2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tabi tabi 2li test 4lü test yaptırdım.doktorun bahsettiği hipotiroid ,kan sayımı vs galiba ama detaylı bilen var mı yada yaptıran diye merak ettim.

evt cnm olabilir kan degerlerin demir eksikligine falan baktır die demiştir troid falanda bakılıyor basta bakıldı bana sonra bakmadılar gidip yaptır cnm

selam canım ben 52 ile başladım geçen hafta 53 olmuştum bu hafta daha tartılmadım ama kilo almış gibi hissetmiyorum acaba bende bi sorun mu var??? 5.5 ayda 1 kilo az değil mi?
bebeğinin kilosu normalse canım bişey olmaz az kilo alman önemli olan bebeğinin saglıgı

maşallah miniğine dikkat et kendine iş falan yapma kanaman kesilene kadar

Merhaba arkadaslar bayadir düzenli takip edemiyorum umarim bebekleriniz ve siz afiyettesinizdir.
Ben bu hafta ayrintili ultrason yaptiricam.ankaralı arkadaşlar nereyi tavsiye edersiniz.renkli olsun ve sağlam olsun istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum...

herkes eyüp ekici dedi banada ama o radyolog ben kadın doğum prof ayrıca riskli gebelik uzmanı olsun istedim bu işin ehli koru hastanesi hemde hastanenin sahibi ortagı yani aydan biri ye gittim gaziden emekli süper bi bayan 300 tl eyüp beyde öyle sanırım cihazın ankarada tek olduğunu söyledi dev ekran da oğlışumun heryerini hem anlattı hem gösterdi hem resmini hem cd sini verdi çok şükür herşey yolunda 12 mayıs doğum dedi bakalım kısmet artık

Canım cevabın için tekler ama 300 tl çok fazla benim için:2: limitim 150 tl.

hımm rica ederim canım o zaman doğum evinden felan randevu al derim orda sanırım ücretsizde yapılabiliyor ama tarihi ileri veriyolar geç kalmadan randevu alabilirsen ücretsizde bakılabilir tabi son karara senin hayırlı haberler inşallah canım

edan cok gecmis olsun cnm,cok dikkat et kendini yoracak seyler yapma sakin.birde ben en cok seni o kadar saat bekletmelerine takildim.sonucta acil birsey bu hic bekletmeden bakmalari gerekirdi...

deniz123bebeginin iyi olmasina cok sevindim.canim iyi haberlerle dondun bak bosyere kaygilanip kendini de bebisini de uzme

omerveramobende surekli bas agrisi cekenlerdenim ama simdiye kadar hic ilac icmedim.kahve bana cok iyi geliyor.onceden cok sevdigim ve ictigim icin icmeyincede bazen bas agrisi yapabiliyor.ama onun haricinde 1 saatlik yola ciksam bile bas agrisindan duramiyorum.kahve ve bi arkdsmiz daha soylemsiti elma cok iyi geliyor.

günaydın herkese kızlar magnorm suda eritilip içilen vitamin kullananınız var mı dün bana doktorum verdi.

günaydın bende var o ilaçtan. kontrol amaçlı başka bi dr gitmiştim geçen ay bana magnezyum kullanıyormusun dedi, hayır deyince yazıyorum günde bir defa iç rahatlatır seni dedi. bikaç tane içtim daha da içmedim bende kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyordum.

günaydın herkese kızlar magnorm suda eritilip içilen vitamin kullananınız var mı dün bana doktorum verdi.

günaydın canım ben kullanıyorum son kontrole gitiğimde bacağımda kasılmalar olmustu doktorum verdi ayrıca kalsiyumda kullnıyorum suda eriyen bunları ayın basından buyana kullanıyorum bunu dısında vitamin ve demir+folikasit olan bir şurup kullnıyorumm canım

kızlar günaydın nasılsınız bakalım güzel annecikler
bugun hastanede yanımıza neler almamız gerktiğini konussak biraz olurmu fikir olurr hepimiz için öncelikle kendimiz için neler almalıyız nasıl pijama tercih etmeliyiz neler yapmalıyız ben sadece pijama alırım diodum ama annem muhakak gecelik olmalı diyorr siz neler alıyorsunuz kndinizee fikirlerinizi alayım

günaydınnnn arkadaşlar , bugun çok keyifsizim ama bi nedeni yok

günaydın canım sanırım iki çift pijama ve bir gecelik yeterli olur , bide hastaneye giderken ve çıkarken eşofman takımı giyerim diye düşünüyorum ben daha rahat olur ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…