saat 11 gibi doktora gittik cerenin kontrolü vardı,aslında her sabah uyanınca biraz öksürür alerjiden dolayı ama bide burnu akınca dedim hadi kontrol hakkımızı kullanalım,,zaten bugün 10.gündü neyse gittik bizim doktor içeri 5 hasta birden alır
3 çocuk bronşitti,ilaç yazdı yolladıbir bebek vardı 6 aylık şikayeti 13 gündür kaka yapmıyomuş,neyse daha bunlara sıra gelmemişti ama çocuk hep aglıyodu doktor tam çocugu muane ediyo offf bu kokuda ne dedi:))çocuk o anda doktor korkusundan altına mıçtı
nerdeyse bezinden taşacaktı
doktor dedi tamam beni görmesi bile bu çocuga iyi geldi ilaç vermiyorum
ama dediki 6 günü geçerse yarım fitil verebilirsin bi daha bu kadar bekleme dedi yolladı kadını
sıra bize geldibaktı cerene dediki daha tam iyleşmemiş bricanye devam edecekmişiz
bide calpol verdi
dedim banyo yaptırdım sonra böyle oldu bana dediki cereni sık yıkamıycakmışım 10 gün de bir yıkanıcakmışdedim nasıl olur çocukokula gidiyo 3 günde bir banyo yaptırıyorum çok kirleniyo
olsun dedi 10 gün iyiymiş
çağlanın bişeyi varmı dedidedim yok çokşükür..
biri hastayken digerini bişeyi olmamasına sevineyimmi ne hissedeyim bilemiyorum:26:
gerçi cerenin sık hastalanmasının ilk sebebialerji,ikinciside okul..
dedim kızım bari bugün okula gitme kıyametleri kopardı
eşim okula bıraktı mecbur..
canım geçmiş olsun okulda sık sık hastalanır çocuklar. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor işte. İnşallah okula gitme konusunda hep böyle istekli olur.