Eki Görüntüle 327993
kızlar bu beşiği almayı düşünüyorum. yakından bakıcam güvenliyse alıcam sizce nasıl. Çok araştırdım fiyat kalite olarak en iyisi bu hem elimin altında çilek. sırf ekrandan görüp netten sipariş vermeye cesaret edemedim. Şuanki fiyatı 240 tl pazarlıkla belki biraz daha inebilir.
mağazanın adı demstock outlet ( ayrıca optimum alışveriş merkezi içindede var ama orada pek ürün yok ) 3-4 katlı bi bina ilk katta ayakkabı çanta falan var 2.kat bebek kıyafetleri fiyatının değişeceğini sanmamda belki beden olarak bulamazsın sepete atmışlar seçiosun.
ya arkadaşlar siz sadece beşikmi alacaksınız yoksa bebek odası şeklindemi alacaksınız
siz gene ii kilodaymışsınız ben 168 boyundayım 75 kilo ile hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim ve 80kiloyum artı çatlaklar benden sorulur kakao yağı iyi geliyo en şişko anne benim galiba
beşik ve kıyafetler için çok erken diyorlar daha ama benimde kafam karıştı
kızlar wın,jet kullanan varmı
-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-Ordan create seçiyoruz.
-Maternity_and_Pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-Days and weekends seçeneğine giriyoruz
-Full size ticker ı seçip next diyoruz.
-Step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-Sonra next diyerek Step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-Next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last Menstrual Period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-Next diyoruz.
-Ekranda çıkan satırlarda "For Websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-Code snippet: Image URL diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.
ben bilgisayarıma yapılışını kaydetmiştim bak lazım oldu işte :)))
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
ARTEPE MOBLYA - SAMSUN - GEN ODASI - SAMSUN GEN ODASI
model kristal bebek odası...
işte bizim oda takımımız...tabii bizim pembe değil mavi duvarlarımız olacak...
prenses iyiki mesajını gördüm.2 gündür bende bu beşiği araştırıyordum.markası çilekmi yanlış mı anladım.markası ve netteki adresi nedir yazarmısın.
Temmuzda isten istifa etmiştim ,cok yogun çalışıyordum gece gündüz demeden garip bir tempom vardı .Eylül gibi is aramaya baslarım derken hamile kaldım bu nedenle çalışmıyorum suandaherhalde daha 1,5 senede çalısmam:))) sen çalışıyormusun ?
-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-Ordan create seçiyoruz.
-Maternity_and_Pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-Days and weekends seçeneğine giriyoruz
-Full size ticker ı seçip next diyoruz.
-Step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-Sonra next diyerek Step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-Next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last Menstrual Period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-Next diyoruz.
-Ekranda çıkan satırlarda "For Websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-Code snippet: Image URL diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.
ben bilgisayarıma yapılışını kaydetmiştim bak lazım oldu işte :)))
sağol canım allah razı olsun ama dediğin gibi
işte insanın elinde değil ilk bebeğimde
beni tutamayp gittiği için çok korkuyom
bu arada ağrı olduğu zaman doktor parol kullan demişti
mecbur kaldım kullandım cnm
selam kızlar perşembeden beri ancak girebildim artık evdeyim, ama evdede bilgisayarda çalışıyorum, home ofis sistemini oturtana kadar bikaç gün geçti,
geçmişi okuyup ole yazıyım dedim ama baktım olacak gibi değil, dayanamadım bugün,,,cuma günü kontrolüm vardı kızlar, bebişim kocaman olmuş 542gr boyuda 28cm olmuş maşallah,,,doktor resim almak istediğinde yine elini yüzünün önüne koydu utangaç kızım benim napalım iyi olduğunu öğrendik ya önemli olan o...ogün tetanozuda olacaktım ama sağlık ocaklarına yeni sistemler gelmiş baya uğraştık falan filan yapmadılar,2 hafta sonraya gel dediler...ayrıca doktorumda 2 hafta sonrasına şeker yüklemek için çağırdı, şimdilik bukadar, sizi takip ediyorum ama buara pek yazamıcam sanırım hepinizi çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?