2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haydaaa canim senin kv ile aran iyiydi yaa tuhhh hata yaptigini anlar ve barisirsiniz hayatim uzulme takma kafana zeytin yagi ve limon u galiba Nagis paylasmisti aklimizda bulunsun insallah gerek duymayiz:34:
evet teyzesi beni cok mutlu ediyor kizim cok akilli gitme dedigim yere gitmez:nazar:gel kizim dedigim zaman gelir:nazar:tabi bazen inadi tutuyor:1:o zamanda elimle yere vuruyorum buraya gel annecim diyorum geliyor valla evimi temizledim mis gibi artik serbest birakiyorum cokta sıkmamak lazim merak ediyor cunku kedisi ile pek mutlu onu gorunce ciglik atiyor resmen hep istemisimdir bir oyuncagina muptela olsun diye olduda artik kedisiz bir yere gitmiyoruz :1:bakalim bu siralar kediyi op kizim mucck mucck diyorum sariliyor kediye:1:bazen tepkisini olcmek icin kediyi kucagima alippp AYYY CİCİ KEDİS MİMMMM MİS GİBİ MUCCK MUCCK YAPİYORUM hemen kosup kediyi aliyor elimden biraz kiskanciz galiba:27:

cnm evet aram iyi ama oldu işte.. oğluna kızıyo ama onla arası bozulmasın diye bana çatıyo:53: saçmalık..
bende eşime anlattım böyle böyle oldu çok üzüldüm diye.. arada ufak tefek bizimde olurdu tabii anlatmazdım ama bu kez dayanamadım..
napayım oda beni üzmeseydi:47:
neyse... tekrar diyorumya maşallah okişe..:nazar: allah hep böyle güzel günlerini göstersin inş.:nazar:
bol bol oku cnm, gelişimi çok güzel,:16: allah nazarlardan esirgesin yavrumuzu..:nazar:

pınarda cnm çok geçmiş olsun.. ama 37.5 tehlikeli bi ateş değilki lütfen korkma.
perşembe günü kuzenime gitmiştim onunda 9 aylık bir kızı var.. nasıl burnu akıyor ama anlatamam bir emiyo hııır hıırrr içim parçalandı.
aynen ateş 37.5-38 arasıydı. balgamı var dedi kuzenim. birşeye limon katılıyodu ama neye?
mybabylove arkadaşımı aradım saolsun zeytinyağ limonu söyledi hemen:16:
serum fizyolojık sıkıyodu burnuna, bende nereye gitsem ecza dolabı gibiyim.
yanımda sterimar burun spreyi vardı. onu sıktık zeytinyağ limonu uyguladık.
ertesi gün bana telefon açtıki ne dualar ediyor. tam antibiyotik kullancaktım atlattı diye.
burda zeytinyağ limonu paylaşan arkadaşımızdan allah razı olsun gerçekten çok işe yarıyor.
umarım denemişsindir, denemediysende dene mutlaka canım..
tekrar çok geçmiş olsun..

babyceren geçmiş sayfalarda beni sormuşsun çok teşekkür ederim cnm bnm:16:
azra izin vermiyorki giremiyorum. laptopu gördüğü gibi yapışıyor..engellemek hadi neysede bukadar yakın olması içime sinmediği için internete giremiyorum.
çaktırmadan okuyorum ama elimden geldiğince..umarım güzel çağla sapasağlam olmuştur artık :16:

tatlıcadı babydoll makyaj topuklu ayak. oje:53:
bunları es kaza bnm kocam okusa beni rezil eder heralde.. normal olduğuna şükrediyor adam bunlar nerdeeeee:ssz:
gerçekten takdir ettim sen ve senin gibileri:46:
kendi eşim içinde çok üzüldüm onu ihmal ettiğimi ve hiç şımartmadığımı düşünerek..
azra dün bile 00.30da uyudu. ben makyaj oje yapayım ardından mercimek ardından banyo derkennnnnn sabah olup azra uyanır diye üşeniyorum..
tühh çok içerledim üzüldüm şimdi gerçekten:50:

annezeynep cnm umarım eşinle aran düzelmiştirde mercimek fırına verilmiştir.
ogün yazılarını okuyunca çok güldüm alah ağlatmasın inş:16:

mybabylove cnm maşallah okyanusa..
inciniz hayırlı uğurlu olsun.. inşallahda inci gibi çıkar:nazar:
kedisini bulmasına, adını söyleyince hıı demesine hepsine kocaman bir:46:
bnm için bolca öp lütfen..

bnmde bgn biraz cnm sıkkın.. kv ile atıştık..hiç alakam suçum olmadığı halde kalbimi çok kırdı.
ne diyim allaha havale ediyorum:26:

Tamam canım sağol,şimdi uyuyor uyanınca ilk işim bu olacak.

saol hayatım onları yapıyoruz zaten beni tutup totosunu kaldırıyor :nazar:
yere oturuyorum sırtını göbegime koyuyorum kalkıyor bazen ayakta öyle duruyor bazen gitmeye calısıyor 2adım atıp bırakıyor kendini :nazar:
koltuk kenarında bugun gitti biraz:nazar:
gel yapıyor baba anne abla gel ver hııı diyor :nazar:
2aylıkken basıyordu sert sekilde her gören sasırıyordu kafasını dik tutabiliyordu :nazar:
enes diyorum nerde olursa olsun geliyor öp diyorum öpüyor:nazar:
gülerek basörtümü yüzüne örtüyor hani nerde enes diyorum gülerek bakıp atıyor başörtüyü sonra tekrar kafasına koyuyor :nazar:
dişimiz yok emeklemek istemiyor bide enes istemedigi şeyi asla yapmıyor keyfine göre :27::nazar:

Maşallah enes e canim bin maşallah ne tatli oldular yaa
bu arada sen kapali degildin demi başörtümü cekiyo yazmissin namaz mi kiliyon yoksa merakimi af buyur

bu arada DüMEN tavsiyelerine koptum yine
ualla bizde sadece cekme yöntemi var hamileyim derem sasirmayim
hoş daha adet görmedim..

YAVRUKEDi sanada koptum hayatim file corap vs:1:
ben her gün eşimi böyle karsiliyorum makyaj,dekolte,işveler,cilveler,topuklu ayakkabilar,seksi camasirlar:9:
ama adam bi geliyo bitkin,yorguun üst baş çikiyor kaliyo don külot kanepeye yayiliyo yani olcak seymi?
yemek cay cekirdek meyve bi de bakiyom uyumuş :1::1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bu arada yaa ben hala adet olamadim dogumdan beri kücücük bi kanama bile olmadi 40 imdan beri.
Jinekologa gidicem gidicem bi türlü gidemedim
bi gitsem yumurtaliklara baktirsam iyi olcak

herkes olmus bi ben kaldim bu kadari da normal degil heralde:44:

Kizlar bu arada yaa ben hala adet olamadim dogumdan beri kücücük bi kanama bile olmadi 40 imdan beri.

canım bende varım:1:
bende 40 ımdan sonra adet olmadım normal diye düşünüyorum..
cereni dogurdugumda da böyle olmuştu..kızım 10 aylık olmuştu o zaman adet görmeye başladım..
şimdide 9.aya girdik ve ben hala olmadım..
korkulacak birşey yok canım..

çağla ''mam mam mama'' demeyi biliyomuşta bizim haberimiz yokmuş:1:
az önce cerenle haylayf yiyorduk,çağlada bize bakıyodu..
biraz elimle ezdim agzına koydum:17:
tadını aldı ve dedi ki''mam mammm'':53:
şaşırdım:52: ilk defa duyuyorum çünkü...

sonra dedim belki yürümeyide biliyodur önüne degişik bir oyuncak koydum..
bıraktım çağlayı:1:
hadi kızım git al dedim:1:
2 adım attı oturdu poposunun üstüne:1:
neyse ögrendikki daha yürümeyi bilmiyo benim kızım:55:

1 üye 1 ziyaretçi:53:
ziyaretçi arkadaş bak dedikodu olacak ikimizden başka kimse yok..
yanlış anlaşılacaz:1:neyse ben kaçıyım:10:

canım bende varım:1:
bende 40 ımdan sonra adet olmadım normal diye düşünüyorum..
cereni dogurdugumda da böyle olmuştu..kızım 10 aylık olmuştu o zaman adet görmeye başladım..
şimdide 9.aya girdik ve ben hala olmadım..
korkulacak birşey yok canım..

Evet canim bi kere daha demistin sen de hala olmadin demek

ya ama cok sıkıntı yapiyo adet olamamak
ter basiyo,icimden bagirmak geliyo,tatliya doyamiyorum menopozlu karilar gibi oldu yahu:52:

bu arada çaglaya da kocaman maşallaaah:nazar: ne güzel ayakta durabiliyo
benim cadim daha emekleyemiyo sürünüyo ama tazi gibi çekmecelerimi dagtiyo yemek tariflerimi yirtmis zilli bide naptin deyince cabucak kaciyo

seside bi kalin korkuyorum valla:1:

Maşallah enes e canim bin maşallah ne tatli oldular yaa
bu arada sen kapali degildin demi başörtümü cekiyo yazmissin namaz mi kiliyon yoksa merakimi af buyur

bu arada DüMEN tavsiyelerine koptum yine
ualla bizde sadece cekme yöntemi var hamileyim derem sasirmayim
hoş daha adet görmedim..

YAVRUKEDi sanada koptum hayatim file corap vs:1:
ben her gün eşimi böyle karsiliyorum makyaj,dekolte,işveler,cilveler,topuklu ayakkabilar,seksi camasirlar:9:
ama adam bi geliyo bitkin,yorguun üst baş çikiyor kaliyo don külot kanepeye yayiliyo yani olcak seymi?
yemek cay cekirdek meyve bi de bakiyom uyumuş :1::1::1:

canım kapalıyım ama içim acık :9:
normal basörtülerimi alıyor eline yüzünü örtüyor enes nerde diyorum acıyor gülüyor sonra tekrar kapatıyor oyun oynuyor böcügüm:8:

canım emziriyorsun dimi benim kv emzirdigim sürece regl olmazdım diyor ama yinede baktır neolur ne olmaz ya öyle degilse durumuda var canım yani git doktora ben emzirdigim halde 40dan 17gün sonra regl oldum her ay oluyorum canım :34:

mrb arkadaslar ben siteye yeni katıldım suan 25 haft gebeyim malesef sorunlu geciriyoruz bu süreci bebeegim hidrops fetalis benm gibi sorunu olan varmı acaba ve bebegini saglıklı doguran yada bu sorunla karsılasan

canım kapalıyım ama içim acık :9:
normal basörtülerimi alıyor eline yüzünü örtüyor enes nerde diyorum acıyor gülüyor sonra tekrar kapatıyor oyun oynuyor böcügüm:8:
Hee albümde resmini görmüstüm orda aciktin ondan sordum canim benim en sevdgim erkek ismi enes senin oglan da cok seker masallah sanada düskün olcak belli pitircik

canım emziriyorsun dimi benim kv emzirdigim sürece regl olmazdım diyor ama yinede baktır neolur ne olmaz ya öyle degilse durumuda var canım yani git doktora ben emzirdigim halde 40dan 17gün sonra regl oldum her ay oluyorum canım :34:
Sagol canim her bünye de degisiyo demek ki
evet bi gitmem lazim bi de bakarsin bi sürprhzle karsilasirim:52: ay ne sürpriz ama kötü sürpriz:27:

Dun yaptigim ve kabarmadigi icin tuh bu seferde beceremedim galiba dedigim pocalar cok guzel oldu,
Aksam 7 den sonra gelen arkadasimi agirlamakla birlikte kendisine bir paket bile yapip verdik, oyle cok begenildi yani ehuehuehu ben ben olali boyle pogaca olmamisti...:9:
Gece 11 gibi gittiler misafirlerim ve kostura kostura geldim yine pek kimse yok, acep bu gecede mi mesaidesiniz kizlar:9::9:neyse allah muhabbetinizi bozmasin ins

Benim poğacalar mı onlar?? Ellerine saglık afiyet olsun

Ecesuelif bebişine cok gecmis olsun Allah tan acil şifalar diliyorum tüm bebişlere hastalarimiza( amin)

Perşembe günü Tuana nin kontrolü vardi 9.75 gr 71 cm olmus
anlamadim ama evde on kg geciyo.

gelisim grafigi iyiymis yükseliyomus :nazar:

kan ilaci veriyomusun dedi ebemiz arada bi dedim tamam dedi arada ver aslinda hic vermiyorum
sizler veriyomusunuz toplatilcak dedi diye vermedim hc

hayırlı pazarlar güzel mayıs annişleri ve mis kokulu bebişler:16:
herkesler iyidir inşallah,biz iyiyiz şükür oğlum toparladı
bir çok bebişler adım atmaya ayakta durmaya başlamış bile maşallah hepisine:21:
benim oğluş tembel çıktı,adım atmıyor hiç sadece yürütece koyduğumda geri geri bir iki adım o kadar:27:
birde koltuğa dayandırıyorum duruyo öyle 1-2 dk sonra yoruluyor sıralama yok:27:
benim çok tembel:ssz:ve ellerine aşık:27:
hala elleriyle oynuyor,onları yeniden yeniden keşfediyor:37:
oğlum diyorum keşif bitmedi mi daha gülüyo sıpa:37:doktora bile sormuştum bu durumu:1:
her bebeeğin gelişimi farklı oluyor tabii acaba diyorum benim oğluş geriden mi gidiyor biraz
çok şükür bir sağlık problemimiz yok,he birde benim oğluş ne keşfetti elleriyle oynarken gölgesini görüyor nasıl mutlu oluyor anlatamam:52::52:
her bebiş farklı şeylerden hoşlanıyor demekki:ssz:

babmbucan naber canım,azra nasıl:16:

Perşembe günü Tuana nin kontrolü vardi 9.75 gr 71 cm olmus
anlamadim ama evde on kg geciyo.

gelisim grafigi iyiymis yükseliyomus :nazar:

kan ilaci veriyomusun dedi ebemiz arada bi dedim tamam dedi arada ver aslinda hic vermiyorum
sizler veriyomusunuz toplatilcak dedi diye vermedim hc

maşallah canım kilosu gayet iyiyöiş boyuda öyle:nazar:
bizim boyumuzda 71 cm doktor boyunun önden gittiğini söyledi :6:
kan ilacını bende arada veriyorum,içimde rahat değil aslında,sen kan tahlili yaptırdın mı canım
biz daha yaptırmadık ama yaptırmayı düşünüyorum bakalım ne durumda kanımız
ben et veriyorum sürekli kan yapsın diye:51:

pınarda cnm çok geçmiş olsun.. ama 37.5 tehlikeli bi ateş değilki lütfen korkma.
perşembe günü kuzenime gitmiştim onunda 9 aylık bir kızı var.. nasıl burnu akıyor ama anlatamam bir emiyo hııır hıırrr içim parçalandı.
aynen ateş 37.5-38 arasıydı. balgamı var dedi kuzenim. birşeye limon katılıyodu ama neye?
mybabylove arkadaşımı aradım saolsun zeytinyağ limonu söyledi hemen:16:
serum fizyolojık sıkıyodu burnuna, bende nereye gitsem ecza dolabı gibiyim.
yanımda sterimar burun spreyi vardı. onu sıktık zeytinyağ limonu uyguladık.
ertesi gün bana telefon açtıki ne dualar ediyor. tam antibiyotik kullancaktım atlattı diye.
burda zeytinyağ limonu paylaşan arkadaşımızdan allah razı olsun gerçekten çok işe yarıyor.
umarım denemişsindir, denemediysende dene mutlaka canım..
tekrar çok geçmiş olsun..

babyceren geçmiş sayfalarda beni sormuşsun çok teşekkür ederim cnm bnm:16:
azra izin vermiyorki giremiyorum. laptopu gördüğü gibi yapışıyor..engellemek hadi neysede bukadar yakın olması içime sinmediği için internete giremiyorum.
çaktırmadan okuyorum ama elimden geldiğince..umarım güzel çağla sapasağlam olmuştur artık :16:

tatlıcadı babydoll makyaj topuklu ayak. oje:53:
bunları es kaza bnm kocam okusa beni rezil eder heralde.. normal olduğuna şükrediyor adam bunlar nerdeeeee:ssz:
gerçekten takdir ettim sen ve senin gibileri:46:
kendi eşim içinde çok üzüldüm onu ihmal ettiğimi ve hiç şımartmadığımı düşünerek..
azra dün bile 00.30da uyudu. ben makyaj oje yapayım ardından mercimek ardından banyo derkennnnnn sabah olup azra uyanır diye üşeniyorum..
tühh çok içerledim üzüldüm şimdi gerçekten:50:

annezeynep cnm umarım eşinle aran düzelmiştirde mercimek fırına verilmiştir.
ogün yazılarını okuyunca çok güldüm alah ağlatmasın inş:16:

mybabylove cnm maşallah okyanusa..
inciniz hayırlı uğurlu olsun.. inşallahda inci gibi çıkar:nazar:
kedisini bulmasına, adını söyleyince hıı demesine hepsine kocaman bir:46:
bnm için bolca öp lütfen..

bnmde bgn biraz cnm sıkkın.. kv ile atıştık..hiç alakam suçum olmadığı halde kalbimi çok kırdı.
ne diyim allaha havale ediyorum:26:

Cnm tatlıcadı diye yazmıssın ama onları ben yazmıstım:)
Tatlım ben eşimin hoşlandığı şeyleri yapmaktan hoşlanıyorum.. Bizimki biraz önem veriyo böle şeylere.. Ama gun geliyo hazırlanmadığımız anadan uryan yaptığımızda oluyor..( örneğinsabah uyanınca) Oje de olmasada olabilir cnm..
Yanı aslında cok bı zmn almıyo hazırlanmak.. Hemen bı ruj ve kalem bnm vazgecılmezım..seksi bi gecelik.. ( bazen jartiyer) ayakkabılarıda giydinmi en fazla 10 dk sekerim..30 dk iş surse.. 10 dk duş tamamdır.. Yani 1 saatte işlem tamm.. :1:
Arada degişiklik iyi olur tatlım sonuçta kocişlerimizinde bunlara ihtayacı var..

çağla ''mam mam mama'' demeyi biliyomuşta bizim haberimiz yokmuş:1:
az önce cerenle haylayf yiyorduk,çağlada bize bakıyodu..
biraz elimle ezdim agzına koydum:17:
tadını aldı ve dedi ki''mam mammm'':53:
şaşırdım:52: ilk defa duyuyorum çünkü...

sonra dedim belki yürümeyide biliyodur önüne degişik bir oyuncak koydum..
bıraktım çağlayı:1:
hadi kızım git al dedim:1:
2 adım attı oturdu poposunun üstüne:1:
neyse ögrendikki daha yürümeyi bilmiyo benim kızım:55:

Onun mammam diyen ağzını sevsinler.. Ağızlarının tadını biliyo bu bıdıklar..: nazar:
Totosundan opuyorum kızımı maşşallah..

Cnm tatlıcadı diye yazmıssın ama onları ben yazmıstım:)
Tatlım ben eşimin hoşlandığı şeyleri yapmaktan hoşlanıyorum.. Bizimki biraz önem veriyo böle şeylere.. Ama gun geliyo hazırlanmadığımız anadan uryan yaptığımızda oluyor..( örneğinsabah uyanınca) Oje de olmasada olabilir cnm..
Yanı aslında cok bı zmn almıyo hazırlanmak.. Hemen bı ruj ve kalem bnm vazgecılmezım..seksi bi gecelik.. ( bazen jartiyer) ayakkabılarıda giydinmi en fazla 10 dk sekerim..30 dk iş surse.. 10 dk duş tamamdır.. Yani 1 saatte işlem tamm.. :1:
Arada degişiklik iyi olur tatlım sonuçta kocişlerimizinde bunlara ihtayacı var..

Onun mammam diyen ağzını sevsinler.. Ağızlarının tadını biliyo bu bıdıklar..: nazar:
Totosundan opuyorum kızımı maşşallah..

30 dakika iş:53::53:
ne işliyonuz kız kazak falanmı:53: maşallah maşallahhh
ne işmiş o öyle yaaa:1:

Kızlar bu hafta sonu kızım tamamen düzeldi.. İştahıda geldi yavrumun... Ek gıdalarını iki katı yedi.. Anne sütünüde hiç itirz etmeden emdi cok mutlu oldum.. 9. Ayda memeyi keşfetti yavrum. kendi yanıma geldi hep emzireyim diye.. İnş bölede devam eder..

Ve biz her pazar muhakak balık yaparız. Bugün fırında hamsi yaptık inanamazsınız ama kızım resmen bayıldı.. Ihm ıhm diye diye yedi.. Hamsi ilk defa veriyorum.. Genelde büyük balık yapıoduk yemesi kolay diye.. Ama artık hamsiye öncelik vericem sanırım.. Yeterki kızım yesin..

Back
X