- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
merhaba, girip okuyup çıkıyodum bir kaç gündür lorin çok husuzdu geceleri nerdeyse uyumuyordu.onunla uğraşmaktan yazmak kısmet olmadı. dün gece sabaha kadar ağladı burnu ağzı gözü akıyordu. dedim dişleri çıkıyor ondan ne belaymış bu köpek dişleri üstler çıktı şimdi altlarda.... ama sabah öyle çok ağladı ki kursda gitmedim dr. götürdüm. meğerse kuzum orta kulak enfeksiyonu olmuş. ateşi falan da olmadı derken akşam ateşi çıktı . antibiyotik verdi dr. şimdiye kadar kullanmamıştık açılışı yaptık hiç bir şey yemiyor. çok da üstelemiyorum yenice uyuttum. yanında annesi yakınları olanlar değerini bilsin ylnız olmak ne zormuş yok yardım falan istediğmden değil şöyle yanında olup teselli verse seni rhatlatsa ne güzel olur. bunaldım iyice galiba......uzatmayayım neyse herkes iyidir inşallah. ecenin cicileri çok güzel güle güle giysin. kısmet olursa bende gönderceğim ama zaman bulamıyorum. gerçi istediğim şeyi bulamadım ama internette buldum ama malum gurbet şartları... öptüm hepinizi. haaa yeşilçay kıskandım sizi bende tiyatroya götürmek istiyorum ama türkçe çocuk tiyatrosu yok. geçen sinamaya götürdüm aras diye bir filme ama giremedik tek seans ve tek gün yapmışlar. bizde yaş sınırı olmayan alman çizgi filme girdik çok sevdi kızım. birde burda flormoni orkestrasının baby mozart konserleri oluyor 2-3 kez götürdüm çok sevdi. dans edip durdu. ama pahalı herzaman olmuyor. şimdi bir müzik okulu buldum haftaya belli olacak eğer yer olursa hafta da 1 gün götüreceğim müzik ve dansı çok seviyor.
hımmm, demek gecen gün ziyaretçi kılığında giren 37 kaçaktan biri de sizdiniz
Elif Lorin için üzüldüm, kolay gelsin dostum. hep duyuyoruzs köpek dişleri çok zor çıkıyor diye. bakalım bizimki nasıl olacak
tiyatro sinema vs etkinlikleri biz de denesek iyi olacak sanırım. gerçi anne karnında, doğmasına 10 gün kala bilem tiyatrolarda gezmişti