Eki Görüntüle 631746
ancak buldum:))
demekki yazın degil kışın gitmiş ben hamileyken
bir sürü vardı imdastik yaparken amabunu bulabildim
iyi geceler canım
çağlayla bugünlerde aramız süper maşallah hiç yormuyo beni(gece uyanmaları hariç)...
ama cerenle aramız çok kötüsanırım ergen oldu benim kızım..trip atmalar,caka satmalar,beş beş cevap vermeler..
akşam yemekte almış laptopu önüne çizgi film izliyo yemegini yemiyo bende tuttum fişini çektim şarzı bitsinde kapansın diye..
tuttu fişi sofraya fırlattı bardak kırıldı..bende koluna yapıştırdımaglamaya başladı..aynen bunları dedi bana
''sen benim ölmemi mi istiyosun,bu evden giderim haaaa..kurbatlarmı kaçırsın beni ,başka çocukmu gelsin bu eve ''
laflara bak ya..
yemekten sonra banyoya geçtik banyoda aglamaya başladı yıkanmıycakmış,zar zor yıkadım..çıktık vücuduna krem sürmeyecekmişim..
onun içinde tartıştık..krem sürmek zorundayım cildi çok kuru..atopik..
ya daha bir sürü şey...ceren acaba çağlayımı kıskanıyo içinemi atıyo yada yaşından dolayımı herşeye itiraz ediyo anlamış degilim..
bir kaç gündür canımçok sıkılıyo bu konuya..böyle degildi bu çocuk..:26:
yeşilçay kendimi jillianın eline verip eşek sudan gelinceye kadar dövdürtesim var( bugün gezmeye gittim ve resmen kıtlıktan çıkmış gibi hamur işi yedim ( ama dediğin gibi buradan motive edelim birbirimizi beykoz, dilberege, tatlıcadı pes etmek yok:))
Günaydın canım.. pes etmek yok.. bugün işe geldimdiğinde kısa kollu dar kesim bir ceket giydim.. pantalonlar zaten artık eski bedenime sığıyorum.. bugün herkes bana çok zayıflamışsın dediçok mutlu oldum.. daha da bir gaza geldim.. Martın sonunda ve nisanın ilk haftalarında düğünler var o düğünlere kadar daha da sıkılaşıp incelmem gerekiyor.. Düğündeki herkesi şaşırtmam gerekiyor :) PEs etmek yok devam
çağla için degişik yemek tarifleri lazım bana..
hep aynı şeyleri veriyorum sanki..ne yapsam başka..
mesela kızım muhallebi türü şeyler yemiyo onun yerine gece uyumadan önce ne verebilirim..
degişik fikirli arkadaşlarım yardım edin bana
bugün güzel umut dolu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun istiyorum.sabah patronların birinin çemkirmesi dışında pozitif durumumu bozacak birşey başıma gelmedi henüz.annem bende kaldı akşam.kadın rahat uyku uyuyamıyor.kafasından rahat edemiyor.sargıya gönderdim.yazmadım dün ama dün annemin şekeri 0'a yakın düşmüş ve kendisi komaya girmiş.kafasını mutfak duvar fayansına çarpmış.delinmiş.şimdi sargılı ve dikişli.kendisi
Şeker hastası 23 yıldır.Böyle düşmeler falan oluyordu bayıldığı ama bu kadar kötü olmamıştı.resmen gitti geldi.arada yaşanılanları hiç anlatmayacağım zaten.ama çok şükür daha iyi.
Geçmiş olsun dileklerinize tekrar çok teşekkür ederim.dualarımızı birbirimizden eksik etmezsek eminim Rabbim duyacaktır.Kendinize iyi bakın.
Mutluanne; mira’ya çok sevindim cnm.deliksiz uykunun sende tadına baktın sonunda çok şükür.akıllı kızımızdan bu durumun devamını dilerim.
Offf müşteri geldi ben kaçar.daha sonra girip uzun uzun yazmak istiyorum.
Evet canım bende bu konuda fikirlete açığım.. Bizimki akşamlaı muhallebi yemek istemiyor.. Yada benim yaptıklarımı beğenmiyor.. Sizler nasıl yapıyorsunuz sizlerin tarifleri ile de deneyeyim bakalım
misket köfte yiyen , yulaf unundan muhallebiyi seven , deliksiz uyuyan ve mavi gözlü mira yı öpüyorummm
kızlar bugun bir iş görüşmem var aynı banka içerisinde farklı bir bölüm için görüşeceğim
saat 14:30 da mülakatım yaklaşık 6 yönetici ile tek başıma mülakata gireceğim :18::18:
ne olur bana dua edin hayırlısı ile olsun yavrumun kısmetidir belki hayırlı bir kapı olur benim için
biraz heyecanlıyım galibaaa pufffbugün belli olacak işe kabul edilirsem
canım allah yardımcın olsun minnoşunun şansına herşey yolunda gitsin inş, çok heyecanlısın paylaşıyorum yürekten ve dua edicem senin için canımm senin gibi zeki akıllı çalışkan üstelik süper anneyi nerden bulacaklar ki hadi bakalımm kolay gelsin güzel haberlerle gel arkadaşım, çalışan annenin başarısını gösterde bizde gurur duyalım arkadaşımızlaaa
Canım BenimMira ve annesi de seni çok seviyor
Allah rast getirsin,,umarım istediğin pozisyona geçersin
Dua etmek dışında yapabileceğimiz bişey varsa haber ver,
yöneticilere referans magneti falan istersen yani
HErşey gönlünce olsun inşallah:128:
Gidene kadar yol boyunca bunu oku: Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bilhayır,
amin diyip kapıdan gir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?