benim ve bebeğim için dua eden ve iyi dileklerini söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dün doktora gittim bebeğimin kafasındaki kist geçmiş 2li test ve 3lü testi bide ona gösterdim sonuçlar gayet iyi dedi bebeğimide gördüm doktorum çok begendi çok güzel ve cok saglıklı bir bebek dedi ALLAHAIMA ŞÜKÜRLER OLSUN içim çok rahatladı yinede dualarınızı eksik etmeyin doktorumu değiştirdim bu arada
benim ve bebeğim için dua eden ve iyi dileklerini söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dün doktora gittim bebeğimin kafasındaki kist geçmiş 2li test ve 3lü testi bide ona gösterdim sonuçlar gayet iyi dedi bebeğimide gördüm doktorum çok begendi çok güzel ve cok saglıklı bir bebek dedi ALLAHAIMA ŞÜKÜRLER OLSUN içim çok rahatladı yinede dualarınızı eksik etmeyin doktorumu değiştirdim bu arada
Anladım canım.. hayırlısı olsun bakalım :).. çalışıyor musun ?
gözün aydın canım. demiştim sana herşey çok güzel olacak
maşallah maşallah Allah sağlık versin miniğine...
amin cümlemizinkine saglık versin ALLAHIM buarada 23 haftalık oldu 30cm 565.3grm sizce nasıl
maşallah cnm tam olarak kaç hafta kaç gün benim boyunu soylemediler yazmıyor daamin cümlemizinkine saglık versin ALLAHIM buarada 23 haftalık oldu 30cm 565.3grm sizce nasıl
canım ben 22+1 de gittim doktora 27 cm 527 gr dı gayet iyi http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikhaftafetus.html bu linktende bazen ne kadar olmuştur die takip ediyorum
o link açılmıyo denedim ama
maşallah cnm tam olarak kaç hafta kaç gün benim boyunu soylemediler yazmıyor da
168 canım. ben 11 kilo aldım ama bana herkes çok kilo almadığımı göstermediğimi söylüyor
Canım zaten sadece ilk birkaç ay için alacam bu beşiği, zaten oda yapıcaz, aslında hiç almayacaktım ama sonra almak istedim ilk aylarda nerde yatacak bebiş odası olacak ama olduğum yer yazın çok sıcak serin yerde yatırmam için yatması için beşik vs şart olduğundan alıyorum ve daha sonra kardeş düşündüğümüz için olsun dedim , sabitleme çubuğu varmış bırakıp giderken sabitlersin için rahat eder diye düşünüyorum. Çilek mobilya konusunda çook memnun olan da var tavsiye etmeyen de var ve açıkçası bulunduğum yerde alabileceğim başka marka yok, dandik şeyler var neredeyse aynı fiyat bu yüzden odasını da çilek baby dream almayı planlıyorum.
ortalama 3 çocuk düşünüyorumher bebiş ilk 3 yılını geçirse odada en fazla 10 yıl kullansam bile yeter kendini çoktan amorti etmiş oluyor. Şuan için böyle düşünüyorum
bende tam 8 kılo aldım 55tım 63 oldumm sıstıkce sısıomm vallaaa catlakları başlayan varmı ya?
o link açılmıyo denedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?