canımsın çok teşekkür ederiz.. :)
ben veriyorum arada, uçakmoduna falan da almıyorum. özellikle kreşten eve giderken arabada veriyorum bazen. ama telefon olmasa da ipad le de oynuyo. onun için indirdiğim aplikasyonlar var, ya da video izliyoruz birlikte. çok şey öğrendi. bu aralar finger family şarkısını ingilizce söylüyor. tabii ki de sürekli gözetimimde veriyorum. tv gibi bişey bu da. karşısına oturtup bırakmıyorum yani.. birlikte oynuyoruz izliyoruz. o zaman faydalı olduğunu düşünüyorum. ve süre de önemli tabi..
çok geçmiş olsun kujum. allah şifa versin
oyy regl sancısı gibisi yok. çok geçmiş olsun. biz de öptük
çok güldüm tükürüklü pastaya yaaa.

yiyin canım nolcak. insan çocuğunun tukurugunden iğrenir mi
bilmiyorum ama kızlar kbb diyo vardır bi bildikleri.. sen de kbb ye götür. geçmiş olsun.
arkadaş ne hamaratsınız ya. ben olsam üşenip otururdum evde.. maşallah

üzüldüm ama senin için üzüldüm... geçmiş olsun. hatalarını anlayıp düzelterek çıkar umarım doğuma kadar da yanınızda olur inşallah
izliyim ben de
oyy.. geçmiş olsun ve allah sabır versin turuncu.. salla gitsin
oh iyi etmişsin.. defne memeyi bırakmış olmasına rağmen gördü mü "meme" diye bağırıyo.. kolumu boynumu emmeye başlıyo

sıpalar çok tatlı yaa.. tabi bi de elini yakamdan içeri daldırışları var ki sorma
iş konusunda hayırlısı olur inşallah. çemkirmekle iyi yapmıssın ama. farkına varmalarını sağlamıssın en azından
çok geçmiş olsun.. kaşla göz arasında oluyo zaten
maaşallahhhhh
öff evet yaaa.. ne sıkıcı bi durum..
oh oh mersin sana iyi gelecek.. kararların için bişey diyemiyorum ama sen bilirsin tabi en iyisini..
sağol tatlım ya. çok şükür hiçbişey kalmadı. hafif bi kızarıklık vardı kan oturmuş gibi ama o da gecti gitti..
boşuna beykoz dümen olmadı senin adın :)
canım defnenin parmakları banyo kapısına sıkışmıştı ama çok şükür bişeyi yok..
tarık buğra da camın dibine sandalye çekip çıkmış.. allahtan önü balkon olan cammış..
ne güzel yaa..
bakalım ne öneriler gelecek. ben de merak ediyorum
çok geçmiş olsun ikisine de..
kıyamam kuzuma yaa.. inşallah ciddi bişey değildir canım