2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bebeğin hareketlerini tam olarak hissedemeyenlerdenim ki senden çok ileride gebeliğim.Doktora her gittiğimde sorduğum soruydu bebeğin hareketlerini çok ii hissetmemem.Doktorun açıklaması 1.İlk gebeliklerde 24 haftaya kadar hissetmeyebilirsin 2.Bebeğin pozisyonu çok önemli,kaldı ki benimki gibi ters makat aşağı duruyorsa bebek daha geç de hissedebilirsin. 3.Başkalarını söylediklerine inanma,dediği aynen şu ''bazen 12.haftalarındaki gebelerim geliyo,bebeğin hareketlerini hissettiğini söylüyo,tıp kitaplarında adı yok bunun.Sen de forumlarda okumuşsundur,şu 10 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum v.s.
Her hamilelik kendine özgüdür.İçini ferah tut.

pokahontas bende International'da doğum yapacağım hayırlısıyla :) Doktor olarak Moşe Benhabib'e gidiyorum ancak International'dan yasa yüzünden ayrılmak zorunda kaldı . Senin doğum zamanın ne zaman denk geliyor :)

beşik ya da odaya karar veren var mı ? bende aldığım cicişleri sizlerle paylaşmak istiyorum ama henüz yayınlayamıyorum
taşınabilir puset çok gereklimi ya da ne kadar kullanılıyor bir fikri olan var mı?

arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı (

Bende Memorial Hizmet Bahçelievlerde doğum yapacağım.. Dr. Sait Halil'de

arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı (

bende hisar hospital e gidiyorum muhtemel doğumuda orda yapıcam Allah kısmet ederse ...

aaaa ölemi canım:)senin doktorunuda tanıyorum:) benim muhtemel doğum tarihim 17 mayıs.. doktorumda ilknur çitil..senin doğum zamanın ne zaman? normal mi sezaryenmi düşünüyorsun canım?

Son düzenleme:

Tsk ederim cnm verdigin cevap icin. Bizimki sakin yapili demek ki o iyi olsun yeter ki ben beklerimm kuzumu...

Aynen benimkide oyle cok hafif tam aha kimildiyoo sanirim dedigim anda durakliyor... Tabi bende baska birseye bagliyorum iste bagirsakdir sudur budur diye.

Bende her defasinda soruyorum doktoruma hala net hissedemedim diye oda acele etmememi sabirli olmami ve en onemlisi baskalarinin dediklerine kulak dikamami soyluyor. Nedense herseyi abartmayi seven bir toplumuz...

24 haftaya hic birsey kalmamis azicik sabredeyim bari (boyle kandiriyorum kendimi).

Evet seninde dedigin gibi 10-12 haftalik hamile olupda ben hissediyorum bebegimi diyen o kadar cok ki bu sefer insan kendini sorguluyor ister istemez yoksa bende annelik duygusu diye birsey yok mu bebegime cok mu sogugum filan diye. En guzeli kulak dikamak

canım saol ama yarın sonmuş bi firma tel verdi gelince arayın ben sizi aldırırım demişti, bakalım o gün teli açık olur inş :)

merhaba mayıs anneleri,bende mayıs sonu haziran başı gibi bekliyorum bebeğimi.

şimdi detaylı ultrason araştırıyorum,Ümraniye Radistanbul'da yaptıran ve memnun kalan-kalmayan varmı acaba ?

şimdiden teşekkür ederim,hayırlı doğumlar herkese...

cnm hosgeldin hiç korkma bende senin gibi takıntı yapmıstım herkez babaları bile hissediyor kıpır kıpır derken ben gaz gibi pıt pıt tarzında seyler hissediyordum ve acaba yolunda gitmeyen seylermi var die telaş yaptım ve suan 23hafta 4günlük hamileyim yeni hissediyorum net olarak yani içini ferah tut kendini üzme cnm

aaaa ölemi canım:)senin doktorunuda tanıyorum:) benim muhtemel doğum tarihim 17 mayıs.. doktorumda ilknur çitil..senin doğum zamanın ne zaman? normal mi sezaryenmi düşünüyorsun canım?

:) benimkide 11 Mayıs'a denk geliyor şuanda normal düşünüyorum bir aksilik olmaz ise hayırlısı valla , 2 kere açık kist ameliyatı geçirdim sezeryan gibi ancak şimdi olursa normal olmasını istiyorum :)

Senin düşüncen ne sen nasıl olsun istiyorsun canım :)

bende bugün alt değiştirme aldım battaniyeli 28 tl ucuz mu pahalı mı pek karar veremedim ben çok paralar vermek istemiorum çünkü

Eki Görüntüle 327499

Günaydın kızlar, görüşmeyeli nasılsınız, beni soracak olursanız Allah' çok şükür iyiyim:)) eski mektuplar gibi oldu.
Canım aldığın bu takımdan hafta sonu sordum ben 40tl dediler daha da ucuzunu bulsam 30-35 arası ancak olur, iyi almışsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…