Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh canımmm bnmmmcanım her hamilelik aynı degilmişki kusmassın belki 2.cide sartlama sen böle dersen o gelir seni bulur hep olumlu olmalıyız aslında![]()
cnm biliyorum ben moral verme adına öyle demiştimmmmkız unuttunmu kilo alımı düşmüştü bir anda hepimizin![]()
kızmayın bana ama bende 53 e düştüm ya, daha fazla vermeyeyim diyorum :26:beykooozzzz beraber baslayalim bu kilo verme isine varmisin
benim 8 kg fazlam var ilk hedef 4kg vermek benim icin suan 64kg yim
1aydir yuzmeye gidiyorum haftada iki gun herhangi bir degisiklik yok
sirtim bacaklarim cok agriyoedu gecti cok sukur![]()
ahh canımmm bnmmm
sen beni görseydinn koridorlarım halılarım kan olmuştu boğazımdaki tahribattannn:)
arabayı çek sağa deyip otobanda kapıyı açıp çıkardığım günler hala aklımdaaa:)
doğuma girmeden önce wc de böğürdüğümde:):):)
ama ablamlar falanda böylemiymişşş
ne kadar üvey olsada ailemizde var genetikk walla totalde benle birlikte 6 gebelik 6 sıda tıpkısının aynısı:)
kız kardeşim bekarrr sizin yüzünüzden evlenmeye korkuyorum diyoooo
cnm biliyorum ben moral verme adına öyle demiştimmmm
zeynepcimm ömerrr hızla büyüyorrr.....
bayılıyormmm şeker topuu yahuuu :)
şöylee bir kucaklayasım geldiii ki sorma wallaaa mis kokulu:)
babyceren: şekerim tam hayalimi yaşıyorsunnn
2 tane kız çocukkk
ikiside birbirinden güzelllllll
benmde hayallerim böyleeee kızkardeşlerimden dolayın sanırımmmmm:):)
2 üvey ablam(babamın eski eşinden) bir üvey abim(annemin eski eşinden)
birde öz kızkardeşim var
üveyliğin ne oldugunu bilmeden ayrı evlerde ama devamlı birarada büyüdükkkk:):):)
muhteşem birşey çok kardeşşşş harika ötesiiii:)
benmde hayalim en kısa zamanda bir - kaççocuk yapmak inş....
hep böyle güzel baksınlar hep birarada olsunlar inş.. ayyy çok özendimmm wallaaaaaa
azraeceeee senin kızın gözleriii çok afacan bakıyor walla içim eriyor sevemiyorummmmm yakınlaşamıyorummmmm
eziyet etme bizeeeeeee
not: kızımıda kıskandırrmaaa![]()
beykooozzzz beraber baslayalim bu kilo verme isine varmisin
benim 8 kg fazlam var ilk hedef 4kg vermek benim icin suan 64kg yim
1aydir yuzmeye gidiyorum haftada iki gun herhangi bir degisiklik yok
sirtim bacaklarim cok agriyoedu gecti cok sukur![]()
varım hayatım 68kg ve en az 8kilo bende vermeliyim hamile olmadan önceki kilom yarın baslıyoruz tamamı hayatım![]()
lillac ne diyim ki gozum kaldisuanda kilonda
valla banada surekli emzir giderdiyorlar ama gitmiyor sabit ne alis var nede verisoyle cok bisi de yemiyorum
hey gidi hey eskiden yiyip kilo almayan bir insan olarak namim sanim vardi simdi bende inanamiyorum bu kiloya aynadaki bana
![]()
Dusduru kizinin o zerafet sembolu hali gozumun onundebebişlerinize kocamannn maşallah
hepsi çok çok çok güzeller![]()
bende ara ara yazıp kayboluyorum24 mayıslı benim kızçede.bide 4 yaşında bi kızım daha var tekrar yazayım didim
![]()
Ben ilk 4ay kustum sonra istahim cok yerindeydi ama esimin o asik olarak evlendigim kokusuna fln tahammul edemiyordum o kadar uzuluyordu ki:n
masallah cnm bebegine....
Emeklerinin bosa cikmamasina sewindim...
Bu arada ben hamileligi hic ozlemedm walla...
Ilk 6 haftayi düş 34 hafta kustum euheuheueheue
Evet hepimiz gectik bu yoldanmerhaba mayıs anneleri,
ben haziran annesiyim ama bizim forumda tık yok, herkes kaçmış, siz deneyimlisiniz diye size sorayım dedim. 3 aydır memeden ayrılmayan oğlum 1 haftadır memeyi reddediyor, basbas bağırıyor, ne zamanki uyku sersemi oluyor o zaman emiyor bu sefer de bırakmıyor, bu zamana kadar sadece anne sütüyle beslendi, kilosu gelişimi gayet iyi hatta önden gidiyo ama böyle giderse kilo alımı yavaşlayacak, sizin bebeklerinizde de oldu mu böyle bi durum ne yaptınız nasıl geçti? 3 ayda bebeklerin memeyi bırakma eğilimi olduğunu söylüyolar, inşallah geçici bi durumdur.
ahh canımmm bnmmm
sen beni görseydinn koridorlarım halılarım kan olmuştu boğazımdaki tahribattannn:)
ne kadar üvey olsada ailemizde var genetikk walla totalde benle birlikte 6 gebelik 6 sıda tıpkısının aynısı:)
2 tane kız çocukkk
birde öz kızkardeşim var
üveyliğin ne oldugunu bilmeden ayrı evlerde ama devamlı birarada büyüdükkkk:):):)
hep böyle güzel baksınlar hep birarada olsunlar inş.. ayyy çok özendimmm wallaaaaaa
azraeceeee senin kızın gözleriii çok afacan bakıyor walla içim eriyor sevemiyorummmmm yakınlaşamıyorummmmm
eziyet etme bizeeeeeee
evet hayatım burdada böyle durum yasayanlar vardı yani nezaman alıyosa vermeye devam et memeyi bu aylarda bırakma eylimi gösterip kilo alımı azalırmıs bende yasadım kilosu düştü bir anda ama sonra toparladılar ben hiç bırakmadım zorladım nezaman alıyorsa ozamanlar verdim 2sn bile emse her dk ver demem suki sende vazgecersen oda gecer vaz gecme (slogan gibi oldu)![]()
ahh canımmm bnmmm
2 tane kız çocukkk
birde öz kızkardeşim var
eziyet etme bizeeeeeee
Arkadaslar merhaba... size birsey soracagim. Cuma gunu suni sanci denenecek, lmadi sezeryan... sutum gemezse diye soruyorum. Siz bebeklerinize mama alirken probiyotik bilmemneler de aldiniz mi ik sferinde? Gecenlerde bir arkadasim dogum ypti. Sutu gelmeyince probiyotik bimemne aldik dedi. Eczanede topamda 170 tl odemisler. Hazirlikli olmak adina soruyorum. Cevap verirseniz cok sevinirim.
tamamdir canim o zaman ben simdi gidip bi elmali kurabiye yapim yarin rejime baslayalim bugun hersry serbest olsun beykoz bugun bendensin![]()
sadece kahvaltida ekmek yemek serbest olsun ama beyaz degil. .. bende beyaz ekmek kinusunda dudak tiryakiligi var ya bi biraksam onu![]()
Kullanan eczaci bir akrabamiz vardi
Ben sezaryen oldum ve 3.gun az miktarda mama vermek zorunda kaldik ama sarilik riski ortadan kalktiktan sonra emzirmekte israrci oldum
Sen de lutfen once emzir
Her firsatta gerekirse uykusunda ve kim ne derse desin emzir
Sutun bebek emdikce cogalacak belki hemen degil ama cogalacak
Gogsune masaj yap ilik suda beklet emzir emzir emzir
Eger mamaya ihtiyac duyarsaniz probiyotik konusunu bir cocuk doktoruna sor bence
Yeni yeni kullaniliyor diye biliyorum
Cok guvenilir bir marka olmali
Umarim normal bir sekilde saglikli dogar ve sutunuz bol olur
lillac ne diyim ki gozum kaldisuanda kilonda
valla banada surekli emzir giderdiyorlar ama gitmiyor sabit ne alis var nede verisoyle cok bisi de yemiyorum
hey gidi hey eskiden yiyip kilo almayan bir insan olarak namim sanim vardi simdi bende inanamiyorum bu kiloya aynadaki bana
![]()
Arkadaslar merhaba... size birsey soracagim. Cuma gunu suni sanci denenecek, lmadi sezeryan... sutum gemezse diye soruyorum. Siz bebeklerinize mama alirken probiyotik bilmemneler de aldiniz mi ik sferinde? Gecenlerde bir arkadasim dogum ypti. Sutu gelmeyince probiyotik bimemne aldik dedi. Eczanede topamda 170 tl odemisler. Hazirlikli olmak adina soruyorum. Cevap verirseniz cok sevinirim.
canım niye suni sancı tarihine göre cumartesi tam zamanı bir gün daha bekle kendi sancıların suniden daha iyiymiş burda arkadasslarımızdan yasayanlar öyle dedi ben sezeryan oldum resmen sadece ameliyat oldum baygın anne oldum![]()