kızlar nasılsınız ne güzel büyümüş göbüşlerinizzzz
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
Canım hiç kafana takma.. bende aynı senin gibi düşünüyordum.. Ama dediğin zamanlarda uyutmaycak kadar hareketlei bi bebek olacağını sanmam :)
Ben 22. Haftada net hissettim. Her bebeğin duruş şekli farklı.. kendini ve bebişini üzme hiç : )
Ben Yeşilköy international hospital e gidiyorum canım. Allah nasip kısmet ederse doğumuda orada yapıcam
Canım ben 140 üst limit diye biliyorum.
canım ben özel çapa medilife hastanesine gidiyorum doktorum opr. dr. fahriye ayık sezer memnunum canım
arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı(
doğum fiyatlarını öğrendin mi peki canım???
arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı(
pokahontas bende International'da doğum yapacağım hayırlısıyla :) Doktor olarak Moşe Benhabib'e gidiyorum ancak International'dan yasa yüzünden ayrılmak zorunda kaldı . Senin doğum zamanın ne zaman denk geliyor :)
Canım hiç kafana takma.. bende aynı senin gibi düşünüyordum.. Ama dediğin zamanlarda uyutmaycak kadar hareketlei bi bebek olacağını sanmam :)
Ben 22. Haftada net hissettim. Her bebeğin duruş şekli farklı.. kendini ve bebişini üzme hiç : )
bu arada bende 16 haftadan beri hissediyorum ama başlarda seyirme gibiydi şimdi şimdi daha bi netleşti hareketleri
düzensiz olması normalmiş mesala dun çok harekliydi bugun biraz sakin.
önemli olan 7. aydan sonra hareketlerinin düzenli takip edilmesi. çünkü daha kasları yeni yeni oluşuyo tam olarak
hissedebileceğimiz hareketleri nadir olur. eşime hala hissettiremedim bi türlü mesala tam diyorum gel elini koy sanki
hissedioymu ne hemen duruyo keratanazlı bi kız benimki kesin
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bebeğin hareketlerini tam olarak hissedemeyenlerdenim ki senden çok ileride gebeliğim.Doktora her gittiğimde sorduğum soruydu bebeğin hareketlerini çok ii hissetmemem.Doktorun açıklaması 1.İlk gebeliklerde 24 haftaya kadar hissetmeyebilirsin 2.Bebeğin pozisyonu çok önemli,kaldı ki benimki gibi ters makat aşağı duruyorsa bebek daha geç de hissedebilirsin. 3.Başkalarını söylediklerine inanma,dediği aynen şu ''bazen 12.haftalarındaki gebelerim geliyo,bebeğin hareketlerini hissettiğini söylüyo,tıp kitaplarında adı yok bunun.Sen de forumlarda okumuşsundur,şu 10 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum v.s.
Her hamilelik kendine özgüdür.İçini ferah tut.
Whycry - Turkey "Bebeğim Neden Ağlıyor?"
Anne Bebek fuarına davetiye için yapmanız gereken çok basit.
Sayfamıza kazandıracağınız her beş beğeni size bir davetiye kazandıracak.
Sizin referansınızla sayfamızı beğenen arkadaşınızın isminizi sayfamıza yazması yeterli.
Fuarda görüşmek üzere :)
https://www.facebook.com/#!/pages/Whycry-Turkey-Bebeğim-Neden-Ağlıyor/175137469192383
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
bende hisar hospital e gidiyorum muhtemel doğumuda orda yapıcam Allah kısmet ederse ...
aaaa ölemi canım:)senin doktorunuda tanıyorum:) benim muhtemel doğum tarihim 17 mayıs.. doktorumda ilknur çitil..senin doğum zamanın ne zaman? normal mi sezaryenmi düşünüyorsun canım?
bende bugün alt değiştirme aldım battaniyeli 28 tl ucuz mu pahalı mı pek karar veremedim ben çok paralar vermek istemiorum çünkü
Eki Görüntüle 327499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?