2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

prenses iyiki mesajını gördüm.2 gündür bende bu beşiği araştırıyordum.markası çilekmi yanlış mı anladım.markası ve netteki adresi nedir yazarmısın.

cnm gıttım aldım emzırme sutyenı cok tsk ederımm

ya arkadaşlar siz sadece beşikmi alacaksınız yoksa bebek odası şeklindemi alacaksınız

ben dün hem bebek odasını aldım sallanan besık hemde kraftın otomatık sallanan besık ve mama sandalyesını aldım ılk zaman yanımda yatar dıye hemde ılerde mama sandalyesı olarak kullanmak ıcın

siz gene ii kilodaymışsınız ben 168 boyundayım 75 kilo ile hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim ve 80kiloyum artı çatlaklar benden sorulur kakao yağı iyi geliyo en şişko anne benim galiba

bende boyum 1.74 73 ile kaldım ılk zaman cok bulantı ve kusmaktan 70e dustum suanda 78 kıloyum cok hızlı bı sekılde kılo alıyorum bakalım kac ıle gıdıcem bende sendenım cnm:)

beşik ve kıyafetler için çok erken diyorlar daha ama benimde kafam karıştı

walla oyle dıyorlar ama suan fazla agırlasmadan herseyı hazır olsun ıstıyorum cunku bır ay sora dahada agırlasıcaz gıt gıde zor olucak gezıp bakmamaız hazırlamamız ben sımdıden aldım odası 15 gun sora gelıcek zaten hemen gondermıyorlar eger sıpars verırsen.

çok teşekkürler

merhaba
hiç panik yapma canım.23+2 deyim.21.haftalarda ufak ufak hissetmeye başladım.bende çok üzülüyodum çünkü özellikle annem ve kayınvalidem endişeyle bakıyodu suratıma...bebeğim kız ve erkek bebek taşıyan anneler kızlara göre daha erken hissediyomuş.bir diğer etken de kilona bağlı.çok kilon varsa hissetmek daha zor olurmuş...
haa bu arada kızımın ilk hareketlerini hissettikten 1 hafta sonra,bebeğin 2 gün boyunca kıpırdamadığını farkettim ve korktum.dr a gittim ultrasona girdik.bizimki gülerek poz veriyodu bize:)bazen hissedilmez dedi dr.çok yorulma,tatlı tüket,magnezyumu aksatma hatta hissetmediğin günler 2 tane iç magnorm u dedi..

23. haftadayım yeni yeni hisetmeye başladım. Doktorum ilk gebelik olduğundan normal olduğunu söylüyor. Kişiden kişiye de değişiyor sanırım. İlk etapta karnında bir baloncuk varmışta patlıyomuş gibi hissediyordum, bu hafta hafif tekmeleme şeklinde :)

prenses iyiki mesajını gördüm.2 gündür bende bu beşiği araştırıyordum.markası çilekmi yanlış mı anladım.markası ve netteki adresi nedir yazarmısın.

ben de yatak odasına koymak için bu beşikten aldım.hep böyle bişey arıyodum ve en uygun çilekten buldum.içini de aldım...

anladım canım hayırlısı olsun :) evet ben çalışıyorum bankacıyım..

çok teşekkür ederim :) yaptım bende

cok gecmis olsun canim,allah bebeklerimizi bize bagislasin insallah sende dikkat et daha once bebegini kaybetmissin allah bi daha yasatmasin

selam canim ,bende bugunlerde pek giremiyorum soyle bir bakip cikiyorum ,masallah kizina ne guzel buyumus ,insallah hep boyle guzel haberler aliriz

ara sıra çok şiddetli baş ağrım oluyor ve 2 gün sürdüğü oluyor ...ilaç kullanmak istemiyorum siz neler napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…