun uyusun uyansın iki fırt çeksin dalsın ama ben artık dayanamıyorum emerken uyuyorum korkuyorum hem uykusuz kaldıgımdan hemde sabaha kadar memede olduğundan sütümde bitiyor ne yapacağım bilmiyorum devamlı emzir emzir kafayı yicemm zinco kullandım oda ishal yaptı sanki acile gidince ne yapıyorlar nasıl müdahale ediyorlar gaz diye gitmiyorum ben allah sabır saglık versin ne diyeyim çeken bilir
kızlar geceleri kocalarınız yardımcı oluyormu bebilere bakmanızda.. valla benimki top atsan uyanmıyor.. ancak ben kaldırısam..
bizde oğluşumla 6 gün önce kavuştuk.her şey yolunda sayılır azcık sarılığımız var ama değerler düşüyor.yarın sarılık kontrolü,sağlık ocağında topuk kanı ve diki aldırma var.darısı doğum yapmayan arkadaşlara olsun.bu arada babamızda bizimle hala
aynen....bıraksam 24 saat memede kalacak.bende cok ağlayınca sussun diye veriyorum memeyi canım acıyana kadar cekiyo...... acile 3 kere gittim sabaha karşı cocuk perişan hale gelinceye kadar elimden geleni yaptım...her defasında farklı ilaç veriyorlar fitil bile verdiler ama banamısın demiyor walla...acilde soyuyorlar ateşine bakıyor muayene ediyorlar arabada sustugu için anlıyorum artık gaz sancısını zaten ilaç veriyor yolluyor ama dr.ların dediğine göre 6 ay çekecekmişiz çaresi yok birde benm kuzum gece 12:30 sabah 7:30 sancı çekiyor... ne bende ne onda hal kalıyor gündüzleride var mesela suanda dizimde ters yatıyor bende devamlı ayak titretiyorum rahatlıyor ayaklarım kopuyo:)
Allah kimseye yaşatmasın walla hele gece bir ağlıyo cırpınıyor resmen cocugum ya elimden birşeyde gelmiyor mahvoluyorum üzüntüdenn...
Oyy canim tabikine 3 mayis olan herkese acik kardesligimizBeni de alın kardesliğinize,benim kuzum da 3 mayıs doğumlu
:)
cnm ben daha hamileyim 4 buçuk aylık.. kolesterolüm var szdede olmuşmuydu dedimm ama yinede saolll
slm kızlar..doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz..bu günde papatya gidicekti doğum için inş kuzusuna rahat bi şekilde kavuşur..bizde hafta sonu bebeğimi yeni doğan sünneti için hastaneye götürdük pipisinde çok hafif bi eğrilik vardı doktora onuda sordum sünneti şimdi yapmayalım önce bi çocuk cerrahı görsün büyük ihtimal ameliyat olabilir dedi o sırada sünnet olmasını önerdi ucunun fazla kısmını kullanabilirler ameliyat esnasında dedi moralim çok bozuldu o minicik bedeniyle nasıl dayanır bebeğim çok kafama taktığım içinde bi göğsümdeki sütüm tamamen gitti birinde de çok az var yetmiyo oğluma:2: 2 gündür kakasınıda çok zor yapıyo kıvrana kıvrana sizlerin bebeklerinde de oluyo mu?dün karnına yağ ile masaj yaptık onun etkisiyle mi bilmiyorum çok az yaptı.bu gün daha iyi meleğim..anne olmak bambaşka bi şeymiş.zorlu bi süreçten geçiyoruz bi çoğumuz.. bebeğim ağlayınca ben hiç dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?