günaydın canım sanırım iki çift pijama ve bir gecelik yeterli olur , bide hastaneye giderken ve çıkarken eşofman takımı giyerim diye düşünüyorum ben daha rahat olur ,
mantıklı bende hep bunu düşünüyorum asıl olmalıyız neler duydum anlatamam doğuma gidekrn kuaföre gidip fön cektiren makyaj yapan kadınalrın hikayelerini dinledim hayranım böle bayanlara ne kadar bakımlılar tüm bu streste bile bunu düşünebiliolar amaaaaaaaaaaaaa doğumdan cıktığımda föne aitt bişi kalmmsıtı diede devam ediyorlar
günaydın canım bebişinden kocaman bi tekme ye de keyfin yerine gelsingünaydınnnn arkadaşlar , bugun çok keyifsizim ama bi nedeni yok
kızlar günaydın nasılsınız bakalım güzel annecikler
bugun hastanede yanımıza neler almamız gerktiğini konussak biraz olurmu fikir olurr hepimiz için öncelikle kendimiz için neler almalıyız nasıl pijama tercih etmeliyiz neler yapmalıyız ben sadece pijama alırım diodum ama annem muhakak gecelik olmalı diyorr siz neler alıyorsunuz kndinizee fikirlerinizi alayım
herkese mutlu sabahlar
günaydın herkese kızlar magnorm suda eritilip içilen vitamin kullananınız var mı dün bana doktorum verdi.
bugun hastanede yanımıza neler almamız gerktiğini konussak biraz olurmu fikir olurr hepimiz için öncelikle kendimiz için neler almalıyız nasıl pijama tercih etmeliyiz neler yapmalıyız ben sadece pijama alırım diodum ama annem muhakak gecelik olmalı diyorr siz neler alıyorsunuz kndinizee fikirlerinizi alayım
günaydınnnn arkadaşlar , bugun çok keyifsizim ama bi nedeni yok
:))) ben o konuda kardeşime sıkı sıkı tembihledim doğumdan çıkınca bana maşa yaparsın diye :)) bakalım inşallah halimiz olur , ama bende duydum bi arkadaşımın arkadaşı doğuma giderken saçını balıksırtı ördürmüştü kuaföre ve french yaptırmıştı :)
walla inş imkanım olurda iki rekat namaz kılıp öyle giderim artık doğumdan çıkınca hafif bi makyaj yaparım :)
GÜNAYDIN hanımlarr. kızım hastaydı 4 gecedir uyumuyoduk cumadan beri. dün gidip dr da rapor aldım. çok yorgun düştük ikimizde. işe gitmiyorum bakalım pazartesine kadar tembellik yapcam inşallahhh
günaydın canım bebişinden kocaman bi tekme ye de keyfin yerine gelsin
sabahtan beri kıpır kıpır zaten :)
geçmiş olsun canımmm bol bol dinlenin evinizde bu soğukta oh ne güzel çok özendim ya((
günaydınnnn arkadaşlar , bugun çok keyifsizim ama bi nedeni yok
gunaydin benim tum arkadaslarim hep dugmeli gecelik al dediler.cok sik ayni zamanda elbise gorunumde cok guzel gecelikler var pijama cok kullanisli degil dediler.hepsi 2 pijama 1 gecelik goturmus.sonra evden bi gecelik daha istemisler,cikarkende elbise giy dediler soyunup giymesi rahat oluyor diye.ben gecenlerde hastanede ne gerekli diye arastirip buraya yazdim.tekrar yazim eksik varsa sizde soyleyin tamamlayalim.
• Mevsime uygun bir sabahlık. Özellikle doğum sonrası ilk yürüyüşlere uyumlu olmasında fayda var.
• Rahat topuksuz bir terlik.
• Bebeğinizi kucağınıza alır almaz emzirmeye başlayacağınızdan emzirme sütyeni size kolaylık sağlayacaktır. 2-3 adet olması
yeterlidir.
• Anne sütünü artırıcı içecekler doğum sonrası odanızda bulunması gerekenler arsında.
Doktorunuzun da tavsiye ettiği çay, meyve suyu gibi içecekler sizirahatlatır.
• Emzirme atleti sırt tutulmasını önleyebilir.
• Hamilelik kilotu. Bu ürün doğum öncesi ve sonrası kullanabileceğiniz sizeözel tasarlanmış bir iç giyimdir.
• Mevsime uygun çorap.
• Tarak, saç bandı, saç bandı.
• Hijyenik ped. Ne şekilde doğum yaparsanız yapın sonrasında kanamanız olacaktır.
• Göğüs pedi.
• Gögüs ucu kremi.
• Islak mendil. Alerji yapmayan alkolsüz mendiller tercihiniz olsun.
• Dİş fırçası-macunu.
• Makyaj için malzemeler. Bebeğiniz ve siz o an çok güzelsiniz ama fotoğraflarda daha renkli görünmek isteyebilirsiniz.
• Fotoğraf makinası, kamera
• Gelen misafirlere vermek için bebek ikramları
• Bebek odası ve kapısı için süslemeler
• Kimliğiniz, sigorta kartınız, gerekli yasal belgeler
canim benim de hem keyfim yok hemde mide agrisindan duramiyorum onun icin surekli bebek esyalrina bakiyorum cok guzel vakit geciyor
zeynolim gecmis olsun canim kizosuna.sende evin keyfini cikar.
GURDAMAR BEBE (GDB) bambu beşik
besik dusunenler bi baksin belki lazim olur.ben dusunmuyorum ama belki isinize yarar
gunaydin benim tum arkadaslarim hep dugmeli gecelik al dediler.cok sik ayni zamanda elbise gorunumde cok guzel gecelikler var pijama cok kullanisli degil dediler.hepsi 2 pijama 1 gecelik goturmus.sonra evden bi gecelik daha istemisler,cikarkende elbise giy dediler soyunup giymesi rahat oluyor diye.ben gecenlerde hastanede ne gerekli diye arastirip buraya yazdim.tekrar yazim eksik varsa sizde soyleyin tamamlayalim.
• Mevsime uygun bir sabahlık. Özellikle doğum sonrası ilk yürüyüşlere uyumlu olmasında fayda var.
• Rahat topuksuz bir terlik.
• Bebeğinizi kucağınıza alır almaz emzirmeye başlayacağınızdan emzirme sütyeni size kolaylık sağlayacaktır. 2-3 adet olması
yeterlidir.
• Anne sütünü artırıcı içecekler doğum sonrası odanızda bulunması gerekenler arsında.
Doktorunuzun da tavsiye ettiği çay, meyve suyu gibi içecekler sizirahatlatır.
• Emzirme atleti sırt tutulmasını önleyebilir.
• Hamilelik kilotu. Bu ürün doğum öncesi ve sonrası kullanabileceğiniz sizeözel tasarlanmış bir iç giyimdir.
• Mevsime uygun çorap.
• Tarak, saç bandı, saç bandı.
• Hijyenik ped. Ne şekilde doğum yaparsanız yapın sonrasında kanamanız olacaktır.
• Göğüs pedi.
• Gögüs ucu kremi.
• Islak mendil. Alerji yapmayan alkolsüz mendiller tercihiniz olsun.
• Dİş fırçası-macunu.
• Makyaj için malzemeler. Bebeğiniz ve siz o an çok güzelsiniz ama fotoğraflarda daha renkli görünmek isteyebilirsiniz.
• Fotoğraf makinası, kamera
• Gelen misafirlere vermek için bebek ikramları
• Bebek odası ve kapısı için süslemeler
• Kimliğiniz, sigorta kartınız, gerekli yasal belgeler
canim benim de hem keyfim yok hemde mide agrisindan duramiyorum onun icin surekli bebek esyalrina bakiyorum cok guzel vakit geciyor
zeynolim gecmis olsun canim kizosuna.sende evin keyfini cikar.
5 beşik modelleri - SuperAlSat (ürün 688355 bitiş tarihi 13.09.2011 1200)
biz bunu aldık kızlar nasıl ?? ama cibinliği filan farklı
güzelmiş canım sağlıkla uyusun içinde ayrıca oda yapmayı düşünüyor musun
5 beşik modelleri - SuperAlSat (ürün 688355 bitiş tarihi 13.09.2011 1200)
biz bunu aldık kızlar nasıl ?? ama cibinliği filan farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?