tabi tabi 2li test 4lü test yaptırdım.doktorun bahsettiği hipotiroid ,kan sayımı vs galiba ama detaylı bilen var mı yada yaptıran diye merak ettim.
ara sıra çok şiddetli baş ağrım oluyor ve 2 gün sürdüğü oluyor ...ilaç kullanmak istemiyorum siz neler napıyorsunuz?
bebeğinin kilosu normalse canım bişey olmaz az kilo alman önemli olan bebeğinin saglıgıselam canım ben 52 ile başladım geçen hafta 53 olmuştum bu hafta daha tartılmadım ama kilo almış gibi hissetmiyorum acaba bende bi sorun mu var??? 5.5 ayda 1 kilo az değil mi?
herkeze merhabalar herkes iyi inşallah
bizi soracak olursanız ikigündür hiç iyi değiliz :26::26::26:
pazar akşamı gece yarısı lavaboya giderken yine durup dururken
kan lekesi gördüm çok korktum oturup ağladm
eşim uyandı ne oldu diye anlattım böyle bi durum var diye korkma inşallah bişi yoktur
dedi neyse ogün sabaha kadar hiç uyuyamadım dün içim rahat değildi hiç
gideyim bi sağlık ocağınada bari bebeğin kalp atışını duyum diye
kaç gündür bebeğim çok sessizdi eltimi altım sağlk ocağına gittim hemşire
baktı ve bana nabzı çok hızlı atıyo yani kalbi hemen burdan kendi doğum
doktoruna git dedi birşey olmuşta olabilir demezmi
yüreğime indi ağlayarak eve döndüm o sırada elti eşimi aradı hemen ge
l onu şimdi hastaneye götür dedi sonra eşim geldi kızlar hastaneye gittik normalde gittiğim hastane
randevusuz almazlar içeri sözde acil olarak gittik saat3 gittik
bizi saat7buçukta aldılar bende o korku stres açlık mahf oldum neyse içeri
aldı doktora anlattım baya bi baktı gayet iyi bişi yok dedi allahım şükürler olsun
kendime geldim ama okadar yorgunluk ve uykusuzluktan gece başım feci ağrıyodu
enson dayanamadım gece yarısı bi parol attım sonra dalmışım uykuya
iki günüm bana zehr gibi geçti kızlar bu arada doktorumdan renkli kağıt istedim
bakın buda benim minik prensesimEki Görüntüle 328161
cnm gıttım aldım emzırme sutyenı cok tsk ederımm
oooo sevindim güle güle eskitmek nasip olsun inş.
herkes eyüp ekici dedi banada ama o radyolog ben kadın doğum prof ayrıca riskli gebelik uzmanı olsun istedim bu işin ehli koru hastanesi hemde hastanenin sahibi ortagı yani aydan biri ye gittim gaziden emekli süper bi bayan 300 tl eyüp beyde öyle sanırım cihazın ankarada tek olduğunu söyledi dev ekran da oğlışumun heryerini hem anlattı hem gösterdi hem resmini hem cd sini verdi çok şükür herşey yolunda 12 mayıs doğum dedi bakalım kısmet artık
günaydın herkese kızlar magnorm suda eritilip içilen vitamin kullananınız var mı dün bana doktorum verdi.
günaydın herkese kızlar magnorm suda eritilip içilen vitamin kullananınız var mı dün bana doktorum verdi.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım güzel annecikler
bugun hastanede yanımıza neler almamız gerktiğini konussak biraz olurmu fikir olurr hepimiz için öncelikle kendimiz için neler almalıyız nasıl pijama tercih etmeliyiz neler yapmalıyız ben sadece pijama alırım diodum ama annem muhakak gecelik olmalı diyorr siz neler alıyorsunuz kndinizee fikirlerinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?