Tatlım benim kız günde 2 defa bazen de sık olmamakla birlikte 3 defa yapıyor.Bir tanesi dolu dolu diğerleri ise daha az oluyor..Canım kilosu az evet,peki günlük ek gıda menün nasıl?Değerlendirmek isterim.(özelden de yazabilirsin).
4:
cnm bana da az geliyor kilosu.menümüz inan çok zengin.dr. ooo dedi.
sabah 1 yumurta,1 badem,1 fındık(badem,fındık hergün olmayabiliyor),1 ceviz,2 yada 1,5 bebe ekmeği,8 yada 9 cicibebe,kimi zaman meyve suyuyla kimi zaman ıhlamurla ıslatılıyor.bazen kuru meyveler ekleniyor.1 kutu küçük labne peyniri yada 1 kibrit kutusu akşamdan tuzu alınmış beyaz peynir,1 zeytin(her zaman olmayabiliyor),yarım kutu tereyağı,
saat 10:30da 1 tam meyve(portakal,elma,armut,kivi,yaş hurma,mandalina)
saat 11:00de3 900 cc mama(normalde 150 cc içiyordu bu ara azaldı)
saat 13:00de 3 köfte yada 2 kibrit kutusu kadar dana eti,75 cc yoğurtla
saat 14:30da 150 cclik karışık koyu sebze püresi yada seçilmiş bir sebze soğanlı,sarımsaklı,kapya biberli,az zeytinyağlı örneğin ıspanak,karnıbanar,yer elması,kara lahana,pazı,pırasa,bezelye,brokoli vs
oluyor.2 yuvarlak minik tablet kemik suyuna(dondurucudan)
saat 16:30da bir kase çorba 150 ccye denk geliyor tarhana olabilir,şehriye çorbası olabilir,vs.. içine ekmek doğranmış.
-arkasından kalan 75 cc yoğurt,içine 3-4 cicibebebe yada tam yada yarım meyve konuluyor.
Saat 17:30da irmikli yada muzlu süt yada hem irmik,süt birlikte/yada/1 haşlanmış patates süt karışımı yarım çay bardağı sütle./bazen bunu yerine 150 cc süte pirinç unu,muz yapılıyor bunu yemesi için arada verilen çorba yada 2. Defa hazırlanmış sebze püresini vermemek gerekiyor.
Saat 19:00da 150 cc devam sütü,5 kaşık 8 tahıllı mama karışı yiyor.
Yatana kadar ve gece boyuca bende 200-300 cc mama içiriyorum.umarım anlaşılmıştır.
Sütümüz günlük şişe süt
yani yorum yazabilirsiniz.eleştirilere deaçığım.ben kızımın bu yediklerinin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Bu arada dün çok keyifliydi çok.inanılmaz.çok mutluyum valla.ve dün babaannesinin ona verdiği tek başına yatma cezasından sonra (3 defa yapmış bunu) akşam ık mık demeden yatağında mışıl mışıl uyudu yavrum.bense 7 saat aralıksız uyumanın deli sarhoşluğu içindeyim.o kadar mutlu ve enerjiğimki.ve dün akşam hiç ık mık demeden ardarda 150,30,45 cc hazırladığım mamaları içti.eşimle şoka girdik.bittikçe ağladı yeniden yaptım.akşamları en fazla yapa döke yapa döke 200 cc içiyordu.dün 300 cc mama içti.bir süredir 200lerde kalıyordu.bir çocuk akşamdan sabaha 17 saatte 200 cc mamyla yetinebilir mi?kızıma birşeyler oldu iyileşiyor sanırım mis kokulum.dün bütün gün gündüz 1 defa öksürmüş,akşam da 1 defa az öksürdü.normal öksürük krizlerine ve devamlı öksürmesine rağmen bu çokkk iyi yaaaa
Gün içinde arada 2. Bir meyveyi bir araya sıkıştırarak yediriyoruz.
Neyse umarım yazdıklarım anlaşılmıştır.öpüyorum hepinizi