selam

yine oyuna daldım buraya gelmeye geç kaldım

umarım sınıfta kalmam:)
zaten oyundan sıkılmaya başladım sinir katsayılarımı arttırıyo

hemen canım bitiyo

kimsede göndermiyo

bugün ceren,çağla ve ben 2 saat öglen uykusuna yattık ohh mis çok iyi geldi

normalde benim kızlar 9 buçukta uyanırdı ama 1 aydır 8 de uyanıyolar bende uykumu alamıyorum:)gece ne kadar erken yatarsan yat sabah uyanmak hep çok zor geliyo bana

hayvan olsaydım ayı olmak isterdim

6 ay boyunca uyumak güzel olurdu

yarın bayram

erken kalkmayın çocuklar

biraz uyuyun bizde dinlenelim

bayram sabahıda erken kalkmak gerekir dimi:26:yoksa çok zor oluyo:26:
zaten eşimle plan yaptık yarına 5 kapıya gidecez

inşallah hepsine yetişebiliriz

çocuklarda bayram harçlıgı toplar

size eşiniz bayramda para veriyomu

bana veriyo

kendimi çocuk gibi hissediyorum:)
bu sene 50 kagıttan aşagısını kabul etmiycegim

büyüdüm artık

neyse gidip uyusam iyi olacak

herkesin kurban bayramını kutluyorum

mutlulukla,huzurla geçmesini diliyorum

küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum:)
dostum Babyceren azizim, mesajınıza kısa maddelerle cevap vermek isterim yüksek müsadelerinizlen:
1) oyun derken pc oyunu kastediyorsunuz sanırım. pc oyunundan sıkılmışsınız, canınız da çabuk bitiyormuş. bendeniz pc oyunlarını bilmediğim gibi sıkılmak da hiç başıma gelmedi. tavsiyem: pc oyunu oynamak yerine hobi edininiz. sıkılmayacağınız gibi bir sürü de yeni şeyler yaparsınız

örgüyü pek tavsiye etmem zira çekirdek gibi bağımlılık yapıyor. bir türlü elinizden bırakamıyorsunuz. evden çıkmak üzereyken "ay 3-5 ilmek öreyim de öyle çıkalım" dememden uzun zaman sonra evden çıkabildiğimiz vakidir
2) normalde 9 bucukta uyanan çocuklarınız 8 de uyanmış da siz de uykunuzu alamamışsınızmışmış. ya biz 5-6 da kalkan ve kalkar kalkmaz, paçalarına "anneaaa, mammaaaa" diyerek yapışan bir çocuk eşliğinde yiyecek birşeyler hazırlamak zorunda kalan çalışan annelerin canı yok mu

dostum çocuklarınızı öpüp başınıza koyunuz. ya da ben öpeyim başıma koyayım
3) eşiniz bayramlarda para veriyormuş, ne güzel

bizde durumlar, maaşımızı aldığımız an ortak hesaba yatırmak suretiyle veda etmek şeklinde cereyan ediyor. bayramda para almak yerine, zat-ı alilerine para vermekle meşgul oluyoruz
4) yine kızlarınızla 2 saat öğle uykusu uyumuşsunuz ne güzel

Orhan Cemal'le gündüz uyuduğumu hiç hatırlamam

o uyur uyumaz, ya bulaşıkları ya çamaşırları makinaya atarım, ya çamaşır toplarım ya sererim, ya birikmiş ve okumam gereken şeyleri okurum, ya düzeltilecek metinlerimi düzeltirim, ya pc yedeklerim, ya yemek yaparım, ya gazete okurum, ya sökük dikerim (aşırı ciddiyim)vs vs vs demem o ki, hep ışık hızıyla yapacak yığınla işim olur. kızlarınızla uyuyabildiğinize de şükrediniz
5) bu madde de benden olsun. annem sömestr tatilinde ufak bir ürolojik ameliyat geçirecek. eşimin dediğine göre 1 haftada toparlanırmış ama en kötü duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum. hayır ölmesine değil

yani, iyileşme süresi uzarsa, Orhan Cemal'i de lab.a götüreceğiz mecburen. anneme 2 çocuklu ablam bakacak. Orhan Cemal'e bakacak başka yakınımız olmadığı ve lab.da işlerimiz çok olacağı için, hep beraber lab.a gitmek en iyisi diye düşündük. yok hayır, eşimin ailesinden bakacak kimse yok

daha doğrusu,eşimin bizden başka alesi yok gibi.
6) bayramınızı kutluyorum ve elinizi öpüyorum

hayır, harçlık almak için yapmıyorum, tamamen duygusal saysal sebeplerden dolayı