2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nasıl olmuşkiiii ????

GÖZDE ÇAPAK
kızlar vaktim pek yok ama bikaç arkadaşımız şu gözde çapak sorununu sormuştu geçmişi inceleyemedim
nur da da var doğduğundan beri doktor damla vermişti 5 gun kullanımlık kullanınca geçiyor sonra yeniden başlıyordu.
okadar kotuyduki sabah çapaktan açamıyordu gozunu
ama sürekli damla kullanmaktansa doktoruma ne yapabıleceği sordum zamanla geçicektir 1 yaşına kadar doğaldır dedi
ve dediğini gibi bi anda bitti artık hiç çapaklanmıyor. eğer çok kötü boyutlarda dğeilse bence damla kullanmayın derim ben naçizane fikrim tabiii
sonuçta oda bi ilaç ve bu kadarcık bebeklere yazık diye düşünüyorum. ben her çapak olduğunda ılık ıslak pamukla temizledim ve gözün burunla birleştiği yere masaj yaptım azar azar ve geçti tavsiye ederim

evet bende 3 gün damla kullandım geçti. ama sanki tekrar başlıyo gibi masaj yapmak sanırım en iyi çözüm

planner kızım 2570 gr doğdu :// erken doğum olduu gebelik zehirlenmesi sebebi ile kızım erken doğdu .... çok şükürr çok güçlü zayıf olmasına rağmen küveze girmedii binlerce şükür olsun..

kızlar akşam yemeği soranlarr ben yırttım bugünn misafirliğe gidiyorummm

planner kızım 2570 gr doğdu :// erken doğum olduu gebelik zehirlenmesi sebebi ile kızım erken doğdu .... çok şükürr çok güçlü zayıf olmasına rağmen küveze girmedii binlerce şükür olsun..

kızlar akşam yemeği soranlarr ben yırttım bugünn misafirliğe gidiyorummm

canım allah bağışlasın yavrularımızı inş yinde cok zayıf doğmamış maşallah sonrasında da ıyı kılo almış, önemli olan sağlıklı olmaları zaten önce kılo alsınlar diye uğraşıyoruz büyüncede zayıf olsunlar diye:)

canım allah bağışlasın yavrularımızı inş yinde cok zayıf doğmamış maşallah sonrasında da ıyı kılo almış, önemli olan sağlıklı olmaları zaten önce kılo alsınlar diye uğraşıyoruz büyüncede zayıf olsunlar diye:)

doydumu ağzını açmıyor alya kilolu bir bebek olmayacak ..olsunn bizde diğer tombikleri severizz benim bebişide keltoş diye severizzzz :))

arkadaşlar oğlumunun kolundaki aşının yıkarken kabuğu kalktı ve kanadı ne yapabilirim bişey olur mu?

doydumu ağzını açmıyor alya kilolu bir bebek olmayacak ..olsunn bizde diğer tombikleri severizz benim bebişide keltoş diye severizzzz :))

seninki hadı ağzını açmıyormuş ya ben napayım, benimki gayet güzel emiyor ve içiyor sütünü hatta 2 saatte bir 130-140 cc bıtınce daha yalanıyor olsada içsem diye ama kılo almıyor, doktorumuz diyorki seninki yediğini inkar eden tiplerden, bazı insanlar vardır ya gayet cok yer ama kılo almaz kızım oyle olacak sanırım, aslında sevınırım oyle olmasına nitekim ben hiççç oyle degılımdır, aman naplaım ya sağlıklı olsunlarda dediğin gibi bizde diğer tombikleri severiz:)

sağol teyzesii:16::16::16::16::16: bide bi iğleşirse tam bi prenses olacak ama
bakalım artk kimseyi hasta etmesin hele çocuklarıı hiç etmesin vallahi çokk zor
dün gece yine sabahladık artk sinirden bağırdım ona eşimde bana kızıyo
bağırma kıza hastadır biryeri ağrıyodur diye :26::26::26::26::26:

Kızma annesi yavruma kiyamam ben yaa babasida oyle diyeceğine alıp biraz baksa yaaa babalar varken kaynanaya ne hacet gerçi:))canım uykusuzluk kotu şey biliyorum ama birazcık daha sabret Allah yavrunu sizlere bağışlansın elem keder vermesin...
Düzelecek inşallah nazar değmistir prensese gerçi gözleri nazar boncuğu gibi maasallah

arkadaşlar oğlumunun kolundaki aşının yıkarken kabuğu kalktı ve kanadı ne yapabilirim bişey olur mu?

Ne yaptın kuzuya kese mı attın?saka bir yana Tabiki de birsey olmaz annesi ama yikarken kolunu mü lifledin ne oldu?kabuk kuruyup kendiliğinden düşecekti ama seninki yikama esnasında olmus birsey olmaz iki gün yıkamazsan kendine gelir

Kizi uyuttum kendi yatagimda kocisin yerine bende yanina uzandim aldim kitabi elime az keyif yapiyim uzun zamandir kitap okumaya hasret kaldim ya :)
Buarada tel icin formati degismis kk nin bence iyide olmus cok daha rahat okumak ve cvp yazmak

Kızma annesi yavruma kiyamam ben yaa babasida oyle diyeceğine alıp biraz baksa yaaa babalar varken kaynanaya ne hacet gerçi:))canım uykusuzluk kotu şey biliyorum ama birazcık daha sabret Allah yavrunu sizlere bağışlansın elem keder vermesin...
Düzelecek inşallah nazar değmistir prensese gerçi gözleri nazar boncuğu gibi maasallah

sağol teyzesi kız öyle birşey dedinki eşim hayatta bakmaz o bitek sever ağlamasında yook ama
bide tutturmuş bayramdan sonra 2 olsun diye valla kusura bakması avucunu yalar o
yardımcı olduğu yok bide 2 diye tutturmuş :47::47::47::47::47:
valla burda haklısın kocada kaynana gibi :1::1::1::1::1::1:

sağol teyzesi kız öyle birşey dedinki eşim hayatta bakmaz o bitek sever ağlamasında yook ama
bide tutturmuş bayramdan sonra 2 olsun diye valla kusura bakması avucunu yalar o

eşin seni çok kızdırmış.tabi ki ilgilenmeyen bir baba için 2. henüz erken.ama bende kaza falan olsa seve seve doğururum valla... galiba içten içe de istiyorum ben ya.... :)))

eşin seni çok kızdırmış.tabi ki ilgilenmeyen bir baba için 2. henüz erken.ama bende kaza falan olsa seve seve doğururum valla... galiba içten içe de istiyorum ben ya.... :)))

kız ben çok kötü korktum doğumdan o yüzden unutmayana kadar hiç düşünmüyorum
doğum deyince tüylerim diken diken oluyo vallaa :18::18::18::18:
senin şimdi istemene şaşırdım valla banada cesaret versene ama şimdicik için değil tabi:1::1::1:

Kizi uyuttum kendi yatagimda kocisin yerine bende yanina uzandim aldim kitabi elime az keyif yapiyim uzun zamandir kitap okumaya hasret kaldim ya :)
Buarada tel icin formati degismis kk nin bence iyide olmus cok daha rahat okumak ve cvp yazmak

Kitap okumayı unuttum desem? ben ki kitap kurduydum. doğumdan önce izine çıkarken 5 adet kitap aldım okurum diye.ama nerde emin olun bir sayfa bile okuyamıyorum. sadece kızım ne yedi,ne kadar yedi, kaç kere kaka çiş yaptı bunları takip edip yazıyorum.Şaka gibi değil mi?he birde günlük tutuyorum.hergün tutamasamda işte.ara ara yazmaya çalışıyorum.benim gibi olan var mıdır acaba??? :))))

Tatlım benim kiz bı ara mama içerken homur homur iciyor nefes almadan hiril hiril ediyor balgam babası bu kızın nesi var bu kiz niye böyle izah ettim artık babası bı kussa rahatlayacak ama kusmuyor parmak mı atayım cocuğun boğazına tövbe tövbe
Sonuda dayanamadım aradan zaman gecti yine sordu kızdım artık zatürre olmus dedim o oldu birdahada sormadı zaten hanım boğazına kadar elini sokunca kusturdu kendini rahatladı:)))Valla canım bizim babamiz ilgileniyor sagolsun Arada bir kliniğe götürüyor hasta olmayınca bugün götürecekti bende temizlik yapacaktım güya sabah bı baktım benim kedisim miyavliyor icerde:)))
Gece ağlarsa sende götür babasının basına deki wc ye gitcem kıza bak de zaten uykusu kaçar adamın;)

kız ben çok kötü korktum doğumdan o yüzden unutmayana kadar hiç düşünmüyorum
doğum deyince tüylerim diken diken oluyo vallaa :18::18::18::18:
senin şimdi istemene şaşırdım valla banada cesaret versene ama şimdicik için değil tabi:1::1::1:

valla öncelikle kendine güven.çocuklar senin ve senden daha iyi bakacak birileri yok.şaka gibi ama kayınvalidem işi abartıp 9 çocuk doğurmuş ardarda.nasıl yetiştirdi bilemiyorum ama en azından 2 tane peşpeşe o kadar da korkutucu gelmiyor bana.tabi herkesin ayrı bir düşüncesi var.Hayırlısı olsun.2.yi doğurursam zaten kısa sürede ev kuşu olup otururum.yaşasınnnn!!!!!!(gören de silah zoruyla çalışıyorum sanacak:))

Kitap okumayı unuttum desem? ben ki kitap kurduydum. doğumdan önce izine çıkarken 5 adet kitap aldım okurum diye.ama nerde emin olun bir sayfa bile okuyamıyorum. sadece kızım ne yedi,ne kadar yedi, kaç kere kaka çiş yaptı bunları takip edip yazıyorum.Şaka gibi değil mi?he birde günlük tutuyorum.hergün tutamasamda işte.ara ara yazmaya çalışıyorum.benim gibi olan var mıdır acaba??? :))))

Günlüğü bende yazdım canım yaa hamilelikte gün gün ne as erdim kac kilo oldum onun ilk kıpırdaması tekmeler vs cok güzel oldu ama şimdi segreldi yazmalarım öncelikler değişti Tabiki bazen kızımı kucağıma alıp beraber yazıyoruz teyzesi ergenliğinde çılgın bir kiz olursa diye saklıyorum onu ne kadar cok sevdiğimizi bilsin diye ergen kozu:)))

Tatlım benim kiz bı ara mama içerken homur homur iciyor nefes almadan hiril hiril ediyor balgam babası bu kızın nesi var bu kiz niye böyle izah ettim artık babası bı kussa rahatlayacak ama kusmuyor parmak mı atayım cocuğun boğazına tövbe tövbe
Sonuda dayanamadım aradan zaman gecti yine sordu kızdım artık zatürre olmus dedim o oldu birdahada sormadı zaten hanım boğazına kadar elini sokunca kusturdu kendini rahatladı:)))Valla canım bizim babamiz ilgileniyor sagolsun Arada bir kliniğe götürüyor hasta olmayınca bugün götürecekti bende temizlik yapacaktım güya sabah bı baktım benim kedisim miyavliyor icerde:)))
Gece ağlarsa sende götür babasının basına deki wc ye gitcem kıza bak de zaten uykusu kaçar adamın;)

canım ilk doğum yaptığımda hani biliyon ilk bebekte ister istemez tecrübe olmaz
ve eşim gelen gidene neymiş efendim eşim çocuğa bakmasını bilmiyo diyordu benim okadar zoruma
gidiyorduki herseferinde ağlardım çok ama çok zoruma giderdi benim kızımda çook ağlayan bi kız
öyle sıradan bi çocuk değil neyseki 1 2 ay derken kızım biraz kendine geldi ve doktora götürünce
böbreğinde bi kaç adet taş var deyince doktor eşime dedi kız taşlardan dolayı sancı çekiyo
o yüzden ağlıyor dedi ve kızım 1 2 ay içinde maşalaah bi kilo aldı kendine geldi bu seferde
veben dedim bak sen herkeze önüne gelen gidene eşim çocukl bakmayıo bilmiyo derdin şimdi
ise kim kızını görse tombiş diyo hani ben bakmasını bilmiyodum deyince tabi zeytin yağı gibi
bu seferde diyoki sanki senmi yaptın kızım büyüyo dedi varya siniiiir oldumm artk ona
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Back
X