2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım. demiştim sana herşey çok güzel olacak

maşallah maşallah Allah sağlık versin miniğine...

Anladım canım.. hayırlısı olsun bakalım :).. çalışıyor musun ?

Temmuzda isten istifa etmiştim ,cok yogun çalışıyordum gece gündüz demeden garip bir tempom vardı .Eylül gibi is aramaya baslarım derken hamile kaldım bu nedenle çalışmıyorum suanda herhalde daha 1,5 senede çalısmam:))) sen çalışıyormusun ?

Gözünüz aydın maşallah...
Rabbim hepimizinkine sağlık sihat versin hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inşalah...

merhaba kızlar;
2 haftadır sizden ayrı kaldım. başıma neler geldi neler
işten zorunlu olarak rapor aldım amirimle tartıştıgım için evdede internet yok giremedim uzun süredir neler yaptınız bu sürede bilmiyorum umarım herkes iyidir

selamunaleykum kızlar nasılsınız?gecmısı okuyamadım cok fazla Allah'ım hepımızın bebısıne saglık sıhhat versın ınsallah dun bende doktordaydım bugunde oyle dun dortlu usg vardı renklı gostermedı doktor sert bırıne benzıyodu teklıfte edemedım kılosu 416 gram boyu da 35 cm bu arada mantar oldum kızlar yaaa acayıp kasınıyorum bugunde tekrar o yuzden gıttım doktora ılac yazdı bana ınsallah gecer cok fena bısey

siz gene ii kilodaymışsınız ben 168 boyundayım 75 kilo ile hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim ve 80kiloyum artı çatlaklar benden sorulur kakao yağı iyi geliyo en şişko anne benim galiba

6 yaşındaki kızımın odasını ayırırken çilek mobilyadan aldık odasını.çok memnunum ve çok kaliteli bence. bilseydim ilk karyolasını da çilekten alırdım.tavsiye ederim canım

benımde besık almam lazım ama uyduruk bısey oyle oda yapalım dıyoruz bızde sonra abımız besıgını vermez kıskanır o yuzden onu yerınden oynatmayalım dıyoruz bır an evvel karar vermek lazım hayırlısı olsun valla

bende tam 8 kılo aldım 55tım 63 oldumm sıstıkce sısıomm vallaaa catlakları başlayan varmı ya?

ben bıtek catlak kremı lireac kullanıyorum nemlendrıcı suruyorum sureklııı kakao yagı bebe yagı hıc kullanmadım arkadasın 6.ayda baslamıss tırstım vallaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…