iyi geceler kızlar çok yorgun ve uykusuzum işim yokken tarık buğra uyumuşken bende uyuycaktım ama bakmadan edemedim çok gerilerde kaldım yetişemiyorum artık buraya
bi kaç gün annem bende kaldı annemin elinden bütün öğünlerini sorunsuz yedi,hiç karıştırmadı,ev hep derli topluydu,yaramazlık yapmadı halbuki anneme her gün dert yanıyodum telefonda beni yalancı çıkardı bebişim
bu gün annem gitti ağlamalar,dağıtmalar,karıştırmalar benim kuzu benden sıkılıyo galiba halbuki birlikte çokça zaman geçirip oyun oynamaya çalışıyorum ama benimle oynarken çabuk sıkılıyo
bende rahatsızım bi kaç gündür mide ağrım tavan yapmış durumda doktora gittim mide,bağırsak ve kas spazmı dedi kalbime bile vuruyo ağrısı
bi kaç gündür tarık buğra bi şeyler söylemeye başladı çok şükür:)eskiden daha çok konuşuyo kuzum..artık dillenicek galiba
ve evdeki eşyaları işaret ederek isimlerini öğreniyor tek tek herşeyi gösteriyo:)
kakasını haber veriyo ama henüz çişini haber vermiyor denk getirirsem wcye yapıyo gelmezse altına:)
nerden öğrendiyse ellerini kulaklarına koyuyo minicik dilini çıkarıp nanik yapıyo çok sevimli oluyo minnoşum
bi kaç gün önce dr kontrolü vardı iştahının olmadığını söyleyince balıyağı ve içerisinde vitaminler olan bi şurup verdi..onu bitirince propolis ve vitamin olanına geçicekmişiz artık hasta olmadan şu kışı geçirsek diye dua ediyorum
pazar günüde kar yağışı bekleniyomuş çok sevindirik oldum umarım sadece yüksek yerlere yağmakla kalmaz heryer bembeyaz olur
başıma tahlihsiz bi olay geldi kızlar..salı günü komşum elini kesti avuç içi tamamen kesildi..bende yardımcı oldu parmağımda yara vardı ve yara bantınıda sabah sudan ıslandığı için çıkardım yenisini yapıştırmadım..elime kanı bulaştı o anda sadece ıslak mendille sildim sonrasında hemen eve gelip sabunla yıkadım elimi
ertesi gün akşam gelip bana demezmi bana yardım ederken elin kan olmuştu bende hepatit b var diye..şok oldum,sinirlendim,üzüldüm
ertesi sabah hemen hastaneye gittim tahlil yaptırdım dr açık yaradan buşalır ama bulşsa bile hemen testte çıkmaz dedi..180 gün içersinde ayda bir tekrarlayalım testi dedi
o arada aşını yapalım ama bulaşmışsa eğer aşının bi faydası olmaz dedi..ilk dozu bu gün yapıldı,ikincisi 1 ay sonra,3. dozu 6 ay sonra yapılıcak
inş bulaşmamıştır bana çok tedirginim çok
bi geldim çok yazdım yine..tüm anne ve bebişeri öpüyorum herkesin güzel hafta sonu geçirmesini diliyorum ve yatağıma gidiyorum![]()
canımsın çok özledik seni ve x damadımı
neyse sende canını sıkma bence senin yaran kapanmıştır sonuçta açık yara degildi demi canım,,sen yinede kontrollerini ol Allah korusun..birde sana şöyle birşey anlatayım annemin büyük eniştesi hepatitliydi bunun ogluda doktor,neyse oglu izne geliyo banyoya geçiyo orda babasının jiletiyle tıraş oluyo ve yüzünü kesiyo..yüzünü kestigi halde hepatit bulaşmamıştı hatta çok korktular yani düşünebiliyomusun adam doktor bunu yapıyo dalgınlıgına gelmiş..
sende sıkma canını..çok öptüm hem seni hemde x damadımı