Uyunak üzereyim. Yaren nur daha yeni uyudu. Benrde bi yazayim dedm. Isvyerinde nete bakamiyorum bilgisayarda n cok yogun geçiyor gunler.
Bizim pazar gununden beri uyku saatimiz degisti neden bilemiyorum. Dokuzda uyuyan kizim onbirden önce uyumuyor. Kacip kacip babam deyip yanina gidiyor. Anlam veremiyorum. Bir de artik kendi uyusun istiyorum bu aksam denedim bes dkcik. Ama agladi kalkti sizlandi. Besige de guvenemiyorum yuksek ve korkuluklar hic sağlaymm degil hani. Bana bagimli yanimda uyuyor.
Bu aksam esimin tel kulakliginin pkastik basligini agzina atti ve zor cikardim sakiz gibi cigniyor. Cok sukur ouke yutma huyunun olmadigini biliyorum ve buna ragmen tirsiyorum. Disiyle ouuncak pepe telinin tusunu koparip agzins atti engel olamadm onu da zorla cikardm.resmen kitliyor agzini cok csdi kizimya.onu agzindan aldım diye cok hircinlssti. Agladi. Sut icireyim dedm elimdeki sutu firl a tip attirdi. Sinirlenince ya vuruyor yada isiriyor cok fena.
Akilki bidik oyun u muz vat agzin nerde burnun nerde kulak nerde burun nerde ayak nerde goz nerde kafa nerfe tek tek gösteriyor ben de af er in benim akilki bidigima diyorum alkış yapiyor cok mutku oluyor.
Bir annem deyisi var icimi yakiyor. I K i sabahtir bakici almaya geldiginde kapidan giden kizim benden ayrilip da gitmek istemiyor ağlıyor

artik iyice farkinda.
Birde salavatin icindeki muhammedi muhammi diyor ilk farkettigimde önce anlamadim sonra anlayip esime de duyurdum cok duygulandik. Kendi kendine makamiyla salavat tekbir getiriyor. Kendince kayahanin annesi onu cok sevrrmis sarkisini peoe ağlıyor sarkisini söylüyor. Bulbul gibi kuzum benim ya.
Ilkim slmkar cnm. Yazmissin beste ve bakıcı durumu nasıl? Hersey yolunda mi?
Annezeynep afrrin omer pasaya. Sanirim topikteki cumleler kurabilen tek cocuk

rabbim korusun onu.elhamdulillah. sizi de hic uzmenis masallah
Plannerim o yaoisik zeynoyu yesin teyzesi cok ozluyorkar annesi. Ben eve geldikten sonra ortadan kayboldugumda anne anne annem âsoru sorar seklinde bagirip oda oda beni ariyor. Anne nerdesin demek istiyor bize muhtac melekl er imiz.
Sekersiz yeni gorrvin hayolirlinolsun. Sut olayini hallrtmis gibisin tebrikler ikinize de guzelllikler.
Tslay cok yoracak weni dese ne simdiden belli. Her hamilelik farkkidablamin bir kiz bir de oglan var ikisi de cok bulantili gecti ama baska yskinlarimin kimi benzer kimi farkki. Allah kolaylik vrrsin.
Mutlum cok gecmis olsun. Rabbim ins sifa versin ikinize de. Zehirlenmekten
ekten cok karkarim bu arada. Isin kabul olmus tebrik ederim.arkadasim yapar da kabul etmezler mi? E bizim yemekler nerde ama ben diyette yim
Baby cnm yontem degismisin ins boylesi daha iyi olur cnmcim Allah muvaf FD ak etsin.
Turuncu slm cnm senden gelmeyenlerdensin yaw. Ekiyorsun bizi. Hersey yolunda gorunuyor. Ins uyku olayı tamamen coziulur simdi bu benim de gundemimde. Uyku tulumu bize de gerekl ki fikire acim.
Tatlicadi cnm adamim iyilesmis cok sukur. Sen temizlik hastasi yapamayinca hasta mi oluyorsun

ben yapinca oluyor um
Melegim slmlar 16 ekimi bende bekliyorum cnm.ins hayirli sonuclar alirsiniz.
Bugun cok moralim bozuldu aksam Allah yuvalarimiza huzur bereket mutluluk versin. Isimize yeni baslayan bayan arkadas 14 senelik evli. Esi olacak adam hicbirsey demeden bosanma icin bildirimde bulunmus yani eve kagit gekmis. Kagidin adini unuttum. Dun gece ayni evde ve ayni yastiga bas koymuslar. Hicbir sey demeden yaomis bunu. Kizin giz altkari torba olmus bugun aldu haberi bana da aksam soyledi. Is cikisi bir saat konuştum guclu olmalisin diye. Olay kisaca adamin bilincsizce iki ortakli bir firmada mudur olarak imza atmasi. Is sahibi kadin ve kadinin amca oglunun esi. Yani patron olarak kadınla ri gostermisler. Amcaoglu gereken dolandiriciligi yapip karisiyla kaçıyor iz bulunamıyor. Hersey kadina kaliyor ama diger ortak olmadigi icin firmayı dahil kapatamiyorlar. Evlerini satiyorlar yari borc odeniyor yarisi hala duruyor diger ortak piyasada yik. Kocasinin umrunda değil demekki. On yaslarinda bir kizlari var.cok zor durumda. Odeme gücü yok gubi bisey ki calismaya basladi. Babasi zaten cok destek olmus 300.000 tl odenmesinde. Simdi bir 300.000 duruyormus. Yani yemedigi ve gormedigi bir para yuzunfen tek basina ve basina bu coraplari oren insanlar tarafindan tamamen yalniz birakilmis durumda.Allah yardim etsin.esi sadece iyi gun dostuymus bu is puyasaya cikana kadar ve faha once is kurana kadqr da adam varlık icinde yuzdurulmus. Ev araba alinmis kadinin ailesi taragindan ve adam aile tarafindan devamlı yuceltilmis pohpihlanmis.
Kadina yazik gorseniz cok naif bir insan. Ben kizima bunu nasil aciklarim diyor ve bir es saman altinsan bunu yurutwrek nasil yapar deyip duruyor.sizce kizina nasil aciklamali bunu bir akil verin. Kizi da cok duygisal.
Biri imla hatalarimi duzeltip temize cekebilir mi? Ben kacar.
Bir saattir yazıyorum bu telden yazmak cok kicik ik birsey yaw
Opuldunuz bebekler