iyi akşamlar

of başıma neler geldi durun anlatayım..
demiştim ya öksürügüm geçmedi diye,dün sabah hemen doktora gittim nefes alamıyorum gögüs kafesim agırıyo,ayakta duracak halim yok bide baş agrısı vurdu

fena üşütmüşüm nerdeyse cigerlerime kadar inmiş:26:öksürük şurubu ve antibiyotik verdi..bende emzirdigimi söyledim ama yinede 1000 lik antibiyotik yazdı

bende şurubu içtim antibiyotigi içmedim

dün gece sabahı zor ettim

öksürmekten mahvoldum

sabah acilde solugu aldım igne yedim

ne ignesi bilmiyorum ama hemşire bugün emzirme sütünü sag dök dedi..bende bugün hiç emzirmedim akşam sütümü banyoda sagdım:18:
şimdi biraz daha iyiyim,ve antibiyotigi kullanmaya başladım mecburen

çocuklarda sefil oldular

keşke ilk andan doktora gitseymiştim bu kadar ilerlemezdi

bunun sebebi sigara degil çünkü zaten sigarayı azaltmıştım sanırım halen içtigim buzdolabındaki soguk sudan

neyse ya çok şükür şimdi iyiyim..
Canım arkadaşım geçmiş olsun

Çabucak iyileş inşallah,bayrama hep beraber hastalıksız girelim
Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Kız kırk yılda 2 defileye gittim burda olsan senle giderdim

,dövmeli hatunları gördüm hiç beğenmedim onların dövmesini sen olsan havamız olurdu

Ben iyileşmedim kuzu yaaa aksine çok hastayım Miradan geçti sanırım ama 1 hafta sürer ya, bayrama iyi olucaz inşallah yazdım

Yoksa dökülüyorum:2:
yeşilçayım geçmiş olsun. bizde bu aralar kudurmaktan çok düşüyoruz. bugünü yüzde 2 çizik ve 1 dudak patlamasıyla atlattık. geçen gün ece çok ağladı odasında gidip baktım bişey yok düştü herhalde dedim akşama parktayız güneş kafasına vuruyor bi baktım 2 küçük delik kafası kanamış kurumuş

( salıncak var onun kenarları yaptı herhalde napalım Allah beterinden saklasın böyle böyle büyücez.
beybim çok geçmiş olsun. kış fena geldi gerçekten malesef çok duycaz herhalde buradan hastalık haberlerini Allah yardımcımız olsun.
mutlum kız çağla şıkel düşmüş podyumda gözünmü kaldı hatunda izlerken:)) projen için sevindim tebrik ederim mirada iyileşmiş gözün aydın.
tatlıcadım tarık buğra bi yapıştırsa birde yer yapıştırır diye vurmuyordur oğlum kıyamıyordur süt kardeşine ondandır :))
atarlı eceden resim var:)))
Canım size de büyük geçmiş olsun bi tuz çevir başından ver minnoşumun

Çağla=taş gibi hatun yaw

Düşe kalka öğrenicekler ablası

Miradan geçti derken bana geçti dedim topikçe beni yanlış anlamışsınız

ama çok sevindim bu iyi enerjinize,sayenizde iyi olucaz inşallah
Oyy ozledin demek, bende bende ozledim..hatta sizlerle beraber vatanimida cok ozledim valla...buram buram memleket ve insan ozlemim var..off ffff..
Neyse gelelim sadede,iyilesmenize cok sevimdim,umarim son olur bu hastaliklar..
Meleğim aşkım canım bitanem(bi kızıma derim bunu bide sana

)Vatan sana kurban olsun,sen bizim london büyük elçimizsin

Özlem zor haklısın...
Malesef biz iyileşmedik ama bende ne biçim yazmışım dimi

Yine de teşekkürler

Bu arada sen benim sigara ile yazdığımı da yanlış anlamıştın

Sigara içen annelerin memeyi bıraktırması değildi olay

Asıl mesele yani dr.un dediği;bebeklerin memeye bi şekilde bağlanmış olmaları,dr.un örneği bunun bi çeşit tiryakilik olduğuydu,yani sigara bağımlılığı gibi..diye örnek vermişti.kolay değilmiş anlamında yazmıştım

Umarım anlatabildim cicim

Mahirim nasıl? Yürümeye koşmaya başlayınca yaramazlıklar da geldi mi arkasından
geçmiş olsun defneye biz ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arasında oluyor görünmez kazalar.yazdıkların için saol bende senin gibi düşünüyorum.
mutlu anne bizede dedikodulardan bahsedersin sonra miraya çok geçmiş olsun bayrama sağlıkla girer inş.
baybcim sanada çok geçmiş olsun evde anne hastaysa vay o evin haline
kızlar şoklr içindeyim musab bilal sabah arka arkaya tam 5 kere kaka yaptı öyle böyle değil. psikolojim bozuldu artık bayramdan sonra direk ankaraya gidiyoruz.moralim çok bozuk neden böyle bebeğim Allahım dermansız dert vermesin.kuzumda artık alt almaktan sıkıldı.bu arada herkeze günaydın.
Talaycım çok çok çok sağol canım

Anneciğin kardeşinden öğrenmiş yeni bebişi,vardır bir hayır sevindim,ama kv.ne de hiç takılma,bana da erkek erkek dediler nasibim kız bebekmiş

Rabbim seninde gönlünün muradını versin canım

2 erkek annesi olmak da çok forslu çok güzel duygu bence,ama kız olursa hem farklı bir tat hem o da ayrı bir güzel

Hayırlısı olsun canım ama inşallah kız olsun