2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykooozzzz beraber baslayalim bu kilo verme isine varmisin

benim 8 kg fazlam var ilk hedef 4kg vermek benim icin suan 64kg yim

1aydir yuzmeye gidiyorum haftada iki gun herhangi bir degisiklik yok

sirtim bacaklarim cok agriyoedu gecti cok sukur

canım her hamilelik aynı degilmişki kusmassın belki 2.cide sartlama sen böle dersen o gelir seni bulur hep olumlu olmalıyız aslında
ahh canımmm bnmmm
sen beni görseydinn koridorlarım halılarım kan olmuştu boğazımdaki tahribattannn:)
arabayı çek sağa deyip otobanda kapıyı açıp çıkardığım günler hala aklımdaaa:)
doğuma girmeden önce wc de böğürdüğümde:):):)
ama ablamlar falanda böylemiymişşş
ne kadar üvey olsada ailemizde var genetikk walla totalde benle birlikte 6 gebelik 6 sıda tıpkısının aynısı:)
kız kardeşim bekarrr sizin yüzünüzden evlenmeye korkuyorum diyoooo

kız unuttunmu kilo alımı düşmüştü bir anda hepimizin
cnm biliyorum ben moral verme adına öyle demiştimmmm

zeynepcimm ömerrr hızla büyüyorrr.....
bayılıyormmm şeker topuu yahuuu :)
şöylee bir kucaklayasım geldiii ki sorma wallaaa mis kokulu:)

babyceren: şekerim tam hayalimi yaşıyorsunnn
2 tane kız çocukkk
ikiside birbirinden güzelllllll
benmde hayallerim böyleeee kızkardeşlerimden dolayın sanırımmmmm:):)
2 üvey ablam(babamın eski eşinden) bir üvey abim(annemin eski eşinden)
birde öz kızkardeşim var
üveyliğin ne oldugunu bilmeden ayrı evlerde ama devamlı birarada büyüdükkkk:):):)
muhteşem birşey çok kardeşşşş harika ötesiiii:)
benmde hayalim en kısa zamanda bir - kaç çocuk yapmak inş....
hep böyle güzel baksınlar hep birarada olsunlar inş.. ayyy çok özendimmm wallaaaaaa

azraeceeee senin kızın gözleriii çok afacan bakıyor walla içim eriyor sevemiyorummmmm yakınlaşamıyorummmmm
eziyet etme bizeeeeeee
not: kızımıda kıskandırrmaaa

kızmayın bana ama bende 53 e düştüm ya, daha fazla vermeyeyim diyorum :26:

biyolog ben de 5 ay kustum, hamileliğimi bile bulantıdan anladım
işyerine kokuyor diye giremedim
minübüste midem bulandı yol var daha, işe yetişcem, indim çıkardım
serviste arkadaşların yanında midem ağzımda, iner inmez malum
zor valla..
sonra bekle, sancı çek, doğurama
sezaryen ol, onla kalsa iyi, 1hafta feci baş ağrısı
beni duyan hamile kalmaz heralde

yine de 2. hamileliğim daha rahat geçecek diye ümit ediyorum
en azından sancı çekmiycem, güle oynaya doğuma gidicem inş.

varım hayatım 68kg ve en az 8kilo bende vermeliyim hamile olmadan önceki kilom yarın baslıyoruz tamamı hayatım

varım hayatım 68kg ve en az 8kilo bende vermeliyim hamile olmadan önceki kilom yarın baslıyoruz tamamı hayatım

tamamdir canim o zaman ben simdi gidip bi elmali kurabiye yapim yarin rejime baslayalim bugun hersry serbest olsun beykoz bugun bendensin

sadece kahvaltida ekmek yemek serbest olsun ama beyaz degil. .. bende beyaz ekmek kinusunda dudak tiryakiligi var ya bi biraksam onu

bizim kiza islemiyo gece emzirme olayi ilk zamanlar basarili oluyordum fakat simdi denedigimde uyaniyor nasil oluyorsa derin uykudayken yapiyorum yok yine ayni uyutana kadar ayri bir zahmet tabi sonrada sen misin dahs fazla uyumak icin beni kaldiran 2 saatte bir kalkip foooondiiip yaparim keyfime bakarim diyor resmen

o anne gecede bes kere yanina gidiyor sbahta beyle oluyor

lillac ne diyim ki gozum kaldisuanda kilonda

valla banada surekli emzir giderdiyorlar ama gitmiyor sabit ne alis var nede veris oyle cok bisi de yemiyorum hey gidi hey eskiden yiyip kilo almayan bir insan olarak namim sanim vardi simdi bende inanamiyorum bu kiloya aynadaki bana

canım dert etme, ben doğumdan sonra 64 tüm, o kadar da fena değildim yaa
uğraşmadım da aslında
senin nasıl, aslında daha yavaş gider diye düşünmüştüm :44:
yemeği aramıyorum şuanda ama hergün bir kaç kere tatlı, dondurma vs. yiyorum, hatta tattlı krizine giriyorum

Arkadaslar merhaba... size birsey soracagim. Cuma gunu suni sanci denenecek, lmadi sezeryan... sutum gemezse diye soruyorum. Siz bebeklerinize mama alirken probiyotik bilmemneler de aldiniz mi ik sferinde? Gecenlerde bir arkadasim dogum ypti. Sutu gelmeyince probiyotik bimemne aldik dedi. Eczanede topamda 170 tl odemisler. Hazirlikli olmak adina soruyorum. Cevap verirseniz cok sevinirim.

bebişlerinize kocamannn maşallah
hepsi çok çok çok güzeller

bende ara ara yazıp kayboluyorum 24 mayıslı benim kızçede.bide 4 yaşında bi kızım daha var tekrar yazayım didim
Dusduru kizinin o zerafet sembolu hali gozumun onunde
Ozletme prensesi goster gozumuz gonlumuz acilsin!

:n
masallah cnm bebegine....
Emeklerinin bosa cikmamasina sewindim...
Bu arada ben hamileligi hic ozlemedm walla...
Ilk 6 haftayi düş 34 hafta kustum euheuheueheue
Ben ilk 4ay kustum sonra istahim cok yerindeydi ama esimin o asik olarak evlendigim kokusuna fln tahammul edemiyordum o kadar uzuluyordu ki
Ilk birkac hafta bunalima girdim bulantilar bas donmeleri agrilar ama sonra oyle bir tadini cikardim ki
Dogum yaklastikca hem seviniyor hem uzuluyordum
Esim sagolsun fazla simartti her gece en az 1kilo portakal yiyor havuc suyu iciyordum :)
Yaaa anlattikca ozeniyorum filler gibi aylarca hammile kalsak keske :)
Ama dusunuyorum da zor gecince de bitmmek bilmez insallah ikinci ucuncu ve dordunculerde rahat gecer biyologcum
Evet hepimiz gectik bu yoldan
Ufakliklar memeyi reddediyor ac kalmasin diye mama verince daha cok reddediyor
Bence sk disini ve pes etme

Masallah ya uveyligi hissetmeden buyutmusler sizi ne guzel
Sali gunu boncugum tamirden cikiyor Allah bir kaza bela vermezse bayram icin atki bere corap fln almaya ve hepsinden onemlisi Asya.yi koklamaya Korupark.tayim!!!!

teşekkür ederim yazdıklarınız moral oluyo bana, ben de sabırla vermeye devam ediyorum genelde uyurken alıyo ama alıyo sonuçta, bazen de elimi cokur cokur emmeye başlıyo o arada kandırıp sokuyorum memeyi ağzına her zaman almıyo tabi, buna da şükür diyeyim, inşallah kısa sürer bu durum, o dünden razı vazgeçmeye ama bırakmayacam peşini :)

ben moral falan bırakmadım ozaman kızda canım inş olmaz kusmadan bir hamilelik gecirirsin ben kusmadım hiç oyuzden bilmiyorum inş digerleride öle gecer

Kullanan eczaci bir akrabamiz vardi
Ben sezaryen oldum ve 3.gun az miktarda mama vermek zorunda kaldik ama sarilik riski ortadan kalktiktan sonra emzirmekte israrci oldum
Sen de lutfen once emzir
Her firsatta gerekirse uykusunda ve kim ne derse desin emzir
Sutun bebek emdikce cogalacak belki hemen degil ama cogalacak
Gogsune masaj yap ilik suda beklet emzir emzir emzir
Eger mamaya ihtiyac duyarsaniz probiyotik konusunu bir cocuk doktoruna sor bence
Yeni yeni kullaniliyor diye biliyorum
Cok guvenilir bir marka olmali
Umarim normal bir sekilde saglikli dogar ve sutunuz bol olur

tamam hayatım bnde makarna yaptım yaglı onu lüplettim şimdi abur cuburlarıda yedimmi tamam bu arada hayatım ben beyaz ekmekten elime aldıgımda ooo hepsini yerim oyuzden tamamen bırakcam acıktıgımda elma yicem

Ay cok tesekkur ederim. Ben de arastiriyorum iste. Ne yapabilirim falan diye. Sizin onrilerinizi de alirim.surekli emzirmem gerektigii biliyordum ve emzirdikce sutumun gelecegini. Onun disindaki tavsiyeleri de not aliyorum... :)

gercekten öle hayatım bende okadar zararlı sey yaglı falan yerdim kilo almazdım şimdi ne yesem kilom artıyor bende lillaca diyorumki Allahım lillacın kilosuna gelmemizi nasip eyle

canım niye suni sancı tarihine göre cumartesi tam zamanı bir gün daha bekle kendi sancıların suniden daha iyiymiş burda arkadasslarımızdan yasayanlar öyle dedi ben sezeryan oldum resmen sadece ameliyat oldum baygın anne oldum

beykozum dün c&a diye bir mağazadan aldım çok güzel şeyler var ve fiyatlarıda uygundu bugünde denedik tam oldu orada denetmeme izin vermedi hanfendi:)

biyolog ecenin yanında asyamın endamı yeter onlar mayıs çiçeğinin yaprakları:))

lillac ya ne kadar ortak yanımız var

mayıs teyzeleri güzel sözleriniz içinde hepinize teşekkürler...

Canim beniim oglaninmiyor asagi... buugun cikti ortaya. Kanala falan giircegi yok ve hala acilmam yok. Rahim agzina da ne yumusama ne bisey :) hareketleri de cok yavasladi. Dr. Artik mudahle edelm iske atmayalim ddi. Ben de atik sikildim. Ne olacaksa olsun. Tamam dedim. Onerilerinizi bekiyorum... bu prebiyotik seyleri de bilen varsa iyi olur. Baa bir anlatirsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…